POVOLJNO

Doživite jesenski Art&Spa program u Termama Tuhelj

terme tuhelj olimia
Foto: Promo
1/6
07.09.2016.
u 14:17

Iskorisite super ponudu još ovaj vikend - terme Tuhelj vam za program Art&Spa poklanjaju 50 posto popusta za boravak druge osobe

Nakon ljetnih vrućina, gužvi na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, dolazi jesen - razdoblje koje mnogi obožavaju. Maštamo o jesenskom suncu koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, o wellness sitnicama koje si želimo priuštiti da bismo se razmazili ili o opuštanju s obitelji. Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda... Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

Posebna Art&Spa jesenska ponuda Terma Tuhelj jednostavno će vas oduševiti. Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj...

U restoranu Dvorac Mihanović, udaljenom samo 50 metara od hotela, prepustite se okusima jeseni uživajući u odličnim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.

- Ponekad je potrebno pobjeći od svega što nas okružuje i razmaziti se na jedan dan. Terme Tuhelj pripremili su odličnu jesensku wellness ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljavaju me posebni wellness paketi u privatnoj spa prostoriji s whirlpoolom, a hrana u restoranu Dvorac Mihanović je stvarno poseban doživljaj", ističe Sanja Doležal.

Foto: Promo

Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja.

- Moja obitelj i ja smo oduševljeni Termama Tuhelj... Tako su blizu, a sadrže baš sve. Svojim umjetničkim štihom bude mi inspiraciju i uvijek mi napamet padne neka dobra ideja. Bazeni su odlični, wellness je oaza iz koje uopće ne poželiš izaći van, a sve je isprepleteno super modernom arhitekturom. Kada ti je stvarno dosta svega, za 30 minuta si tamo", kaže Saša Lozar ne skrivajući oduševljenje.

Doživite i vi jesenski Art&Spa paket u kojem vam Terme Tuhelj poklanjaju 50 posto popusta za boravak druge osobe ili se razmazite posebnim paketom u kojem ćete doživjeti magičnost Wellnessa Orhidelije u Termama Olimia.

>>Moderan i elegantan muški raj na 10. katu nebodera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije