NE PROPUSTITE

Donosimo vam velike popuste na vrhunske kuhinjske artikle!

kuhinja rasvjeta
Thinkstock
16.10.2014.
u 09:45

Moderan blender, mikser, sokovnik, set noževa i posuđa oduševit će ljubitelje pripreme hrane

U našoj novoj akciji na artikle za dom ovaj ćemo tjedan “raspametiti” ljubitelje kuhinje i kuhanja svih generacija. U suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr, pripremili smo popuste na setove posuđa i noževa. Set posuđa sastoji se od tri lonca različitih dimenzija u modernim i živahnim bojama, metaliziranoj ciklama i metaliziranoj zelenoj boji.

Noževi BergHOFF dolaze u sedmodijelnom setu koji se sastoji od noža za guljenje pa sve do noža za kruh. Osim što su najbolje kvalitete, sniženi su gotovo 70 posto! Dodali smo još moderan blender i sokovnik poznatih brendova te mikser divnih linija bez kakvog nijedna dobra kuhinja ne može funkcionirati. Kupnju ovih kuhinjskih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468.

Ponuda traje tjedan dana, počevši od 16. listopada. U nastavku vam donosimo artikle koji su na popustu. Ne propustite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije