PROMO

Donacija 500 madraca Perfecta Dreams obiteljima u Gunji

Perfectadreams
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
22.10.2014.
u 14:28

Ljudi čije su kuće i imovina nastradali u poplavama koje su ovog proljeća pogodile Slavoniju, svakim danom bore se za što skoriji povratak u svoje domove, a pomoć u tome im je itekako potrebna. Proizvođač madraca i pratećeg programa Perfecta Dreams jedan je od sinonima za zdravo spavanje na hrvatskom tržištu i osjeća obvezu pomoći ljudima upravo onda kad im je takva pomoć potrebna.

Brojne obitelji iz Gunje kojima je trenutno pomoć najpotrebnija prema popisu koji su dali iz općine Gunja; primit će donaciju od 500 Perfecta Dreams madraca, vrijednu nekoliko stotina tisuća kuna, koju je preuzeo gospodin Hrvoje Lucić, načelnik Općine Gunja. Ove srijede iz tvornice u Prelogu krenula je pošiljka sa svih 500 komada madraca, a preuzimanje je bilo organizirano sljedeći dan, 16.10. u Županji u 12 sati.

Perfectadreams zajedno je sa svojim kupcima omogućila ovu donaciju, naime, humanitarna akcija “Za svaki kupljeni madrac jedan doniramo za poplavljena područja” uspješno je završila krajem lipnja, te se ovim putem iz Perfecte zahvaljuju i svim kupcima koji su pomogli u realizaciji ove humanitarne akcije.

Stradale obitelji dobit će nove madrace izrađene u hrvatskoj tvornici u Prelogu koja je dio švedske Hilding Anders grupacije, te na taj način i na konkretnoj pomoći pokazati kako se globalna komapanija može približiti krajnjim korisnicima, te onima koji su sve izgubili i pokušati osigurati barem malo mirniji san, da bi mogli ponovo početi graditi svoj život.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?