SAVJETI STRUČNJAKA

Pravilnom pripremom bicikla do dugih i bezbrižnih vožnji

pevec bicikl
Foto: Promo
22.07.2016.
u 13:42

Izdvojite 15-tak minuta i napravite potrebnu kontrolu bicikla kako biste neometano uživali u vožnji. Pogledajte u videu na što treba obratiti pozornost!

Korištenje bicikla, ne samo u svrhu rekreacije, nego i kao prijevoznog sredstva do posla i svih željenih odredišta sve je učestalije. Razlozi ovoj popularnosti su brojni - od toga da ovako živimo zdravije, brinemo za okoliš, vodimo aktivniji život te brže stignemo do željenih destinacija, ne oslanjajući se na vozni raspored autobusa i tramvaja pa sve do osjećaja nesputanosti i slobode...

No, kako bi vas vaše omiljeno prijevozno sredstvo dobro služilo, potrebno je redovito ga održavati i servisirati. Neke od ovih aktivnosti možete obaviti i kod kuće - od pranja pa sve do podmazivanja lanaca i provjere kočnica. Kako to točno učiniti, pogledajte u videu koji su pripremili Pevecovi stručnjaci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?