STABILAN JE

Djeluje opasno: stolac inspiriran konjskim sedlom

stolac sedlo
Foto: Christian Sjöström/Freshome
1/8
02.10.2014.
u 11:42

Poza sjedenja u sedlu ergonomska je za tijelo te oslobađa leđa i mišiće pritiska

Camou je naziv neobičnog stolca inspiriranog konjskim sedlom i upravo takvu posturu izaziva kod ljudi koji sjede na njemu.

Naime, stolac je dizajniran tako da su njegovi korisnici "prisiljeni" da se na njemu stalno pomiču zbog ljuljajuće funkcije stolca, no u isto vrijeme imaju kontrolu i mogu mijenjati položaj kako žele.

Foto: Christian Sjöström/Freshome

Dizajner Christian Sjostrom objašnjava kako je poza sjedenja u sedlu ergonomska za tijelo te kako oslobađa leđa i mišiće pritiska. Široki naslon stolca daje čvrstu potporu za što opuštenije sjedenje.

Mogućnost da se stolac pomiče omogućuje niz sjedećih položaja i položaja tijela. Izrađen je od čeličnog okvira i prozirne 3D tkanine.

>>Jastuk inspiriran nojem oduševit će studente i poslovne ljude

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije