IDEJA IZ DANSKE

Dizajnerskim pjenjačem do savršenog okusa piva

pjenjač za pivo
Foto: menu.as
1/4
12.05.2014.
u 15:00

Ključ dobrog okusa popularnog pića je da se njegova pjena napravi zasebno

Dobri poznavatelji piva tvrde kako pjena na vrhu čaše uvelike utječe na ukupni doživljaj ispijanja ovog pića. Ukoliko je pjenasta glava loše izlivena, iskustvo ispijanja piva lošije je.

Foto: menu.as

Stoga su u danskom dizajnerskom studiju Menu osmislili pjenjač piva koji će popularnom piću pružiti još bolji okus i to zato jer je proces lijevanja piva u čašu i izrade pjene odvojen.

U mjericu za pjenjenje stavi se tek toliko piva da prekrije dno, pritisne se gumb i čeka 20 sekundi dok mehanizam ne napravi pjenu. Ona se potom polije preko pive koju ste prethodno ulili u drugu čašu, a dizajneri tvrde da ovim postupkom svako pivo ima puno bolji okus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije