Hit mjesto u Zagrebu

Cvjetni boutique koji opija raskošem boja, motiva i mirisa

cvjetni boutique ira
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/34
20.04.2016.
u 08:30

Zavirili smo u prekrasno uređeni cvjetni boutique Ira, idealnim mjestom za nabavku poklona i njihovo pakiranje, cvjetnih buket te uređenje doma

Kupnja cvijeća i poklona u hrvatskoj metropoli upravo je dobila jednu sasvim novu dimenziju. Novootvoreni, ekskluzivni Cvjetni boutique Ira u zagrebačkom Avenue Mallu nudi puno više od buketa i aranžmana na koje smo naviknuli.

Naime, na svojih više od 200 metara kvadratnih, koji će garantirano oduševiti svaku ženu i sve one sa senzibilitetom za lijepo, izloženo je više od tisuću prekrasnih artikala koji mogu biti poklon dragoj osobi, ali i detalj za uređenje doma.

Ovaj cvjetni boutique kombinacija je cvjećarnice i darovne galerije, a osim najraznolikijeg svježeg cvijeća, nudi i raskošne aranžmane s umjetnim cvijećem, vaze, svijeće, svijećnjake... Tu je i fino porculansko posuđe, komadi namještaja s dizajnerskim potpisom i elegantna rasvjetna tijela.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Bogata ponuda

- Od poznatih brendova u našoj su ponudi uvijek ručno rađeno i puhano staklo firme “IVV“, kristalin “Bohemia”, dekoracije “Enzo de Gasperi”, komadni namještaj i dekoracije firme “Lorenzon Gift”, porculan firme “Nuova R2S” i drugi. Usto, imamo vlastitu liniju finog porculana “IRA exclusive” - otkriva vlasnica.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Sve nabrojeno čini stilski ugodnu i zaokruženu cjelinu koja djeluje opuštajuće i inspirativno. Prostor će sasvim sigurno svojim tematskim izlozima privući poglede prolaznika, a unutrašnjost, uređena u kombinaciji romantičnog i shabby chic stila, oduševit će sve ljubitelje dizajna interijera.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Idealan za mladenke

Za one koji uskoro planiraju ‘najvažniji dan u životu’, dobra je vijest i što je dio asortimana Cvjetnog boutiquea Ira namijenjen vjenčanjima. Usto, ovisno o sezoni, na policama ovog boutiquea naći će se i prigodni dekori za Božić, Uskrs, proljeće...

Inače, Ira je već poznata u Splitu i okolici gdje je niz godina jedna od najpopularnijih cvjećarnica i darovnih galerija.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

>>Najljepša lokacija u Zagrebu dobila je izvrsno uređen bistro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije