NE PROPUSTITE!

Čitajte Living i osvojite novu, potpuno opremljenu kuhinju po vašoj želji!

naslovnica
Foto: Living
1/5
01.03.2016.
u 12:10

Novo izdanje najprodavanijeg mjesečnika o umijeću življenja, kao i uvijek, donosi vam više od 400 inspiracija za uređenje doma te raskošni uskršnji editorijal koji će vas nadahnuti kako da složite blagdanski stol

Proljeće je pred vratima što znači da počinje i sezona radova u domu. Spremate li se i vi, dragi čitatelji Livinga, na mali makeover, imamo dobre vijesti!

U suradnji s Emmezetom, poklanjamo vam (da, opet!) kuhinju u vrijednosti 19.000 kuna! Imajući u vidu da je to jedan od omiljenijih dijelova svakog doma, ali usto i među najskupljima za opremanje pa postaje trošak kakav se često odgađa, odlučili smo da baš kuhinja bude glavna nagrada u našoj senzacionalnoj nagradnoj igri. Kuhinja uključuje i ugradbene aparate - hladnjak, perilicu, pećnicu, ploču za kuhanje i sudoper, kao i besplatnu dostavu i montažu. Pobjednik će sam moći odabrati elemente i boju kuhinje.

Foto: VLm

Nudimo vam priliku da izazovete sreću, u novom broju Livinga potražite nagradni kupon, pošaljete ga i držite fige da baš vas izvučemo!

Ostale nagrade uključuju: 5 x sistematski pregled, 2 x pretrage magnetskom rezonancom, 2 x tromjesečni program regulacije tjelesne težine - Slim&Fit.

Poklanjamo i teenlifting podbratka u Teenlifting centru, 5 x šestomjesečni Iskon.TRIO fun paket. Sasvim dovoljno razloga da kupite novi Living! Kupon je potrebno poslati najkasnije do 30. travnja, a ostale detalje potražite u novom broju Livinga koji je na kioscima 5. ožujka za samo 5 kuna uz Večernji list!

Novo izdanje najprodavanijeg mjesečnika o umijeću življenja, kao i uvijek, donosi vam više od 400 inspiracija za uređenje doma te raskošni uskršnji editorijal koji će vas nadahnuti kako da složite blagdanski stol.

Foto: Sanjin Kaštelan

Vodimo vas i u dva prekrasna interijera, secesijsku vilu u Splitu i potpuno modernu prostranu vikendicu u Istri, a u rubrici Makeover istražili smo kojim trikovima učiniti mali prostor vizualno većim.

U temi broja bavimo se selidbama te korak po korak objašnjavamo kako da taj stresni posao učinite što jednostavnijim.

Otkrivamo i tajne uspješnog, 25-godišnjeg partnerstva Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića te njihova ureda 2Arhitekta. Dizajnerica Jasmin Viner otkriva nam svoje inspiracije, tajne, rituale, ljubavi...

Na gastro stranicama učimo vas kako da obogatite svoj meni novim kuharskim tehnikama i naučite glazirati, reducirati, dehidrirati te vas učimo kako da se s novim receptima odmaknete od klasičnog uskrsnog stola.

Foto: Josip Regović

Urbani vrtlari mogu naučiti sve o tome kako odabrati dobar supstrat, koji čini 60% konačnog uspjeha u izboru bilo koje vrste te kako odabrati sadnice za voćke i cvijeće.

Potražite luksuznih stotinu stranica novog broja Livinga 5. ožujka, na svim kioscima za 5 kuna uz Večernji list!

Foto: Living

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:25 04.03.2016.

Puno je 5 kuna za nešto što izdaje Večernji list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije