VRIJEDNA NAGRADA

Viessmannov bojler je doista otišao u prave ruke

bojleri viessmann dodjela nagrada
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
29.11.2015.
u 09:00

U nagradnom natječaju, na koji je stiglo čak 5177 prijava, peteročlana obitelj Kožarić iz Zaprešića osvojila je Viessmannov bojler

Bojler koji je peteročlana obitelj Kožarić iz Zaprešića dobila u Viessmannovom nagradnom natječaju na koji se prijavilo čak 5177 osoba, čini se, nije mogla doći u bolje ruke.

Naime, nakon redovitog servisiranja bojlera starog 15 godina majstor je Kožarićima preporučio da je vrijeme za nabavu novoga. Druga njegova preporuka bila je da se, ako žele kvalitetan uređaj, odluče za Viessmann. Vjekoslavu Kožariću itekako se isplatilo što je poslušao savjete majstora.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL
Tri generacije Kožarića na dodjeli nagrade, koju im je uručio Vladimir Turina (drugi zdesna), direktor hrvatske podružnice Viessmanna

Odmah se prijavio
– Volim kvalitetne brendove, naročito kada se radi o bitnim uređajima poput bojlera. Počeo sam surfati internetom i proučavati Viessmannove bojlere – cijene i performanse i tako sam naišao na nagradni natječaj u kojem se dijele upravo ovi bojleri – objašnjava Vjekoslav Kožarić, koji je na dodjelu nagrade u prostorije hrvatske podružnice Viessmanna došao u pratnji sina i tasta.

Nagradu je trima generacijama uručio Vladimir Turina, direktor Viessmanna, prisutnog na našem tržištu već 18 godina. Kožarić nam je ispričao kako je nakon prijave, budući da je od tada bilo prošlo mjesec dana, posve zaboravio na nju. Tako da je, kada su ga iz Viessmanna nazvali da mu priopće radosnu vijest, pomislio da se netko šali s njim.

– Slušao sam glas s druge strane i posumnjao da se netko zafrkava sa mnom. A onda mi je postalo jasno da to nije moguće jer nikome nisam ni rekao da sam se prijavio – kaže kroz smijeh.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Predblagdansko iznenađenje
Kožarić je sretan ponajviše zbog toga što je dobio ne samo nešto vrijedno i korisno nego baš ono što treba njegovu domu. I to, posve simbolično, uoči božićnih blagdana. Na naš upit je li nagradu, kada se prijavljivao, očekivao, odgovorio je prepričavši nam vic o Škotu koji je 20 godina neuspješno igrao loto, a onda mu se javio Bog i rekao mu da konačno već jednom uplati taj listić.

– Tako je i inače u životu. Moraš vjerovati da će ti se planovi ostvariti, ali i učiniti nešto konkretno – u ovom slučaju prijaviti se na natječaj – zaključuje dobitnik.

>>10 pravila kojima ćete svoju nekretninu održati u dobrom stanju desetljećima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije