Svijet interijera

Blagdansko ruho dizajnerskog showroom-a

promo
Sarah & Ino
28.11.2016.
u 10:06

Showroom modnog dizajnera Ivana Alduka zasjao u posebno osmišljenom blagdanskom izdanju

Posljednje dvije godine, u samom centru Zagreba u Palmotićevoj ulici broj 58 smjestio se decentan showroom poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka koji je postao nezaobilazna adresa u potrazi za savršenom haljinom ili vjenčanicom.

Foto: Sarah & Ino

Stari građanski stan je preuređen i opremljen modernim, minimalističkim namještajem i dekorom te na najbolji način slijedi pročišćenu estetiku brenda vidljivu u svakom detalju. Prostor je opremljen posebno izrađivanim namještajem ili pak onim s potpisom poznatih hrvatskih produkt dizajnera.

Foto: Sarah & Ino

Decentna bijelo-srebrena blagdanska dekoracija proteže se kroz čitav prostor i na taj način izložene modele stavlja u prvi plan. Impozantni bor od 3,5 m zauzima glavno mjesto u showroomu i bogato je ukrašen mašnama, cvijećem, češerima i lampicama. Ručno rađeni vjenčić s ukrasima krasi glavni ulaz, a posude pune kuglica, cvijeća, umjetnog snijega, voštanih svijeća i sličnih dekoracija krase svaki kutak showrooma.

Foto: Sarah & Ino

Poseban je akcent stavljen i na miris u interijeru koji je ovog puta prožet notama bora. Dizajner je pazio na svaki detalj i na taj način stvorio poseban blagdanski ugođaj u estetici brenda.

Foto: Sarah & Ino

Alduk Showroom na najbolji način prikazuje izvrstan spoj mode i blagdanskog dekora koji pruža posebnu atmosferu.

Foto: Sarah & Ino

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije