DOZA GLAMURA

Dizajnerica s Pašmana kreirala je originalna rasvjetna tijela

luster od perja
Foto: Privatni album
1/4
15.03.2016.
u 10:53

Mlada samouka dizajnerica Afrodita Rušov sasvim je neplanirano, želeći svome domu podariti detalje po svom ukusu, lansirala kolekciju lampi i lustera i postigla veliki uspjeh

Talent za dizajn, osjećaj za estetiku i poriv za izradu dekora kod mnogih često isplivaju kada se dotaknu uređenja vlastitog interijera. Isti je slučaj bio i s 25-godišnjom Pašmankom Afroditom Rušov koja je htjela svome domu podariti dozu elegancije detaljima po svom ukusu, a nije ih uspijevala pronaći u domaćim trgovinama.

Inspiraciju je pronašla u perju i izradila prvu lampu i luster za sebe, a nekoliko mjeseci poslije “bori” se s narudžbama koje stižu i izvan granica Hrvatske.

Foto: Robert Demo

– Iznenadile su me pozitivne reakcije prijatelja kada su vidjeli komade koje sam izradila za sebe pa sam pokrenula Facebook stranicu na kojoj sam objavljivala slike. Ohrabrena komentarima podrške i oduševljenja, počela sam raditi na svojoj prvoj prodajnoj kolekciji rasvjete i dekora – kaže Afrodita.

Oduvijek je, kaže, zaljubljenica u lijepe interijere, a unikatna rasvjetna tijela od perja i kristala očito su bila pun pogodak, komadi kakve mnogi priželjkuju u svome interijeru, ali ih ili ne mogu nabaviti ili pak priuštiti. Afroditina kolekcija sastoji se od lustera od perja, stolnih lampi s perjem i kristalima, podnih lampi s perjem, ukrasnih jastuka s perjem i kristalima i svaki se dan širi.

Foto: Robert Demo

– Lusteri i lampe namijenjeni su svim vrstama interijera, bilo da se radi o obiteljskom domu koji traži toplinu ili o poslovnom prostoru kojem treba osvježenje i doza glamura – ističe.

Za izradu jedne lampe treba joj jedan dan, a za luster 2-3 dana. Svojim novim hobijem/poslom bavi se paralelno brinući se za jednogodišnje blizance i studirajući poduzetništvo i menadžment. Cijene su prilično pristupačne, od 250 do 1000 kuna, ovisno o veličini i zahtjevnosti izrade. Iako se čine naoko zahtjevnima za održavanje, autorica kaže da su vrlo jednostavni.

– S vremena na vrijeme lampe i lustere treba propuhati fenom da se skine prašina i to je to!

>>Nova kartonska priča Davorina Kulaša: super stalak za olovke

Komentara 3

BR
brukic
19:55 15.03.2016.

gdje se moze naruciti?

Avatar f@nky
f@nky
13:26 16.03.2016.

sad još samo da izume usisavač za te lustere i svi sretni i zadovoljni..;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije