HIBRIDNI DIZAJN

3 u 1: sofa, krevet i intimna kabina u jednom komadu namještaja

sofa krevet
Foto: Goula Figuera
1/6
10.10.2014.
u 11:54

Ovaj neobičan komad namještaja može poslužiti kao krevet, primjerice za goste, kao ležaj za popodnevno drijemanje, sofa ili simpatično skrovište

"Orwell" je ime neobičnog hibridnog komada pokućstva koji po principu 3 u 1 nudi sofu, krevet te intimnu kabinu. Ime je dobio po autoru kultne knjige "1984.", Georgu Orwellu, koji je u tom svom komadu pisao upravo o problemu nedostatka privatnosti.

Foto: Goula Figuera

Dizajn ovog neobičnog komada poziva na uživanje u njemu. Ujedno i podsjeća na šatore koje su mnogi gradili u djetinjstvu od bilo čega što je u kući bilo dostupno. Teški zastori osiguravaju dobru izolaciju od zvuka. Dimenzija "Orwella" približne su dimenzijama kreveta pa može poslužiti za poslijepodnevno drijemanje, ili kao ležaj za goste. Kada se makne zastor, ostaje zanimljiva i lijepa sofa.

>>Lampe sa sjenilom od japanskog papira Washi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije