funkcionalan prostor

Preslatki stančić u najstrožem centru Zagreba, sve je stalo u 30 kvadrata, a lokacija je vrhunska

Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
14.06.2024.
u 06:00
Stan je na izvrsnoj lokaciji, u Mesničkoj ulici u središtu grada. Prošle godine je napravljena kompletna adaptacija stana, tijekom koje su mijenjane cijevi, električne instalacije, stolarija, parket i keramika. Zgrada je obnovljena nakon potresa 2020. godine, te ima novu fasadu
Pogledaj originalni članak

Mali stanovi, nije tajna, najbrže se prodaju, dakako, ako cijena nije pretjerana. A posebno dobro prodaju se mali stanovi u centru jer mnogi na njih gledaju kao na investiciju, odnosno, ne kupuju ih za život već za najam. Ova preslatko uređeni stan nalazi se u potkrovlju zgrade, a njegova ukupna površina iznosi 29,46m2.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je na izvrsnoj lokaciji, u Mesničkoj ulici u središtu grada. Prošle godine je napravljena kompletna adaptacija stana, tijekom koje su mijenjane cijevi, električne instalacije, stolarija, parket i keramika. Zgrada je obnovljena nakon potresa 2020. godine, te ima novu fasadu. 
 

Foto: Njuškalo.hr

 
Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini tramvajske stanice. U blizini se također nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni poslovni život kao što su trgovine, kafići, restorani i slično.  
 
Foto: Njuškalo.hr

Orijentacija stana je  istok, zapad, grijanje je centralno etažno plinsko, nova stolarija je PVC, na podovima je nova keramika i novi parket. Zgrada nema lift. U stan je tijekom adaptacije postavljena klima.

kvalitetno i skupo

U prodaju puštena najluksuznija kolekcija za dom s potpisom brenda Zara Home, imamo 20 favorita

Zamislite okruženje koje neprimjetno prelazi iz prostora za odmor u prostor buđenja, iz privatnog utočišta u središte okupljanja, iz zatvorenog prostora na otvoreno. Intuitivni spoj prostora i funkcionalnosti za stvaranje nesmetane svakodnevice i poticanje lakoće postojanja. Kada je vaše okruženje neograničeno, neograničen je i vaš duh. Upravo takva je nova, treća po redu kolekcija slavnog Vincenta Van Duysena za brend Zara Home imena Modern Sanctuary

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.