Zašto je neugodno pokazivati odrezak od mirovine

Komentari 103

VI
Vito
09:16 25.02.2016.

Jura.Luzer 24.02.2016 u 17:19h ....Najviše se Nečastivi Istine i Znanja boji .... i pokušava je na sve moguče načine zaustaviti. .... Zbog toga se i stalno pozivaju na floskulu - ne okrećimo se u povijest. ______ Pa zatim izvale: vi ste prvi odbili našeg kandidata _______ Ne osvrćući se na to da su baš oni prvi odbili zajedničkog dogovorenog kandidata za predsjednika sabora prije reijera, a zove se - Robert Podolnjak _______ Nije li to dovoljno? _____ A primjera takve dvoličnosti ima i previše _____ Da ne napišem, ma napisat ću - kakav je to domoljub i katolik koji napusti obitelj pa se onda svako jutro moli s drugom obitelji????

VL
VI
Vito
09:28 25.02.2016.

Jura.Luzer 24.02.2016 u 17:19h ....Najviše se Nečastivi Istine i Znanja boji .... ________ Zato se i protive u ime obitelji za učenje o ponašanju u osnovnoj i srednjoj školi, nego žele učenje preustiti ulici i nasilnicima, a ne obrazovanima i znalcima

VL
ciglerru
09:41 22.02.2016.

Vito je napisao: mogući učinak tog famoznog papira. _______ Oko 25 %, ali samo u određene dane u određenim prodavaonicama ______ To dobro znaju oni koji su u minusu na računima pa prate po kojim se prodavaonicama i kojih dana dana provode "akcije" za umirovljenike ______ Nije na sve proizvode, već na osnovne, kako bi umirovljenici ostali živi do slijedeće "akcije" ________ Blagajnice nepitaju vidljivo stare osobe za umirovljeničke papire _____ Mlade umirovljenike i umirovljenice pitaju, jer ne mogu vjerovati da netko mladolikog izgleda dobiva mirovinu, a vidljivo je na prvi pogled dovoljno zdrav za raditi i zarađivati. ______ A tu je sad pitanje tko se trudi radno sposobne ljude otjerati u mirovinu???? _______ Jer domoljubni poduzetnik će zapošljavati iskusne radnike sve dok imaju snage raditi zbog njihovog iskustva i prakse, budući je lakše i jeftinije od zapošljavanja mladih, nespretnih i neiskusnih koji još moraju puuuuno učiti, a stari im u tom učenju mogu pomagati i savjetovati ______ A vidljivo je kako se domoljubi rješavaju starih i ne zapošljavaju na njihova mjesta mlade, već opterećuju ostale poslovima s kojih su maknuli stare za situ plaću i duže radno vrijeme

VL
Robinzon
09:21 23.02.2016.

Bivši branitelj, čijem sam kremiranju prisustvovao, nije primao nikakve odreske.Svoje nareske je kupovao plaćom iz firme Končar u kojoj je radio prije i poslije Domovinskog rata.Nije pripadao šatorašima, jer tamo protestiraju samo 100% invalidi.

VL
VI
Vito
08:26 22.02.2016.

livoguza2 21.02.2016 u 16:11h _______ Ili mu je bilo milo što ga netko tapša po livogiza2 dok pušta pijetlu krv _____ Nije potrebno sramiti se više, svi smo davno svjesni tvojih sklonosti _____ Kome normalnom pada na pamet ulaziti u javni zahod kad je gužva? znase & co. i tamo lako dolaze do novca i do odobravajućeg tapšanja _____ Pogledajte potrčka ive sanadera, ups, nestao sa scene, previše tapšanja po livoguza2 pa je u ime obitelji maknut iz prvih u druge redove pozadine znase koalicije i mostobrana, aha, sjetih se mali jandro ko vić

VL
DU
11:29 25.02.2016.

@Vito: kakav je to domoljub i katolik koji napusti obitelj pa se onda svako jutro moli s drugom obitelji???? Ak je vjerovati ovom Juri Luzeru koji prebrojava rogovlje, to bi mogel biti jelen ili čak hrvatski los.

VL
LI
livoguza2
08:05 22.02.2016.

"ministar financija je zaduživao Hrvatsku kako bi kupovao socijalni mir - nacional socijalisti - nacisti - isti, isti, isti"___________Je! nacisti i komunisti isti, isti, isti. To je tvrdio i ministar Hasanbegović. Upravo su zato države zapadne demokracije između sebe i komunista s istoka gradili zidove i postavljali žicu kako bi se obranile od zlikovaca. Lp.

VL
DO
doktorica
08:59 24.02.2016.

skromnost je filozofija sirotinje...

VL
ZG
zorbas.grk
17:04 21.02.2016.

eno nam se i vitomira- bucka žali na svoj mali odrezak ....mila moja majko a jedan sat nije stala ni predahnula :-)

VL
Robinzon
16:27 21.02.2016.

A kaj se ljutiš njofra? Samo sam štel pomoć.Dakle, ne želiš da ti pomognem?

VL
ČU
čujovo
11:27 24.02.2016.

Je, "skromnost" i jest vrlina naših "domoljubaca"... evo, na primjer, neki naši penzionirani učitelji smatraju da kao penzioneri vrijede više od nekih drugih penzionera.....ja bih se, ako dozvoljavate, osvrnuo i na ovo: "...Sram ih je jer žive u takovoj državii u kojoj uživaju samo "sposobni" i "podobni"...".................Naime, u ovoj državi više nema ni nesposobnih ni nepodobnih. Ima samo "domoljubaca" koji žele veće penzije, i onih koje "domoljupci" označe kao "nedomoljupce" i kojima žele jedino da čim prije netragom nestanu. Valjda da njima (domoljupcima) ostane više, što li?

VL
JL
Jura.Luzer
14:49 24.02.2016.

Gospođo Ružice "Zašto je neugodno pokazivati odrezak od mirovine" ........ Hm ....... a more biti da je onima s velikim penzijama ......... neugodno koristiti povlastice ............... namenjene za sirotinju.

VL
JL
Jura.Luzer
12:06 25.02.2016.

Se vas bum tužil "Ak je vjerovati ovom Juri Luzeru koji prebrojava rogovlje, to bi mogel biti jelen ili čak hrvatski los." ................ Aha ......... Bormeš je jedan ..... s podkresanim rogima ..... neki dan .... po Dubravi ....... jalno rikal.

VL
VI
Vito
08:43 22.02.2016.

livoguza2 22.02.2016 u 08:17h - Dosad nikada nisam koristio te pogodnosti i namjerno izbjegavam kupovati u tih trgovaca. ______ Onda ne idete u kupovinu, nego to radi netko drugi za vas. _______ Sve prodavaonice imaju popuste za umirovljenike, svaka jednana drugi dan, a da niste korisnih pogodnosti ne moćžete tvrditi, jer bi to značilo da ne jedete ulje, sol, brašno, namirnice koje teško da sami možete proizvoditi, da ne koristite tehničke proizvode koje 100 % ne možete sami proizvesti, a imaju povremeni popust, da ne napišem kako koristite toaletni papir na čijim pakiranjima uvijek pišu brojevi koliko platite, a koliko dobijete, jer, kako ovdje pišete, možda i ne perete, kamoli brišete desnu stranu vlastite guzice. ____- Opet lažete --- Da me bolje razumijete - napisali ste: Dosad nikada nisam koristio _________ Laž koju nikako ne možete osporiti, jer ste živi, a i da ste mrtvi, riječ -dosad- je pojam koji znači prošlost, a ovdje ste napisali::::: Budući sam 3 godine radio u Njemačkoj, ::::: samo potvrđuje vašu lažljivost, jer u Njemačkoj svi koriste pogodnosti svih vrsta, a zovu se popusti i svakotjedno su po svim trgovinama, što su sad prenijeli i na trgovine u Hrvatskoj. ______ Samo ste potvrdili farizejsvo i licemjerje

VL
ČU
čujovo
15:08 24.02.2016.

Oduševio me i naš dragi efendija Ministar "kulture" RH izjavom da "dio ljudi nije mogao uživati u pobjedi '45". Inače nakon rata obično svi uživaju??? Vjerojatno misli da nakon rata svi moraju biti zadovoljni? To bi bio jedini "pravi, pošteni rat"? ... Jel' ga netko upit'o, ili jel' sam sebe ikad upit'o, je li ikad bilo ikakvog rata nakon kojeg bi svi bili sretni i zadovoljni??? Još bolje, jel' sam sebe ikad upit'o jel' moguć takav rat? Očito nije... ali to ga nije spriječilo da cijelu svoju mladost profućka proglašavajući "svecima" i "šehidima" protagoniste jedne zločinačke ideologije. Možda misli, sačuvajmebože, da bi svi bili sretni da su ti "sveci" i "šehidi" pobijedili??? ... bljak

VL
Robinzon
11:46 22.02.2016.

Upravo odgledah emisiju iz kulture sela Zmijanje u općini Imotski.Otpjevaše korizmenu gangu, a stihovi pravi katolički: "Svekrvici kupit ću bombona, onih plavi da mi se udavi".--------------------kakva je to vjera i kada će dvadesetprvo stoljeće u te krajeve?

VL
ciglerru
11:44 21.02.2016.

Livoguza 2, hvala na primjedbi. Točno je, ne valja, ali, jednostavno sam se poslužila govornom verzijom naziva tog papira koji dokazuje da je netko u mirovini Kako se zaista zove - ne znam

VL
ZG
zorbas.grk
09:49 21.02.2016.

Bog zna jel mesića prelijeva toplina srama kad mora svojim odreskom dokazivati da hrvatski umirovljenik !?

VL
JL
Jura.Luzer
10:08 25.02.2016.

Vito "zajedničkog dogovorenog kandidata za predsjednika sabora " ...... Aha ... zajednički se dogovorili........ sami s sobom. ........ Ko zna ..... da su se dogovarali s losom ... morti bi se i zajednički dogovorili. ....... Los je ipak .... vekši rogonja.

VL
LI
livoguza2
09:17 22.02.2016.

Pustolov nas uvjerava da je Nenada Stazića na Brijunima ugostio njegov bliski prijatelj (nema tko biti nego Tito ili Rade Šerbedžija) i da mu je naplatio samo boravišnu taksu. Normalni bi ljudi lako zaključili da je Neno svoga bliskog prijatelja prokazao kao ciciju koji mu je naplatio tu bijednu boravišnu taksu zbog koje ga već deset godina "ustaše" progone kao zadnjeg zlikovca. A ja bih rekao da je gost jednak kao i domaćini mu. Nego, jesi li čit'o, Pustolove, Kako je mozgonja upravljao obiteljskom mirovinom u ove četiri godine mandata. Spič... sve što se spič.... dalo. Baš kao što je s...... i državnu imovinu. Isto tako je raskolio obitelj kao i državu. Izgleda da je i on rođen u Spičkovini. Lp.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.