Zašto je neugodno pokazivati odrezak od mirovine
Komentari 103

Vito, štos ti je originalan, ali neizvodiv.Ljevoguzom fali desna polovica, pa kako da provučem karticu?

Jučer, na krematoriju, sahranjen suprug kolegice iz bivše moje firme.Tri plotuna obzaniše kako ode još jedan hrvatski branitelj.A svega mu je bilo 59 godina. Jučer se nađoh okružen ljudima iz bivše firme, ljudima koje poznajem i koji poznaju mene.Jučer bih ponovo u firmi, koja se sve češće seli s jednog groblja na drugo.Jučer sam bio radostan na groblju.

P.S. Za pop grupe sam mislio da si malo inteligentniji.I Čak Noris zna da su pop grupe grupe popova koji pjevaju.
Gospođo Ružice "Dokazujući da ste umirovljenik možete u kazalište ili na izložbu. " .......... ???? .......... Bormeš se v kazalište ili na izložbu .... more i bez dokaza ........... da je neko umirovljenik. ....... E sad ..... more biti da umirovljenici....... jeftinije plačaju ulaznicu .... ali to je več nekaj drugo. ...... Oni s redovitim primanjima (a umirovljenici to jesu) često puno bolše stoje od radnika .... čiji prihodi ..... danas jesu sutra nisu...... ili nezaposlenih čiji prihodi ni danas ni sutra ...nisu. ....... Zato šoping centri i pokušavaju k sebi privuči .... penzionere.
Lolek... "...Niko ih ..... bez suda ...... ne baca v jame...... i zazidava v rudnike...."???........ točno tako. Ili, recimo, još tijekom rata ih, bez suda, odvoze i spaljuju..... Nisam pit'o tko je više zločina počinio, nego je pitanje glasilo "Je li takav rat moguć"? Ja se ponadao da ti znaš odgovor, a kad tamo... mućak. Podpitanje je glasilo: "Tko bi bio zadovoljan da je ishod rata bio drugačiji?".... Svi? Malo morgen. Veselili bi se fašisti.... odnosno "sveci" i "šehidi". Molim da ne upadaš sa nepromišljenim i promašenim komentarima. Ako nešto ne znaš (kao što ni ja ne znam, pa pitam), a očito je da ne znaš, što se onda javljaš? Uzmi kockice i slaži ih.
ču jovo "Ako nešto ne znaš (kao što ni ja ne znam, pa pitam), a očito je da ne znaš, što se onda javljaš? " ...........Vidim ja da ti neznaš ........ a ja znam ..... A znam i zakaj ti pitaš ......... Pa se javljam da ti objasnim. ...... i ono kaj znaš da neznaš .... i ono kaj misliš da znaš.
dobro...dobro... Lolek.... ah da... Jesi složio kockice?
doktorica 23.02.2016 u 21:52h -------- livoguza2 24.02.2016 u 08:24h _______ Očekivani odgvor na ne baš točnu činjenicu. _______ Da ste napsiali nesposobno podoban, ili podobno nesposoban, ponosni smeđenosac bi samo potvrdio što ste napisali o podobnosti i sposobnosti. _____ Ovako vas je s razlogom demantirao - podobno nesposoban učitelj čiji su učenici dokaz zadržavanja na burzi i stalnih "prekvalifikacija" zbog jasne i učinkovito nesposobne prosvjetne dejlatnosti u kojoj je ponosno liviguza2 lupala šakom po sljepoočnici i na to prisiljavala djecu da bi u mirovini lapradla o svojem domoljublju, katoličanstvu i vjernosti jugogeneralu i njegovim pljačkaškim sljedbenicima.
livoguza2 23.02.2016 u 09:01h - Zabole me mozak! ________ Evo još jednog dokaza gdje se ovom nalazi mozak - točno tamo gdje se ljudima nalazi - citirtam livoguza2: vlasnika Morgenblata zabole k....
livoguza2 23.02.2016 u 09:55h ______ Koliko je vidljivo iz vaših komentara vama je tvar smeđa i tekuća, glatka ko tabula raza koju nitko više ne može preorati da imalo sličila sivoj tvari
čujovo 23.02.2016 u 20:39h ______ Provjeravaju vidi li se krivotvorina na prvi pogled ili ju trebaju dati stručnjacima na dodatni pregled. _____ Nemojmo zaboraviti da je većina njih došla iz susjedne nam države gdje su se dokumenti prodavali u hrvatskom veleposlanstvu, a diplome kupovale u Mostaru prema potrebama jugogenerala kako bi njegovi podobno nesposobni ili nesposobno podobni svejedno, imali barem kakve takve škole za mirnodopske poslove u vođenu hrvatskog gospodarstva u propast
livoguza2 24.02.2016 u 08:24h - neki žive da bi uživali. Tko im je kriv? ________ Osobno vi, smeđenšće - na burzi rada su vaši rezultati - njih više od 290.000 koji ne znaju kako niti što raditi, a vi stee ih po nos no učili neradu, laganju, varanju i lagodnom životu u komunizmu, na račun drugih, poštenih radnica i radnika, a kad je došlo "stani pani", odlepršali ste u Njemačku prokazivati Hrvatice i Hrvate i za to dobili njemačku mirovinu, a sad se ponosno hvalite zato što je Hrvatska uništena i na vlasti su ponovo vaši pljačkaši i uništavači Hrvatske
livoguza2 24.02.2016 u 11:00h - Da se ja ne mučim birati riječ zbog koje bih mogao biti zatvoren dva dana ______ Ne boj se, tvoje skrovište ne ovisi o laksativu, nego o zubima, bolje napisati socijalnim stručnjacima za zubne proteze te njihovom čvrstom držanju za kolike, jer te svakodnevno iscijede pa tvoja nazočnost nije upitna, pogotovo kad vidimo da vlasnici imaju redovnu evakuaciju probavljene hrane _____ Svaki put kad povuku vodu nakon velike nužde ti se pojaviš i zasmeđiš ovaj prostor
doktorica 24.02.2016 u 08:59h - čujovo 24.02.2016 u 11:27h Je, "skromnost" i jest vrlina naših "domoljubaca"... ________ Da nema skromnosti diplomski rad bi bio 100 % kopiran ____ Ovako je skromno kopitran samo 60 %
čujovo 24.02.2016 u 11:27h - Ima samo "domoljubaca" koji žele veće penzije, i onih koje "domoljupci" označe kao "nedomoljupce" i kojima žele jedino da čim prije netragom nestanu. ________ Zato nas i pripremaju najavljujući kako će uzeti novce iz drugog stupa mirovinksog za vraćanje dugova koje su pljačkaši napravili kako bi imali socijalni mir za lakše pljačkanje Hrvatske i održavanje obečanja drugu maršalu da s njegovog puta neće skrenuti ----- pa su nas priključili EU kako bi lakše održavali obečanje o uništavanju Hrvatske
čujovo 24.02.2016 u 15:08h _____ Sretan je što je musliman, a hanžar divizija je kalala po Bosni srbe kao da je žetva i ostala netaknuta, jer je pripadala Ustašama, a ne četnicima koji su klali Hrvate bilo koje vjeroispovijedi. - I tako umjesto na zemljani pod, pao na beton pa steran uživa
Jura.Luzer 24.02.2016 u 15:16h _____ Zato to sad rade njihova djeca
čujovo 24.02.2016 u 15:08h - Podpitanje je glasilo: "Tko bi bio zadovoljan da je ishod rata bio drugačiji?" ________ Oni koji bi napsiali drukčije. ______ Ustaše se nisu borili protiv drugih naroda, nego protiv komunista i srba _____ komunisti su uspjeli obmanuti narod - primjer je ko? linda i njezina "pobjeda" i privoljeti saveznike na pomoć - primjer je most i okretnje pljačkaškoj organizaciji pa sad imamo to što imamo. ________ Prije okupacije su srbi pregovarali s hitlerom o okupaciji i predaji Hrvatske i pošteđenju srbije, dok dr. Ante Pavelić nije niti razmišljao o priključenju Njemačkoj, nego stvarno Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. ____ Osnivanje Nezavisne Države Hrvatske se nije sviđalo hitleru, kao niti srpski prijedlog pa je jdnaostavno okupirao jugoslaviju kako bi osigurao zaleđe kod planiranog napada na rusiju. ____ Nedavno je History program objavio nove filmove o takvim dogovorima srba i osnivanju NDH sad već pod okupacijom sila osovine, doslovno s nožem pod grlom. ______ Nakon što je jugoslovenski kralj pobjegao i kad praktički više nije postojala jugoslavija i nije nitko znao niti mogao preuzeti vodstvo u obrani takvog kraljevstva _______ Tu je priliku iskoristio vođa komunista tito sa svojim sljedbenicima (wikipedija - Hrvatska enciklopedija navodi da je bio pritvoren 1940.[3] kao srednjoškolac zbog sudjelovanja u ljevičarskoj manifestaciji. U proljeće 1941. prekinuo je školovanje i uključio se u antifašistički pokret; od 1942. bio je član KPJ.) čime je osudio Hrvate i Hrvatice na podjelu između pravih domoljuba i neškolovanih komunista koji i danas vladaju Hrvatskom. _______ Da tito nije htio fotelju priključio bi se Ustašama i danas bismo imali Nezavisnu Državu Hrvatsku nastalu isto na antifašizmu, jer niti dr. Ante Pavelić nije volio fašiste niti naciste, ali je bio prisiljen na suradnju, što je jasno i vidljivo napisao i Goldastein u opisivanju privođenja i odvođenja drugih i drukčijih uvijek uz pratnju gestapoa i ili ss trupa, nikad samostalno. ______ Slično kao što danas Austrija dovodi vojsku na slovensku granicu ili kao što hrvatski polocajci odlaze na Mediteran i u Grčku i Makedoniju. ______ Zato, pisati o onom vremenu i postupcima te ih prilagođavati sadašnjim standardima i saznanjima baš i nije stvarno domoljubno, ako se ne napiše sve što je dostupno _______ A dostupno je i to da su engleski vojnici morali vraćati Hrvate i Hrvatice kod Bleiburga skoro identično kao što danas hrvataka policija vraća izbjeglice ili ih niti ne pušta u Hrvatsku, jer o tome odlučuju jače sile i politike
Jura.Luzer 24.02.2016 u 17:23h _______ Vidiš, dokazano nisi Hrvat _____ Hrvatske kocikce su bijele pa crvene ______ Pogledaj na crkvu Svetog Marka u Zagrebu, Hrvatski grb počinje s bijelim poljem ______ Izgrađena je kao trobrodna dvoranska građevina u 14. stoljeću, kao gradečka župna crkva. Župa se spominje 1261. godine. ________ Prvo crveno polje su metnuli komunisti i ostali isti do dana današnjeg u saboru i vladi, samo što su na njega dodali plot kako bi obmanuli više stanovništva, a zamaglili stvarno stanje ne stavljanjem vojvođanskog i bosanskog grba pa da Hrvatska bude stvarno cijela
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Sinoć, u jednoj TV emisiji , gledam i slušam, desničarima najomiljenijeg SDP-ovca Nenada Stazića.Objašnjava fenomen boravka na Brijunima za 7 KN dnevno od prije desetak godina.Kaže da je bio u gostima kod prijatelja i da je platio samo boravišnu taksu koja je tada iznosila 7 KN dnevno.Ja u Istr ugostio na dva tjedna ženinu familiju. Nisu platili ni boravišnu taksu, a o tome nitko ne piše ni slova. Idem se učlaniti u HDZ, a onda sazovem tiskovnu konferenciju na kojoj im sve ispričam.Novine će na sva zvona, na naslovnicama dakle, objaviti kako jedan krupni HDZ-ovac vara državu ne prijavljivanjem gostiju u svom ljetnikovcu.Bojim se da je Šuker nadeapao.