Gledatelju realityja, svojem čitatelju reći da je primitivan nije pristojno, ali mu se informacije mogu dozirati

Komentari 115

JL
Jura.Luzer
21:33 14.09.2015.

miso "ali to se danas u moje ime zadužuje na moju unučad jeste me briga." ............... Bormeš si ti svoju ..... davno zadužil.

VL
VI
Vito
07:40 15.09.2015.

zorbas.grk 14.09.2015 u 10:27h ______ Kad bi mene čitalo do 1,700.000 bolesnika, onda bi tebe sigurno netko već davno preselio u povijest. ________ Na tvoju sreću čitaju me samo ovakvi tu pani kojima argumenti znače isto koliko i provođenje vremena gledanjem velikog brata i "navijanjem" za još veće ble san e pa tako imaš publiku koja te podržava u tvojim kre ten ari jama za koje pretpostavljaš da su umotvorine koje su te naučili prosvjetni djelatnici poput ovdje lijeve guzice na kvadrat pa se tome veseliš kao pura dreku dok u moje pisanje gledaš kao tele u šarena vrata ništa ne shvaćajući pa niti ovo što upravo čitaš. _____ Neka netko iz tvojeg okruženja otiđe u ministarstvo za obrazovanje i traži odštetu zbog lošeg obrazovanja u mladim danima, tako će barem imati kakvu takvu zadovoljštinu što žive pored tebe _____ Vjerujem da će naći više od tri svjedoka koji mogu potvrditi da ti je mozak davno nestao

VL
VI
Vito
07:45 15.09.2015.

Vidim tko se javlja na komentare pa se ne mogu čuditi, čak je to i očekivano, da takve osobe uopće troše vrijeme na rasprave o velikom bratu __________ Zašto to ne zovu velika sestra????? ________ Kad pročitam naslov 4.9.2015 | 22:44 Burno u Big Brotheru Barbara zaprijetila Ivoni: Ako nam još jednom spomene roditelje letit će do Australije! Atmosfera u kući dodatno se zakuhtala nakon što je Ivona prozvala Tinu da je razmažena i folirantica. -------------- vidim da se tu zapravo radi o nedozrelim ljudima u ženskom obliku ____ Tako mi uopće nije jasno tko je to mogao nazvati veliki brat, a ne velika sestra _______- Iako prije odgovara naslov: bezmozgaši pred kamerama i "malim" ekranima"

VL
VI
Vito
07:55 15.09.2015.

miso 15.09.2015 u 00:00h _________- Kako????? ___________ Nisam izabrao šuplju obečavalicu za predsjednika, a ipak je netko drugi odlučio da će to stvorenje, zbog identične popularnosti kao ove dvije iz velikog brata, postati predsjednik Hrvatske i "predstavljati" mene u svijetu. __________ Identično tako nisam izabrao niti jugogenerala da bude predsjednik Hrvatske, ali je i on krenuo stopama velikog brata pa je svoju "popularnost" stekao lažući po skupovima u dijaspori o slobodnoj i samostalnoj Hrvatskoj __________ A kad su došli u Hrvatsku oni iz idjaspore, ovdje su ih šikanirali i pravili se da ih ne poznaju, iako su se slikali zajedno na večerama od 1000 američkih dolara po tanjuru. _________ Oni su birali slobodnu Hrvatsku, a jugogeneralovbi su tu slobodnu Hrvatsku opljačkali i preali u ruke fašistima modernog vremena - bankarima i trgovačkim lancima. _________ Nisam to birao niti sam bilo koga ovlastio da to bira umjesto mene. _________ Niti sam birao "program" koji nam "servira" velikog brata iako mu je zadatak koji je dobio edukacija stanovništva, a ne zatupljivanje i tako ispranih mozgova. __________ NIsam čak birao niti prosvjetne djelatnike koji sebe nazivaju lijevom guzicama drugog reda da nam ovdje "sole pamet" kao što su tako davno "dejstvovali" prosti Hrvatske u ono za njih odlično vrijeme pa se sad prave da im je onda bilo loše

VL
VI
Vito
08:02 15.09.2015.

miso 15.09.2015 u 00:00h _________ Kad je nastala Hrvatska, neposrdno prije hdz-ove pljačke i prvog zaduživanja zbog lakšeg daljenjeg plajčkanja, imao sam dovoljno za otplatu duga "po glavi stanovnika" ______ Htio sam to otplatiti, razgovarao i s novinarima i s bankarima, ali su me oni odbili i rekli da to nije moguće - tako otplatiti dug _________ Kako su onda odrdili koliko su koji Hrvat ili Hrvatica dužni na državnoj razini???? ________ Kad bi svatko vratio svoj dug, otišao u banku i položio novce u količini koju spominju državnici i bankari, više nitko nikom ne bi bio dužan. ___________ Kako bi onda izgledale plaće bankara i državnih službenika???? _____- Ajde, vi kojima je veliki brat uzor ponašanja, odgovorite na to jednostavno pitanje

VL
VI
Vito
08:24 15.09.2015.

čujovo 14.09.2015 u 12:40h ___________ Lopov će uvijek birati lopova i tako se stalno vrtimo u krugu. ____________ Prosvjetni djelatnik koji sebe naziva lijevom guzicom niakko ne može birati poštene, jer je ednostavno lijeva guzica i to mu nije određeno, već je to sam izabrao kao svoju "nit vodilju", a što se jasno pročita iz njegovih lapradanja o poštenju i vjeri _______- "Nije na odmet" podsjetiti kako se obrušio na invalidne osobe koje nisu postale ratni profiteri, nego su tako rođene _________ I takva spodoba nas želi uvjeriti kako je dobra i poštena ________ Točno toliko koliko je dobro i pošteno kao ono što iz sredine guzice izlazi svakodnevno ___________ Ako nekog uvrijedi istina, nije moja odgovornost, nego onih okji se ponašaju kao lijeva guzica, ja samo javno i jasno pišem ono što je poštovana gospođa zastupnica pitala u jednom od svojih zapisa: Kako svojim čitateljima reči...? ______ A kad im jasno rečeš, onda se uvrijede i traže druge zaštitu. _______ Baš kao nedozreli dječji umovi skrivaju se iza drugih, moćnijih, a sami započnu pokvarenost pisati i govoriti

VL
VI
Vito
08:37 15.09.2015.

čujovo 14.09.2015 u 16:06h - ???... Dragi Učo, ti baš ne kapiraš. Kakve sam ja glasače HDZ-a proglasio ovakvima ili onakvima? Koliko znam, glasači HDZ-a su uglavnom pošteni, marljivi i savjesni Hrvati. _____________ Dajte molim vas, poštovani čujovo, nemojte se zavaravati s poštenim marljivim i savjesnim glasačima hdz-a. _________ Da je ijedan od njih to što vi mislite, davno bi se raspali i osnovali neku dobru i pošteno stranku ___________ Ne bi nitko od njih nijekao da su bili (i ostali) članovi komunističke paritje jugoslavije, kao što danas tvrdi da nije bio u partiji (nije mogao postati prosvjetni djelatnik, ako nije bio partijski poslušnik) i lijeva guzica drugog reda. _______ Poznajem mnoge koji danas kleće po crkvama i negiraju da su ikad bili partisjki "časnici i dočasnici",a zaboravili su da su mene pokušavali "vrbovati" u partiju _____________ Pošteni kao i jugogeneral koji je protjerao stanare iz vile u kojoj je imao stan napravljen od veškuhinje u podrumu _______- Zašto skrivati istinu??? _________ Dijaspora zna kome je dvaala novce i tko ju je prevario, a to 100 % nisu bili komunisti iz SDP-a, jer bi ih jednostavno "pojeo mrak" u ono "mračno doba" stvaranja Hrvatske

VL
VI
Vito
08:48 15.09.2015.

Objava: 14.9.2015 | 13:25 - Zrinjevac - Kineski bračni par sam napravio fotosession za vjenčanje - Začuđeni prolaznici, kao i fotograf Pixsella koji je ovjekovječio ovu zanimljivu ljubavnu idilu nudili su im i pomoć ______________________________________________________________________________________________ I ispod ovog naslova postoji neka buda la koja stavlja minuse na samostalnost to dvoje mladih ljudi. ________ Evo kakvo smo imali osnovnoškolsko i srednješkolsko obrazovanje, a učili su nas "tome" tipovi poput lijeve guzice drugog reda. _________ To je dio "folklora" sličan onom kojeg opisujete u temi velikog brata. __________ Zašto bi dvoje mladih plaćalo nekom da im "ovjekovjeći" njihovu sreću i da ih namješta prema svojim, a ne njihovim, zamislima kako bi trebala izgledati sreća na fotografiji???? __________ Zašto trošiti novce na mediokritete i njihvu skupšu opremu, kad se sve može napraviti samostalno, pogotovo u današnje vrijeme sve bolje tehnologije i sve pametnijih mladih ljudi kojima komunizam nije isprao mozak kao ovdje našoj mladoj generaciji koja se sama ne zna niti zaposliti, kamoli zamisliti nešto slično

VL
ciglerru
12:17 15.09.2015.

Zorbas.grk , sličnosti ima, ali dvojim između BB i Farme

VL
MI
miso
18:32 15.09.2015.

Jura.Luzer, 15.09.2015 u 12:57h, ''miso "čime se trebalo prebaciti u Hrvatsku 25 milijuna EUR-a. Što je tu zaskakanje? " .......... Zaskakanje je to kaj je veliki domoljub i borac protiv krupnog kapitala ...... komentator miso ....... priznal .....da je štel stranom krupnom kapitalu .....za sitne pare (i proviziju) preprodati ....... komad Jadranske obale. '' Okojem priznanju ti govoriš. Pa to sam sve pisao na internetu kad je bilo aktuelno. Koja si ti ... od ničega, uživam čitati tvoj Big Brothers reality show. Nego, reci ti meni stojiš li ti uz izjave svog prijatelja 1. da sam bio na listi HNS-a, 2. da sam se namažnjavao u Jugi za sva svoja pokoljenja i 3. da sam bio zaskoknut u Dugom Ratu? Znaš, do daljnjega ću uz imenovanje tvog prijatelja stavljati 'lažov 3x' pa te pitam mogu li i tebe tako označiti (on se pozvao na tebe u za poziciju 2, pa uz tebe za sada ide ovo isto ali samo '1x'.

VL
LI
livoguza2
19:43 15.09.2015.

"Eeee, Big Brotherovci, kapital se, izgleda, samo vraćao u Hrvatsku, koji su vaši otpelali po preuzimanju vlasti kad su nas pobacali na ceste."____________ Mišo! Hoće li se kapital vratiti u zlatu, u suvremenim strojevima iz 19. stoljeća ili u novčanicama sa šest nula. Začas bismo postali najbogatiji na svijetu, baš kako je Predsjednica obećala, ukoliko tu silnu lovu Milanović uvali stranim bankama i zamijeni ih eurima. Evo i ja trljam dlanove od sreće. Koji si ti...! Lp.

VL
JL
Jura.Luzer
20:30 15.09.2015.

miso " kapital se, izgleda, samo vraćao u Hrvatsku, koji su vaši otpelali po preuzimanju vlasti" ................ Bormeš ...... samo izgleda. ....... Znaš ti dobro s kim si ti sadil tikve koje ti se ve v glavu obijaju. ...... a kak na internetu postoji popis tvojih ortaka ..... znam i ja............ Pa znam i da ova tvoja tvrdnja ne izgleda ko predizborno mućenje vode .... nego ....... to i je.

VL
JL
Jura.Luzer
20:39 15.09.2015.

miso "Nego, reci ti meni stojiš li ti uz izjave svog prijatelja 1. da sam bio na listi HNS-a, 2. da sam se namažnjavao u Jugi za sva svoja pokoljenja i 3. da sam bio zaskoknut u Dugom Ratu? " ............ Bormeš su moje izjave podpisane s Jura Luzer. ......... A to ..... kaj ti druge komentatore podsečaš na HNS- ovca ...... To ti je zato jer delate po istoj špranci. ........ Velikim parolama ..... pokušavate sakriti ......... odanost Velikom Vođi ......... Jel ti je dost ono kaj si odnjega dobil ne ovisi o tome kolko si dobil ...... nego ...... kolko su ti oči gladne ....... A da su te zaskoknuli ....... si več tolko put na ovom blogu pisal ...... da je to dosadnije i od Big bradera i od Vite.

VL
MI
miso
20:48 15.09.2015.

Treslo se na Knežiji prije 5 minuta. Udar, kao da tenk želi upaliti, lom i trešnja.

VL
JL
Jura.Luzer
21:39 15.09.2015.

miso "Treslo se na Knežiji prije 5 minuta. Udar, kao da tenk želi upaliti," ..................... Je ...... v tom kvartu je JNA svojima stanove delila. .... More biti da je koja Pedesetpetica .......... zaostala negdi v garaži.

VL
MI
miso
21:48 15.09.2015.

@Jura.Luzer, 15.09.2015 u 21:39h, miso "Treslo se na Knežiji prije 5 minuta. Udar, kao da tenk želi upaliti," ..................... Je ...... v tom kvartu je JNA svojima stanove delila. .... More biti da je koja Pedesetpetica .......... zaostala negdi v garaži.'' Dragi Jura, vidim kužiš se u sve. Ne, ovo je bio zvuk domaćeg tenka, ne ovog tvog ruskog. Znaš, mi danas koristimo domaće tenkove, ne ove uz koje si ti odrastao i prirasli su ti k srcu.

VL
JL
Jura.Luzer
23:03 15.09.2015.

miso "ne ove uz koje si ti odrastao i prirasli su ti k srcu." ......... Bormeš ...ni mene zvuk potresa asociral na tenka .... nego tebe. A to .....kaj ta činjenica puno govori o tebi ........ ti nis ja kriv.. ....... Ja ti samo doziram informacije ..... da shvatiš..... kaj pišeš ...... sam o sebi.

VL
ZG
zorbas.grk
08:19 16.09.2015.

jura.,.vrag po tenkovima no gle učinak potresa od 2,9 po rihteru na misu...priznal ti je da se razmeš u sve !!! da se je malo jače i duže treslo dobil bi ti i kolajnu od njega za sav tvoj napor da ga spelaš na čisti zrak

VL
Robinzon
16:16 16.09.2015.

I da budem još jasniji.Nebi bilo korektno pomisliti kako me je mila nam predsjednica, doseljenjem ureda u Pulu, nagnala na egzodus put civilizirane nam metropole.To tim više što njen boravak među voljenim pukom nema veze sa temom bloga, odnosno, nemaa u njenim istupima niti B od velikog K, brata. Sve vas liepe pozdravlam i tak nekak.

VL
ciglerru
16:53 16.09.2015.

Robinzone, dobro došli!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.