Gledatelju realityja, svojem čitatelju reći da je primitivan nije pristojno, ali mu se informacije mogu dozirati

Komentari 115

VI
Vito
20:42 13.09.2015.

Kako svojim čitateljima reći da ih vode preniske strasti, da im je ukus na razini ukusa izgladnjele životinje, da im je reakcija na razini papučice, a prosudba na razini amebe. ____________________ Točno tako i nikako drukčije, jer se u suprotnom spuštarte na njihov nivo životarenja. _______________ No, tada postajete "žrtvom cipelarenja" takvih stvorova kojima je mozak u visini, ponekom, samo do pupka, ali većini na razini genitalija i anusa. ____________ Jednoj sam čistaćici rekao da je čistačica bila i ostala iako su ju nazvali prema "novim pravilima" - higijeničarka. _______________ Ona je anis zamijenila s anusom, kad samo joj donio anis da vidi razluki rekla mi je da sam bezobrazan. ____________- I dalje je ostala čistačica, ma koliko ju vi "učeni" nazivali higijeničarkom. ___________ Kad ponovo počnemo ljudima u lice govoriti što su, nama će biti jednostavnije komunicirati. _____________ Ovako amebe i papućice svrstavati u ljudsku zajednicu i čuditi se da nas to predstavlja, samo pokazuje da uopćer ne shvaćate zbog koga milan bandić ima toliko špristaša ____________ On je čisti uzorak tog velikog brata i da ga tamo postave vlasnik velikog brata, amerikanac, postao bi najbogatiji čovjek na svijetu samo od naplaćivanja dopuštenja za nove i nove epizode - nepresušan izvor gluposti koje papućice i amebe toliko veseli da ga stalno prate, a onda nas izvještavaju putem svih vrsta medija.

VL
VI
Vito
20:58 13.09.2015.

livoguza2 13.09.2015 u 17:22h ____________- Evo još jednog dokaza kako je taj prosvjetni djelatnik učio djecu u školi prema komunističkim zakonima

VL
JL
Jura.Luzer
17:57 14.09.2015.

ču jovo "i ja skoro pa jedva čekam da HDZ opet dođe na vlast pa da ovi malo zašute. Pun mi ih kufer... " ....... Misliš ....kukurikavci? ...... Ma kaj bi zašuteli ....... ....... Očerupana kokoš se .......... navek .......... raskokodače.

VL
JL
Jura.Luzer
21:29 14.09.2015.

livoguza2 "Da nije mene, ti bi uvijek ostao bez odgovora na važna pitanja.Big Brother ti je također farma u kojoj se nastoji uzgojiti nekakva Jugoslavija" ............ Bormeš ..... dal si mu preveč informacija odjemput. ....... Trebal si mu to ...... malo dozirati.

VL
ČU
čujovo
17:55 13.09.2015.

E moj Guže... "...Da smo ih birali na izborima, bili bi nam predstavnici pa da su još gori od Milanovića i ostalih KUKUrikavaca...."?---- Daj ne pretjeruj. I ova je Petra Laszlo uletila u prvi plan, a da je nitko nije birao. Pa ipak, i ona predstavlja Mađarsku,... onu lošiju stranu Mađarske, doduše... ali oni tvoji frendovi jobikovci neće ustvrditi kako ona nije Mađarica. Naprotiv! Tko zna... u ovakvoj konstelaciji snaga možda ostvari i zavidnu političku karijeru? Ako je pametna, trebala bi se kandidirati za europarlamentarku...ako prođe (a, budimo otvoreni, sad su joj šanse najveće), imat će lijepo društvo... istomišljenike.

VL
LI
livoguza2
14:34 14.09.2015.

Jovoču! Izgleda da si zaboravio pročitati ona dva teksta koja sam ti ponudio na prethodnoj temi ( "De ba, kakve izbjeglice?!"_____ "KADROVI KOJE SVJETSKI MEDIJI NE ŽELE PRIKAZATI: Pogledajte ‘drugu stranu’ izbjegličke krize! (VIDEO)"). Redoslijed pregledavanja može biti i obrnut. Bojiš se ti da bi puno izgubili oni koji te svakodnevno lažima senzibiliziraju. Lp

VL
IG
Igi125
18:10 13.09.2015.

Osobno ne pratim niti jedan reality show samo znam da je rezultat svake takve reality gluposti isti, sudionici iz sebe rade bedake, pred kamerama su spremni cak uništiti i ljubavne veze... Na koncu nakon što ta glupost završi sudionici se vracaju svojim domovima i padaju u zaborav. Tu i tamo ih se spominje u medijima i uglavnom u negativnom kontekstu.

VL
JL
Jura.Luzer
14:38 13.09.2015.

Gospođo Ružice "Kako svojim čitateljima reći da ih vode preniske strasti, da im je ukus na razini ukusa izgladnjele životinje, da im je reakcija na razini papučice, a prosudba na razini amebe." ........ ........ Kaj kak ? ........... Ovak ........vak ........ kak ste im rekli.

VL
JL
Jura.Luzer
16:08 14.09.2015.

ču jovo "Od Makedonije do Mađarske dug je put, a, kako svjedočimo, za te izbjeglice taj je put uistinu križni put. Za to su se pobrinule i vlasti i pojedinci niskih strasti." ............ Aha ....... dug je taj put ..dug. ....... Prek cele Srbije. .... A i Vojvodinu treba prejti. ........ iako .... Lale su ipak malo ...... tolerantnije.

VL
LI
livoguza2
15:31 14.09.2015.

" Jedino što ovi tvoji jobikovci ne traže među njima lopove, ubojice i prostake, već tuku i tjeraju sve redom."____________Što bi se sve dogodilo "mojim jobikovcima" kad bi tražili lopove, ubojice i prostake, kad ih napadaju i kad im traže putovnice, osobne dokumente i otiske prstiju. Jedino ti na tomu zamjeraš "mojim jobikovcima" Kad kojim slučajem idem u desetak kilometara udaljenu Hercegovinu i prelazim granicu koju čuvaju moji susjedi i poznanici, nosim i pokažem im dokumente. A dao bih im i otisak prstiju kad bi tražili. Po zakonu sam dužan imati osobnu i kad stupim na put pokraj svoje kuće, a ti bi stotine tisuća islamskih izbjeglica pustio da šaraju Europom kao da im je privatni stan. Nešto voliš spominjati amebe. Onaj drugi tekst si ipak propustio, a imao si zgodu upoznati kako su se ponašali i osjećali izbjegli Hrvati u Domovinskom ratu i to u vlastitoj državi i među vlastitim narodom. Doduše, ti i Vito i danas režite na njih, a prigrlili bi i ponekog ISIL-ovca. Radujete im se kao i Milanović kad u tuđinu otpremi desetke tisuća Hrvats kako bi mu opala nezaposlenost. Jadno da jadnije biti ne može! Skandalozno je to što vi svoj jad nazivate humanošću. Lp.

VL
ČU
čujovo
15:47 14.09.2015.

Plus toga, "svjetski mediji ne prikazuju te kadrove" iz sasvim očitih razloga: Te će kadrove uvijek iskoristiti isključivo oni koji će tražiti izliku za nasilje. Od Makedonije do Mađarske dug je put, a, kako svjedočimo, za te izbjeglice taj je put uistinu križni put. Za to su se pobrinule i vlasti i pojedinci niskih strasti. Neki, zamislite, ne mogu sjediti i uživati gledajući policiju kako tjera i opkoljava sirotinju, Moraju i sami priskočiti u pomoć policiji. Neki se čak preruše u snimateljicu ili u humanitarca! Samo da bi i sami mogli šutnuti kakvog jadnika. I ono najzanimljivije: Uvijek paze da budu u gomili. Ako ih nekako izdvojite, na primjer da ih snimite i snimku pokažete javnosti, pa im javnost vidi obraz i ime i prezime, odjednom oni postaju sušta suprotnost onoga što su bili u gomili. Oni vole sve ljude bez obzira na razlike, plaču kad ih gledaju kako pate, ali, eto, nešto je ili puklo u njima ili se nisu snašli kako treba i dolikuje, ili su njihovi postupci krivo protumačeni.... i, naravno, osudit će svako nasilje. Ali to samo ako ih, da tako kažem, učinite vidljivima... ako ih izdvojite iz gomile.

VL
LI
livoguza2
20:53 14.09.2015.

miso13.09.2015 u 20:25h Draga Ružice, a o čemu Vi to pišete? Što su to Big Brother i Farma?_______________Mišo! Da nije mene, ti bi uvijek ostao bez odgovora na važna pitanja. Big Brother ti je također farma u kojoj se nastojii uzgojiti nekakva Jugoslavija ili po novomu region zvani Zapadni Balkan Ovoga puta bez Slovenije, ali i bez Albanije i Kosova. U kući Velikoga brata za njih nije bilo mjesta. A ja mislim da u tomu projektu Albanija i Kosovo nisu htjeli sudjelovati. Razumni ljudi razloge znaju. Jedino Ružičina kolegica o kojoj sam pisao pristaje da nas Veliki Brat i hrvatske Jude bez naše volje kao guske u magli uvedu u tu sramotnu kuću. Upravo stoga sam tvrdio da su tekstovi u Večernjaku opakiji od podvala trgovačkih kuća. Kuća Velikog Brata nije organizirana kao Hrvatska. Mi smo imali referendum za osamostaljenje ili ostanak u Jugoslaviji, a Veliki Brat nikoga od nas nije pitao kako će izgledati njegova kuća. Ono što sam iz znatiželje vidio prigodom ulaska stanara u kuću kroz zlatna i srebrna vrata, a tko će gdje useliti, odlučivala je zapravo romska obitelj Vasić koju je Veliki Brat (engleski Big Brother) odredila za šefa cijele kuće. A kuća zapravo pokazuje odnose u bivšoj i mrtvoj Jugoslaviji koju ti toiko ljubiš i planirane odnose u Zapadnom Balkanu. Dakako, ne reba sumnjati da su i u ovoj montiranoj kući Srbi razumni i uljuđeni, Hrvati beskućnici i pokvarenjaci koje j*** tko god stigne, jednom Srbin, drugi put musliman, ... i koji su određeni kao posluga u hotelu romske obitelji Vasić. Hrvat(ica) može doći u upravu hotela tek onda kad dopusti da ga j*** tko god stigne. A u svakoj ga/ju kući Velikog Brata (engleski, bez kojega ni premijer biti ne možeš, Big Brothera). Reći ćeš što su u kući Makedonci i Crnogorci? A ja ću ti objasniti da su zadnja rupa na svirali Velikog Brata kao što su bili i na Titovoj svirali. Dalo bi se još puno toga napisati, ali mi se gadi toliku pozornost davati kući redikula. Jedino se bojim da ću te ovim komentarom potaknuti da uživaš gledati kuću koju toliko obožavaš. Kući koju sam ja rušio, a ti bi ju s Velikim Bratom, našim engleskim "prijateljem" gradio koliko god kvarna bila. Lp.

VL
LI
livoguza2
09:18 15.09.2015.

"Opet podvaljuješ o ljubavi koja jedino još tebe boli ... ali ni to nije briga svijete, već samo onih zatucanih koji misle da je 'sagorjelo moguće zapaliti'."____________Mišo, podvaljivanje je tvoja vrlina pa ga ne pripisuj meni. Ja u komentaru nisam tvrdio da netko želi dodatno spaliti omiljenu ti tvorevinu omiljenog ti vođe i učitelja, nego da ju nastoji u pticu feniksa pretvoriti, dakle uskrisiti iz pepela. I ti si jedan od onih koji je ovdje hvalio radost života u spaljenoj Jugi i koji je rado spominjao "region". Dakako, i Hrvatsku bi ti prihvatio rado da si uspio u privatizaciji ugrabiti "Dalmaciju" iz Dugog Rata i da možeš trpati u vlastiti takujin. Iz ovoga je tvoga komentara razvidno da ti je najvažnije ono što se brsti. O takvima je G. Krklec zborio u jednoj svojoj telegrafskoj basni. Ne bi se ti stidio onoga što je učinila Steffani i ona prije nje da su ti kćeri, samo kad bi kućni budžet porastao za koji milijunčić kuna i tobožnju "slavu". E, vidiš, meni je puno toga preče od punog trbuha. Recimo preče mi je rodoljublje i domoljublje, ono što predsjednici za koje je Vito glasovao nisu imali, niti će ikada imati. Sudeći po Vasićima, Veliki je Brat za šefa hotela "Jugoslavija", ili, ako ti je milije "Zapadni Balkan predvidio s. Mesića. A ja takvu kuću prihvatio ne bi za sva blaga ovoga svijeta. Po tomu smo nas dvojica stubokom različiti. Pa bio ti zavisni HNS-ovac ili nezavisni HNS-ovac. Ni Juru nisi htio shvatiti kako valja. On ti je poručio da si se namirio u Jugi za više pokoljenja, a sada divaniš o poštenju i pravednosti. Ponašaš se poput najobičnije vekur. Lp.

VL
MI
miso
20:25 13.09.2015.

Draga Ružice, a o čemu Vi to pišete? Što su to Big Brother i Farma?

VL
LI
livoguza2
20:09 14.09.2015.

"...A i skrećemo sa teme."_______Jovoču! Koliko vidim skrenuo si ti, a ne ja. Lp.

VL
LI
livoguza2
20:16 14.09.2015.

" A i sam HNS lakše će naći partnere koji će ga uzeti u koaliciju. Ove o kojima ja pričam nitko ni u koaliciju neće."_________Ovo dokazuje da između HNS-a i partnera nema nikakve razlike. Obojica antihrvati. Između HDZ-a i ovih drugih postoji razlika. A čija je kvaliteta veća, ne želim komentirati. To odlučuju birači. Izgubiti nije nečasno . Nečasno je izgubiti domoljublje. Hrvatsko, a ne jugoslavensko. Lp.

VL
LI
livoguza2
20:18 14.09.2015.

" Idem sad... dosadio sam i domaćici i onom nervoznom adminu koji jedva čeka da me zvekne."_______Da on jedva čeka da te zvekne, zveknuo bi te zauvijek. Lp.

VL
LI
livoguza2
20:26 14.09.2015.

"Od Makedonije do Mađarske dug je put, a, kako svjedočimo, za te izbjeglice taj je put uistinu križni put. Za to su se pobrinule i vlasti i pojedinci niskih strasti."____________Jovoču! Nedavno si me pitao želim li da mi citiraš Evanđelje. Ovim si rečenicama dokazao da nisi dostojan citirati Evanđelje. Svaki Križni put završava smrću pravednika. Neke raspnu na križ, a neke zabetoniraju u Barbarinu rovu i drugim jamama duž Križnog puta. Nisam čuo da su islamske izbjeglice završavale na križu ili u jamama od Makedonije do Mađarske. Osim ako ti nisi čuo da im se nešto takvo dogodilo u tvojoj otadžbini. Lp.

VL
JL
Jura.Luzer
20:42 14.09.2015.

ču jovo "Idem sad... dosadio sam i domaćici i onom nervoznom adminu" ...................... Da samo njima .......

VL
LI
livoguza2
09:25 15.09.2015.

" ___________ Lopov će uvijek birati lopova i tako se stalno vrtimo u krugu. ____________" Je! Ovdje nešto nedostaje. Ja bih napisao da će lopov uvijek birati lopova ili njegova nasljednika, a zločinac će birati zločinca ili njegova nasljednika. Poštenii bi ljudi birali poštene kada bi ih više bilo na listama i kada bi ih izravno mogli zaokružiti. Titovci se toga boje pa su donijeli izborni zakon po kojemu je moguće birati lopove i zločince. Za takve su kadrove voljni kupiti glasove narodnim novcima. Garacma bio koga prevare! Lp.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.