Gledatelju realityja, svojem čitatelju reći da je primitivan nije pristojno, ali mu se informacije mogu dozirati
Komentari 115
zorbas.grk 13.09.2015 u 19:06h ______________- RTL = radio televizija Luksemburg _____________ Tako da vam mogu vjerovati da ne gledate, ali da ne slušate ne mogu povjerovati, budući se u eteru danas svašta može i čuti putem pokretnih telefona pa ako ste ikad potražili bilo kakvu muziku pomoću radija opnda ste sigurno "naletjeli" i na RTL - ov program a da niste bili svijesni. ____________ Ako tvrdite da ne gledate RTL kako znadete što se iza tekratice skriva?
ču jovo "i ja skoro pa jedva čekam da HDZ opet dođe na vlast pa da ovi malo zašute. Pun mi ih kufer... " ....... Misliš ....kukurikavci? ...... Ma kaj bi zašuteli ....... ....... Očerupana kokoš se .......... navek .......... raskokodače.
livoguza2 13.09.2015 u 17:30h ______________- Tvoju izabranicu bi Isus branio, a ne znaju povijest, nisu živjeli u New Yorku
"Opet podvaljuješ o ljubavi koja jedino još tebe boli ... ali ni to nije briga svijete, već samo onih zatucanih koji misle da je 'sagorjelo moguće zapaliti'."____________Mišo, podvaljivanje je tvoja vrlina pa ga ne pripisuj meni. Ja u komentaru nisam tvrdio da netko želi dodatno spaliti omiljenu ti tvorevinu omiljenog ti vođe i učitelja, nego da ju nastoji u pticu feniksa pretvoriti, dakle uskrisiti iz pepela. I ti si jedan od onih koji je ovdje hvalio radost života u spaljenoj Jugi i koji je rado spominjao "region". Dakako, i Hrvatsku bi ti prihvatio rado da si uspio u privatizaciji ugrabiti "Dalmaciju" iz Dugog Rata i da možeš trpati u vlastiti takujin. Iz ovoga je tvoga komentara razvidno da ti je najvažnije ono što se brsti. O takvima je G. Krklec zborio u jednoj svojoj telegrafskoj basni. Ne bi se ti stidio onoga što je učinila Steffani i ona prije nje da su ti kćeri, samo kad bi kućni budžet porastao za koji milijunčić kuna i tobožnju "slavu". E, vidiš, meni je puno toga preče od punog trbuha. Recimo preče mi je rodoljublje i domoljublje, ono što predsjednici za koje je Vito glasovao nisu imali, niti će ikada imati. Sudeći po Vasićima, Veliki je Brat za šefa hotela "Jugoslavija", ili, ako ti je milije "Zapadni Balkan predvidio s. Mesića. A ja takvu kuću prihvatio ne bi za sva blaga ovoga svijeta. Po tomu smo nas dvojica stubokom različiti. Pa bio ti zavisni HNS-ovac ili nezavisni HNS-ovac. Ni Juru nisi htio shvatiti kako valja. On ti je poručio da si se namirio u Jugi za više pokoljenja, a sada divaniš o poštenju i pravednosti. Ponašaš se poput najobičnije vekur. Lp.
" ___________ Lopov će uvijek birati lopova i tako se stalno vrtimo u krugu. ____________" Je! Ovdje nešto nedostaje. Ja bih napisao da će lopov uvijek birati lopova ili njegova nasljednika, a zločinac će birati zločinca ili njegova nasljednika. Poštenii bi ljudi birali poštene kada bi ih više bilo na listama i kada bi ih izravno mogli zaokružiti. Titovci se toga boje pa su donijeli izborni zakon po kojemu je moguće birati lopove i zločince. Za takve su kadrove voljni kupiti glasove narodnim novcima. Garacma bio koga prevare! Lp.
Pa, evo me.Malo sam okasnio, no dođoh na pravu temu.Zbog Biga i Braderta sam zadnjih nekoliko dana manje "ležao" na malvaziji, a više u krevetu.Ova moja se gadi i Biga i j.biga ili kako se ono ne zove kod Jože seljaka.Sada su nam utrpali i Ovo lice zvuči poznat. Ostao bih ja u Istri i dulje, jer su berbe u punom jeku, al do TV-ja nemrem dojti iz spomenutih zagorkinih emisija.Ćedoh joj, ovako duhovno obnovljen nešto spočitnuti o tome kako i primitivci imaju svoje emisije, a ona će meni kako je Big Brader svuda oko nas, a ovaj realyti je to samo malo zgusnuo.I što sam mogao drugo nego joj prepustiti daljinski, a ja u sobu na spavanje.I tak se dotjepeh v Zagreba.Ovdje bar svatko ima svoju sobu i svoj TV.
???... Dragi Učo, ti baš ne kapiraš. Kakve sam ja glasače HDZ-a proglasio ovakvima ili onakvima? Koliko znam, glasači HDZ-a su uglavnom pošteni, marljivi i savjesni Hrvati. Ja prič'o o onima kojima je HDZ "druga opcija". Onima čija opcija ne može i ne može proći. Hbga, neće nitko da glasa za tu opciju. Ukratko, to su ti oni koji na svakim izborima bivaju poraženi, i to sa pravom, a pošto ih to muči oni onda i ne glasaju više za svoju opciju nego glas dadnu nekom drugom... pa se onda, kad taj netko drugi osvoji vlast, osjećaju kao da su i oni pobijedili. A nisu. Opcija im je, zahvaljujući ponajviše njima samima, dotučena. Nadam se da sam sad bio jasniji....A i skrećemo sa teme.
Evo se i ja slažem sa g. Guzom... sa jednom razlikom: Od BB-a unaprijed znaš što ćeš dobiti, a ne moraš ga ni gledati da bi znao što se tamo događa. BB se najavljuje već pola godine, pa smo (ili barem ja jesam) znali što će nam se servirati. Mogli su naši Guzovi protestirati čim su načuli da se opet sprema nešto takvo. .......No, BB treba prikazivati, a tko voli nek izvoli. Ogavno je bilo gledati i jednu damu kako nogom šutira djecu i starce, ali ipak, svi ćemo se složiti, to je trebalo vidjeti. Kako ćeš prepoznati zlo ako se ne suočiš sa njim, lice u lice? Uostalom, BB je režirani reality, obični blentavluk, dočim je dama sa nogom spremnom na volej istinski, svakodnevni reality. Utoliko je i grozniji od tupavluka u BB-u... pa ipak, sudeći po komentarima na portalima VL-a (a i šire), mnoštvo se ljudi oduševilo gledajući spomenutu damu. Naprosto bi je izgrlili i izljubili i darivali! A smeta im petparačka čeljad u petparačkoj papazjaniji?----------- Plus toga, gđo. Cigler, to jesu predstavnici Hrvatske. I Hrvata ima svakakvih, pa što ne bi malo pozornosti pripalo i takvim Hrvatima???
Sad sam otvorio komentare na novoj temi...vidim 2 komentara jedan Jure Luzera i nekog čujovo,..jel bio i treci komentar ili ovaj čuj nemože bez guzovq ili sanja guzove ?? Čemu muka pa gledaj BB !!
"Znate već priču o novinarima i brojkama. Ne ide, pa ne ide. Ili griješe ili napuhavaju. Sad su zbog napuhavanja zbrajali kruške i jabuke."_______________Ovo je prava slika matematike koju nam nude novinari u Hrvatskoj kad žele, a žele uvijek, izmanipulirati i obmanuti javnost. Računaju upravo kao moj susjed kad je išao u prvi razred. Pita ga učitelj koliko je 3 plus 4, a on šuti kao zaliven. Učitelj mu htjede pomoći pa mu prispodobi moguću situaciju: "Ako imaš 3 jabuke, a ja ti dam 4 kruške, koliko ćeš ukupno imati." A moj ti jaran ispali kao iz puške, upravo kao današnji novinari propagandisti: "Imat ću pun škartoc." Lp.
"Evo se i ja slažem sa g. Guzom... sa jednom razlikom..." Evo se ja opet ne slažem s Jovomču. U Hrvatskoj nije pokrenuta peticija kao u Srbiji jer svaki normalan Hrvat zna da od peticije ne će biti nikakve koristi dok su KUKUrikavci na vlasti. Oni su učinili sve da se volja naroda ne poštuje. Zato ih treba maknuti s pozicije kako bi zavladao mir u kući. Dok je njih, Hrvatska će biti gora kuća od Big Brotherove. Doduše, Hrvata ima svakakvih i puno gorih od ovih u kući Velikog Brata, ali oni ne predstavljaju Hrvate. Da smo ih birali na izborima, bili bi nam predstavnici pa da su još gori od Milanovića i ostalih KUKUrikavaca. Lp.
RTL uopće ne gledam
"Ako se izborim za dvadeset posto, ja zadovoljna."_____________Poštovana zastupnice! Ne ćete se izboriti ni za 1%. A 1% bi bilo da makar Vi izbjegnete obmanjivati javnost i širiti niske strasti. Tada bih ja bio prezadovoljan. Lp.
Poštovani Vito, 13.09.2015 u 20:46h, ''milan bandić u izvornom obliku...''. Onda i dalje nisam zainteresiran. Jedino se pitam imaju li naše TV kuće neku obvezu za ispunjenje prava na frekvencije ili to nitko ne kontrolira?
Vito... nije da oni biraju lopove koji će i njih pljačkati.... Jok. Biraju lopove da bi i sami nešto mogli ušićariti. Uostalom, njima je HDZ rezervna opcija, obzirom da je njihova istinska opcija uglavnom pozatvarana ili je tek puštena sa odsluženja zatvorske kazne. Gunđaju nešto kad zatvore Sanadera, ali naprosto polude kad sa odsluženja kazne puste kakvog Kordića... ili Glavaša. Koje je HDZ pozatvar'o. Onda na izborima opet ne glasaju za svog Glavaša, nego za onog koji im je Glavaša strp'o iza rešetaka. Sve ludo, kažem ti. Bolje na Marsu tražiti pitku vodu nego kod takvih tražiti zrnce logike. Kažu, na primjer, da ne uzimaju za zlo Sanaderu to što je krao i uzimao, nego to što je potpis'o neki dogovor sa hrvatskim Srbima....ali su ipak glasali za njega! Sad ti meni reci gdje ti tu vidiš mozak veličine amebe? Ta ameba je profesor aeronautike spram njih...
Netko bi bio zadovoljan i počašćen kad bi njegov komentar našu zastupnicu potaknuo za pisanje svoga teksta. A ja obvezno negodujem glede njezinih tekstova. Ovoga puta negodujem jer je moj komentar nazvala trollom jer navodno nije imao nikakve veze s temom njezina teksta "Tiskarske pogreške" iz trgovačkih reklamnih letaka opravdanje za moguće laži. Tko god pročita makar naslov, a ja sam nekoliko puta čitao cijeli tekst, vidjet će da su trgovački letci optuženi za namjernu i sračunatu laž. Nisam negodovao kako bih pokazao da naša zastupnica nije u pravu, nego sam joj htio poručiti da Večernjak u kojemu nas navodno zastupa objavljuje još opakije laži i da bi se ona trebala više baviti moralom Večernjaka, nego moralom trgovačkih reklamnih letaka. Pogotovo kad su te laži za društvo opakije od laži iz letaka. A ona opet tvrdi da moj komentar nije bio u skladu s temom. Što bih tek ja mogao tvrditi za komentar kolege Jove ču od 14. o9. 2015. u 12:40!? Taj komentar nema nikakvu vezu s temom i k tomu je prepun uvreda. Da mu uzvratim, odležao bih 2 dana u zatvoru. A odgovorit ću mu nepobitnim dokazima. Lp.
"...Pogledajte ‘drugu stranu’ izbjegličke krize! (VIDEO)"..." ???? _____Pa? Kradu hranu? Bacaju hranu i vodu? To ti je argument za što??? Da "Izbjeglice bacaju ponuđeno i kradu"??? Ma nemoj? Tamo gdje se tvoji ponašaju prema njima kao prema ljudima, ogromna većina tih izbjeglica jesu ljudi ravni tebi ili, čak, bolji od tebe. Jer ti upravo generaliziraš, prikazujući ih kao lopove i bitange. Ima među njima sijaset takvih, zaboga! Koliko znam, i lopovi i prostaci također bježe iz Sirije. I ubojice također. Jedino što ovi tvoji jobikovci ne traže među njima lopove, ubojice i prostake, već tuku i tjeraju sve redom. A tuku ih, tjeraju i ponižavaju ne zato što među njima ima i lopova i bitangi, već zato jer ih mrze sve redom. Baš k'o i naši hrvatski jobikovci koji navijaju za mađarsku braću. Neki u životu nisu vidjeli Sirijca, ali ga svejedno mrze. Šutnu li sirijsku djevojčicu ili šutnu sirijskog lopužu - njima svejedno. Samo nek je iz Sirije. ... Nego, nisi ti meni odgovorio što Evanđelja kažu o pružanju utočišta (azilu) potrebitim. Što kažu o trpanju ljudi u kaveze? Što kažu o onima koji, kad su potrebiti, dobiju krov nad glavom i toplu riječ, a onda druge potrebite bacaju u logore? Da ti ja prenesem par citata iz Evanđelja????
" Kažu, na primjer, da ne uzimaju za zlo Sanaderu to što je krao i uzimao, nego to što je potpis'o neki dogovor sa hrvatskim Srbima....ali su ipak glasali za njega! Sad ti meni reci gdje ti tu vidiš mozak veličine amebe? Ta ameba je profesor aeronautike spram njih..."____________Jovoču! Glasači HDZ-a, stranke kojoj nitko ne može oteti zasluge za stvaranje samostalne države Hrvatske i čiji su pojedini članovi nešto love protuzakonito strpali u vlastiti džep nazivaš osobama bez mozga, za koje je ameba, što se mozga tiče , profesorica aeronautike. Kako li bi tek opisao glasače KUKUriku koalicije koju predvodi SDP, sljednik SKH-e , koji su hrvatsku samostalnost proglasili opasnom namjerom, koji su pobjegli iz Sabora prigodom deklaracije o osamostaljenju, koji su naoružanje hrvatske teritorijalne obrane predali zloglasnoj JNA, koji hrvatske branitelje nazivaju šatorašima i barbarima i koji nasljeđuju i veličaju Tita čije žrtve očekuju identifikaciju i ukop dostojan čovjeka u gajbama za voće u Hudoj jami i čija je "slavna" Jna po Hrvatskoj posijala tisuće mina od kojih i danas mladi Hrvati ginu i ostaju teški invalidi. Ostale im vrijednosti ne ću navoditi jer bi mi za to trebalo puno vremena i strpljenja. Jedino mogu reći da se divim veličini vašega mozga i uma. E, da, i morala. Lp.
zorbas "Gledanje BB isto je kao i čitati vitu " ......... ????? ... Si probal???? ..... Obadvoje ????? ........... A joj ...... jadan ti!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
miso 13.09.2015 u 20:25h ________________- milan bandić u izvornom obliku, samo što glumci naturščiki bolje izvode te njegove vratolomije koje provodi pred kamerama po Zagrebu, jer su u skućenijem prostoru. _____________ Kako znam? _________ Družim se s raznovrsnim ljudima pa tako dobivam razne informacije koje se skupljene lako usporede i do rezultata onda nije teško doći