luksuzna nekretnina

Na ovoj lokaciji teško je naći stan, mi smo uspjeli. Ostavio nas je bez riječi i zbog uređenja i zbog cijene

Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
11.09.2024.
u 06:00
Stanovi se na ovoj lokaciji rijetko prodaju, a kad se prodaju obično je riječ ili o nesređenim vlasničkim odnosima ili o stanovima u koje je potrebno uložiti pozamašnu svotu za adaptaciju
Pogledaj originalni članak

Svaki agent za prodaju nekretnina reći će vam da je lokacija najvažnija kad govorimo o kupnji/prodaji nekretnina, a kad govorimo o zagrebačkim najtraženijim lokacijama Trg žrtava fašizma definitivno spada u sam vrh. Stanovi se rijetko prodaju, a kad se prodaju obično je riječ ili o nesređenim vlasničkim odnosima ili o stanovima u koje je potrebno uložiti pozamašnu svotu za adaptaciju. Stoga je stan koji smo našli na njuškalu prava rijetkost jer je riječ o stanu koji nema ni jednu od gore navedenih mana. 

Foto: Njuškalo.hr

Luksuzan stan, kompletno i temeljito obnovljen, betonska podna deka, podno grijanje - kompletna površina bez ostavljanja dijelova poda koja su bez grijanja. Od kada je kompletno renoviran nije korišten za stanovanje, tako da je nekorišten i nov.
Brojke kažu ovako: 135 m2 stana, 5 m2 balkona, 4 m2 prostora na tavanu, 10 m2 uređeno -  zatvoreno spremište betonirano u podrumu. Lokacija jedna od najtraženijih i najboljih u gradu Zagrebu. Prodaje se za 817.000 eura.

 

Kolumna

Ako ne znate kako urediti interijer, a nemate love za dizajnera, evo savjeta uz koje ćete uspjeti sami

Postavljanje namještaja uza zid (osim ako se radi o policama, komodi i sl.) varijanta je koju se ne može ponekad izbjeći radi ograničene veličine prostora, no namještaj odmaknut prema sredini prostorije pridonosi dojmu dubine prostora, a i omogućava bolju fluidnost. Nevjerojatna je činjenica da veći prostori funkcioniraju s manje namještaja dok je mala soba privlačnija s više


 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.