sjajna organizacija

Život u malo kvadrata traži kreativnost: Multifunkcionalna dnevna soba - preko dana mjesto za rad i druženje, noću spavaća zona

Foto: IKEA
Foto: IKEA
Foto: IKEA
Foto: IKEA
Foto: IKEA
12.04.2022.
u 12:44
U ovom stanu koji je zapravo garsonjera od 20-ak kvadrata dnevna soba multifunkcionalan je prostor koji objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor, a preko noći se pretvara u spavaću zonu
Pogledaj originalni članak

Trend života u malo kvadrata postao je vrlo raširen, a takvi prostori zahtjevaju pametnu organizaciju i dozu kreativnosti. U ovom stanu koji je zapravo garsonjera od 20-ak kvadrata dnevna soba multifunkcionalan je prostor koji objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor, a preko noći se pretvara u spavaću zonu.

Foto: IKEA

To je vlasnicima pošlo za rukom prije svega zahvaljujući kupnji namještaja koji se lako transformira pa tako kauč u jednom potezu postaje krevet, a police za knjige i tv vrlo lako modificiraju se u radni stol.

Foto: IKEA

Tu je i pametan izbor detalja poput taburea koji osim za sjedenje služe i kao dodatni prostor za pohranu.

Foto: IKEA

Kako bi maksimalno iskoristili prostor vlasnici su angažirali dizajnere iz Ikee koji su im pomogli u osmišljavanju ovog prostora i to po povoljnim cijenama.

Foto: IKEA

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.