savršena destinacija

Vodimo vas na jednu od najljepših terasa koje smo vidjeli, s pogledom koji oduzima dah

Foto: H&M Home
Vodimo vas na jednu od najljepših terasa koje smo vidjeli, s pogledom koji oduzima dah
30.05.2023.
u 07:00
Ova terasa ima sve što bi idealna terasa trebala imati - pogled na more i netaknutu prirodu, prostor za objedovanje, prostor za sunčanje i dakako dio za djecu gdje se mališani mogu nesmetano zabavljati
Pogledaj originalni članak

Vrijeme je uživanja u društvu s prijateljima i obitelji u ugodnom dnevnom boravku na otvorenom. Da bi vrijeme provedeno na svježem zraku prošlo ugodno, potrebno je prikladno okruženje – savršeno uređena zona koja će ljeti zamijeniti kućni dnevni boravak. Udoban ljetni dnevni boravak odmah iza prozora san je mnogih od nas.

Foto: H&M Home

Danas vas vodimo na jednu predivnu terasu koja je poslužila dizajnerima iz brenda H&M Home za snimanje ljetne kampanje, a koja ima sve što bi idealna terasa trebala imati - pogled na more i netaknutu prirodu, prostor za objedovanje, prostor za sunčanje i dakako dio za djecu gdje se mališani mogu nesmetano zabavljati.

Foto: H&M Home

No, tek rijetki sretnici imaju takve mogućnosti. Većina nas ima ograničeni vanjski prostor na raspolagnju, s ne baš očaravajućim pogledom. No, to ne znači da ne možemo imati savršen kutak na otvorenom.

Foto: H&M Home

Teško je zamisliti ugodnu ljetnu terasu, balkon ili vrt bez vrtnog namještaja. Tržište nudi širok izbor elemenata koji su dizajnirani da vrt pretvore u prostor za odmor i opuštanje. Vrijedi se odlučiti za namještaj od drva ili plastike kao što je umjetni ratan. Ove vrste namještaja doprinose ugodnoj atmosferi ljetnog dnevnog boravka i omogućuju iznimno ugodan odmor.

Foto: H&M Home

Svatko bi trebao tražiti namještaj koji odgovara njegovim potrebama i veličini balkona, terase ili vrta. Nemojte birati dizajnerske komade koji će preplaviti i opteretiti zelenu zonu. Ponekad je manje više.

Foto: H&M Home

Vrijedno je slijediti ovaj princip pri uređenju vrta, ali i male terase ili balkona. Umjetni ratan ove je sezone najtraženiji materijal kad je o vrtnom namještaju riječ.

 

1/9

Zabava se obično vrti oko stola, stoga se pobrinite da ima središnju poziciju. Najvažnije je stvoriti udoban prostor zaklonjen od sunca.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.