samo sutra

U novom broju Livinga otkrivamo kako urediti balkone za dugo ljeto, vodimo vas u dva senzacionalna stana i imamo veliki vodič za sadnju biljaka

U novom broju Livinga otkrivamo kako urediti balkone za dugo ljeto, vodimo vas u dva senzacionalna stana i imamo veliki vodič za sadnju biljaka
05.06.2020.
u 07:00
U ovom broju vodimo vas u dva senzacionalna interijera - stanove u zagrebu i barceloni čije uređenje potpisuju renomirani domaći dizajneri
Pogledaj originalni članak

Nakon što smo upoznali život u karanteni, vratili se u redove za čekanje pred dućanima, strepili hoće li nam i kad nešto pasti na glavu i saživjeli se, na društvenim mrežama, s hashtagom #ostanidoma, vrijeme je za svijetliju budućnost kojoj je hashtag #ljetonijeotkazano.

I upravo s tom budućnošću na umu, skorašnjim ljetom u mislima, pripremili smo vam puno divota za senazacionalno ljeto - doma. Balkoni, ma koje veličine bili, terase i vrtovi, mogu tijekom ljeta biti, u punom smislu, dnevni boravci na otvorenom, a da biste i vi ove godine to postigli sa svojim otvorenim prostorom donosimo vam više od sto ideja za uređenje, neka od njih sigurno je primjenjiva i u vašem prostoru.

No, kako ne bismo ostali samo na balkonima i terasama, iako imamo i savjete za savršene roštilje, vodimo vas u dva senzacionalna interijera - stan u Zagrebu čije potpisuje dizajnerica Mirjana Mikulec te u preslatki stan od 65 kvadrata koji je u središtu Barcelone uredio Paulo Valčić.

On si je i dodatno dao truda i pripremio vam genijalne savjete za uređenje interijera koje možete isprobati već danas.

Tu je i editorijal koji kreativno potpisuje Ankica Juričević, a kojem je cilj nadahnuti vas za uređenje dnevnog boravka, točnije klub-stolića.

Naravno, kako je sezona vrtlarenja, nismo zaboravili na sve vas koji uživate u uzgoju biljaka. Pobrojali smo biljke koje vole vrućinu i sušu tako da za nikog nema isprike ovog ljeta!

A možda će vas za vrtlarenje nadahnuti i nova, prvu kolekciju slavnog brenda koja nas je oduševila! Za kraj smo ostavili, očekivano, šećer. Recepte za japasnki desert yuzu. Isprobajte, javite nam na Facebook ili Instagram dojmove i uživajte maksimalno u novom normalnom!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.