ukradi ideju

Pet stvari za dom koje nikad ne biste trebali kupiti nove!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Pet stvari za dom koje nikad ne biste trebali kupiti nove!
26.01.2021.
u 07:00
Lov na vintage / rabljeni dragulj može biti ne samo ljubazniji prema novčaniku, već može pomoći u stvaranju jedinstvenijeg ambijenta za dom
Pogledaj originalni članak

Ako opremate novi dom ili postojeću nekretninu ili samo želite brzo osvježiti interijer, može biti primamljivo kupiti novo. Ali za pametno oblikovanje, lov na vintage / rabljeni dragulj može biti ne samo ljubazniji prema novčaniku, već može pomoći u stvaranju jedinstvenijeg ambijenta za dom. Tu je i element uzbuđenja uključen u prevrtanje svega, od oglasnika do buvljaka, u nadi da ćete otkriti uistinu unikatan namještaj.

Foto: Thinkstock
ogledalo interijer

Evo pet stvari na koje se ne isplati trošiti puno novca i kupovati ih nove:

Ogledala

Od ogledala u punoj dužini s pozlaćenim okvirom do zidnih ogledala u stilu art deco, možete u svom domu napraviti malo zrcalne čarolije uz malo strpljenja i omiljena sredstva za čišćenje stakla. Dodate li malo boje budite sigurni da vam se smiješi unikatan komad namještaja.

Foto: Privatni album
unopiu posuđe

Stolno posuđe

Rabljeni servisi za kavu ili čaj ili pak oni za objedovanje mogu se naći po jako povoljnim cijenama. Garantiraju posebnost i finoću izrade, a a ako volite svoj dom dijeliti na društvenim mrežama, ovakav jedan biser, kao i z bakine kuhinje, bit će pun pogodak!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
stol

Drveni stolovi

Rabljeni drveni stolovi za blagovanje i nakon desetak godina izgledat će kao novi, a ako je potrebno izbrusite ih i nabacacite premazom u omiljenoj boji. A najbolje je to što će se čak i početnici moći nositi s ovim projektom. Čak i ako postoji nekoliko udubljenja ili rascjepa koje ne možete sakriti, oni će samo dati karakter stolu i prostoru.

Foto: Promo fotografija
galerija slika

Slike

Zašto kupiti moderan otisak kad starinski portret možete potražiti za sitniš? Uvijek možete zamijeniti / prebojati postojeći okvir ako mu želite dati suvremeniji izgled.

Foto: Promo fotografija
biblioteka

Klasične knjige

Ima nešto je romantično u starim knjigama, a osim što imaju svoju priču, većina ih ima i uvez koji će odlično izgledati na polici. Obiđite antikvarijate i ulovite prava književna blaga po povoljnim cijenama.

Osim što ćete ovakom kupnjom uštedjeti i svom domu dati karakter, kupnjom rabljenih komada radite i dobr stvar za planet!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.