dobre ideje

Novi broj magazina Living sve je što vam, uz hlad, treba ovog vikenda

Foto: Stanislav Zogović
Novi broj magazina Living sve je što vam, uz hlad, treba ovog vikenda
05.08.2022.
u 06:00
Glavne zvijezde ovog broja divne su kuće – jedna u Crnoj Gori, koja je prošla kompletnu adaptaciju, od ruševine do modernog doma, i druga, koja se nalazi na Banovini i dokaz je da se turizmom možete baviti bilo gdje u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Nije tajna da je kolovoz u Zagrebu predivan – bez gužvi, bez traganja za parkingom, s puno događanja – ma baš po mjeri čovjeka, stoga ne očajavajte ako ste zaglavili u gradu. S visokim temperaturama borimo se debelim hladom na balkonima i terasama, čemu smo čak posvetili temu broja – za sve vas koji uvijek želite unaprijediti svoj vanjski prostor.

Foto: Stanislav Zogović

Protiv vrućina borimo se i laganim ićem i pićem, a u našoj gastrorubrici donosimo sjajne ljetne recepte – brzo se pripremaju, hranjivi su, lagani i od sezonskih namirnica. 

Foto: Stanislav Zogović

Ali glavne zvijezde ovog broja divne su kuće – jedna u Crnoj Gori, koja je prošla kompletnu adaptaciju, od ruševine do modernog doma, i druga, koja se nalazi na Banovini i dokaz je da se turizmom možete baviti bilo gdje u Hrvatskoj.

No nije vruće samo nama, vruće je i biljkama koje traže puno vode tijekom ljetnih mjeseci, stoga smo pronašli osam veličanstvenih koje uživaju u suncu, suši i vrućini. Ako još niste – zasadite ih, bit ćete oduševljeni. Zavirili smo i u dva legendarna jadranska hotela koja su godinama bila zatvorena, a ovog ljeta ponovno su otvorila svoja vrata i zasjala punim sjajem.

Dakako, donosimo puno ideja i inspiracija za uređenje doma, obišli smo trgovine sa sniženjima i našli najbolje komade, a malo smo se bacili i u budućnost – otkrivamo kakvi će trendovi ove jeseni dominirati u kuhinjama.

Neovisno o tome jeste li na užarenom gradskom asfaltu ili uživate na nekoj morskoj destinaciji, vjerujemo da ćemo vam svojim temama uljepšati subotu!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.