novo u gradu

Mali salon za veliki užitak, podcrtan sivim tonovima i nenametljivim štukaturama

Foto: John Pavlish
Mali salon za veliki užitak, podcrtan sivim tonovima i nenametljivim štukaturama
10.03.2021.
u 11:18
Arhitekti iz boutique arhitektonskog studia Dugotoploljeto uspjeli suo d malog prostora napraviti Epilderm salon kojem je funkcionalnost, upravo zbog kvadrature, bila apostrofirana prilikom inicijalnih sastanaka sa klijentima
Pogledaj originalni članak

Kozmetika postaje sve važniji aspekt u svakodnevnom životu, svi imamo svoje beauty rituale koje slijepo pratimo i ne odstupamo od njih. No, neki tretmani iziskuju stručnu ruku kako bi koža što pravilnije bila pripremljena za tretman.

Foto: John Pavlish

Upravo su kozmetički saloni prostori kojima se prilikom procesa uređenja treba posvetiti posebna pažnja. Kozmetički salon Epilderm, mjesto je koje klijentima nude vrhunske tretmane svjetski priznatim kozmetičkim brendovima Apoem i Sepai. Klijenti žele prostore koji odišu jednostavnošću i nenametljivošću kako bi se mogli što bolje opustiti, bez raznih distrakcija u prostoru koji bi im odvlačili pozornost od uživanja u trenutku.

Foto: John Pavlish

Upravo su to postigli arhitekti iz boutique arhitektonskog studia Dugotoploljeto, koji su uspjeli od malog prostora napraviti Epilderm salon kojem je funkcionalnost, upravo zbog kvadrature, bila apostrofirana prilikom inicijalnih sastanaka sa klijentima.

Foto: John Pavlish

'Naš tim je mali i nenametljiv, mi smo zapravo kao mala obitelj, koja s našim vjernim klijentima činimo jednu veliku sretnu obitelj, spremnu za transformaciju vaše kože na bolje. Upravo smo takav dojam htjeli ostaviti našim salonom, mali salon za velike promjene. Salon je mali, ali je višenamjenski i multufunkcionalan. Jako nam je drago da je kreativni proces koji smo prošli s arhitektima prošao tako glatko i da smo dobili točno ono što smo i zamišljali, mali salon za veliki užitak.' - kaže vlasnica salona Epilderm, Maja Vidošević.

Foto: John Pavlish

Salonom dominira siva i bež boja koje nisu dominantne te štukature koje su odličan akcent koji dominira prostorom.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.