Trend

Evo kako ukomponirati najtraženiji uzorak sezone u dom

Foto: Shutterestock
Evo kako ukomponirati najtraženiji uzorak sezone u dom
02.11.2020.
u 06:35
Životinjski uzorci ove sezone su posvuda - od mode do interijera. Donosimo savjete i ideje kako ih ukopiti u svoj prostor
Pogledaj originalni članak

Vjerovali ili ne, ali životinjski uzorak, kada su u pitanju tražilice poput Googlea, bilježi rast od 270 posto što ga svrstava na sam vrh liste najtraženijih trendova sezone. Tome, dakako, najviše doprinosi moda u kojoj je ove sezone leopard uzorak doživio veliku ekspanziju, no životinjski uzorci veliki su hit i u jesensko-zimskim kolekcijama za dom. Evo nekoliko ideja kako uzorak sezone ukopiti u svoj dom.

 

Foto: Shutterestock

Odvažna tapeta

Možda najjednostavniji način za unošenje ovih uzorak u dom jest - tapeta. Danas se tapete lako postavljaju i još laksše skidaju tako da ne morate strahovati da je riječ o trajnoj promjeni - kada vam dosadi jednostavno je - zamijenite!

Dekorativni detalji

Foto: Shutterstock

Ukrasni jastučići i deke s nekim od životinjskih uzoraka nisu skupa investicija, a prostoru će dati drugi karakter. Na tržištu je velik broj jastučnica i prekrivača s različitim životinjskim uzorcima tako da ćete, bez sumnje, pronaći idealan za svoj dom.

Foto: Urban Outfiters Home

Životnjski uzorak među plahtama

Unesite uzorak u spavaću sobu. Posteljina u trendy leopard uzorku dat će spavaćoj sobi posve drugu dinamiku i podići će atmosferu. Odlučite li se za takav potez, pripazite samo na to da vam se ne miješa više životinjskih uzoraka.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.