Tajni papofobi i javni franjomrsci u istoj akciji
Komentari 56
Na žalost don suditi i presuđuje a da pri tom se uopće ne obazire na sadržaj poruka koje prima Marija od Božanskog milosrđa. Ni jednom valjanom riječju noje osporio vjerodostojnost poruka osim površnog poziva na tekstove sa društvenih mreža i na opskurnu analizu Biška sa Dnevno hr. a nije se pozvao na članak Marcela Holjevca sa istog tog portala koji je tako inteligentno razotkrio Franju u mnogim njegovim podvalama. Npr. da su se međugorski vidioci priklonili poslušnosti lokalnom biskupu Pavlu Žaniću a potom Ratku Periću od Međugorja kao Božanskog dara Crkvi i svijetu ne bi bilo ništa. Nema stereotipnog formuliranja i priklanjanja poslušnosti u svim situacijama i u svakom povijasnom trenutku niti prihvaćanja bezrezervno svega od bilo koga pa makor bio bilo tko. . U ovom momentu živimo posljednja vremena i Gospodin nas upravo zog toga priprema za svoj Drugi dolazak po jednoj laikinji od koje traži da bude poslušna Njjemu. U početku kad je počela dobivati poruke otišla je do petorice svećanika i svi su je odbili i nije joj bilo lako. Potom je Gospodin poziva da bude Duša žrtva što ona i prihvaća i nemalo poslije dobiva rak i ostaje potpuno sama napuštena od svih u teškim bolovima i muci. Proživljavala je strašnu tamnu noć duše. Oni koji su se svidjeli Gospodinu po svojoj poslušnosti u ljubavi i koje je Gospodin uveo u ovo jedinstvo u patnji i boli znaju kako je to beskrajno bolno da se svijest gasi ali Gospodin bdije nad takvim dušama kao što je bdio i nad Marijom pa joj je dao milost da to sve izdrži i da ne klone pod teretom križa a kako je bila jedno sa Gospodinom u boli i patnji tako je jedno sa Gospodinom i u ljubavi jer to dvoje ide neizostavno skupa. Ja bijednik nad bijednicima u jedinstvu sa Gospodinom u Ljubavi uzvjerovah ovim porukama prolijevajući suze nad svojom bijedom dok čitah poruke svijestan svoje ništavnosti i prljavosti kao i nezahvalnosti i nedostatka ljubavi onih koji pljuju po Mariji i po porukama a da pri tom nude isprazni racionalizam kao obrazloženje hladan kao što su hladna njihova srca, da se čovjek smrzne, oholi i samodopadni, misle da služe Bogu kao što su mislili i oni koji razapeše našega Spasitelja revno služeći nečastivomu. Koliko je ozbiljna trenutačna situacija možda najbolje odslikavaju i poruke Kraljice mira u kojim nas tri puta poziva na molitvu jer sotona želi da uništi Njezin plan. Kako je sve ono što Gospodin poručuje po Mariji od Božanskog milosrđa jako jako blizo svi oni koji prihvate promjene koje če se uskoro predstaviti gdje će se Sv. Misa i Sakramenti izovličiti do neprepoznatljivosti biti će u opasnosti da ih proždre zvijer. Hvaljen Isus i Marija.
Komentirati bolesnika koji sjedi tik uz ludu nives celzijus koja piše memoare, na koje se pali propali svećenik, nema smisla trošiti riječi i vrijeme.
Ratzinger je uvijek govorio da bi se najradije vratio u svoju rodnu Bavarsku da tamo provede ostatak života, sa svojim bratom Georgom koji je također svećenik. On dakle već 2,5 godine više nije papa i postvalja se pitanje zašto se ne vrati u Bavarsku? Zašto je još uvijek u Vatikanu? Ja čak mislim da oni tamo jadnog starog i bolesnog Ratzingera prisilno drže u kućnom zatočeništvu u Vatikanu i da je ono sve inscenirana predstava za javnost, kada ga ponekad pozovu na neke svečanosti u Vatikanu, da bi se eto javnosti pokazalo kako se stari papa u svemu slaže sa novim. Što naravno nije istina. Jer novi papa Bergoglio faktički provodi sve one ideje velikog Ratzingerovog protivnika, katoličkopg otpadnika i "anti-pape" Hansa Künga. Koji je nekada u mladim danima bio Ratzingerov kolega i prijatelj na studiju teologije. Putevi su im se razišli kasnih 60-ih godina, kada je Küng zahtjevao potpunu liberalizaciju Crkve i prtihvatanje ideja radikalnih šezdestosmaša, a Ratzinger je ostao čvrsto na službenim pozicijama crkvenog nauka. Küng se tada tako reći prodao "tamnoj strani moći" ono kao Annakin Skywalker u filmu "Zvjezdani ratovi" koji je postao Darth Vader i Kung je izbačen i od tada pa do danas vodi svoj neprestnai rat protiv Crkve. Nakon više od 40 godina nesuspješne borbe Kuenga i drugih "modernih" teologa i njihovih potpomagača iz laicističke i liberalne antikršćanske javnosti protiv Crkve i Vatikana, Kueng i ostali su sada na pragu pobjede-zahvaljujući Bergogliju.--------------- - a Bergoglio i vatikanski glumci opet su zabili nož u leđa hrabrim vjernicima, koji se bore za svoja uvjerenja. Prema izvješću stranih medija, papa Franjo se javno ogradio od podrške američkoj matičarki Kim Davis, kršćanki koja je u SAD sjedila nekoliko dana u zatvoru, jer je odbila vjenčati gay parove. Franjo se prilikom nedavnog boravka u SAD u biskupiji nu Washingtonu susreo sa Kim Davis. Ali nakon što su mediji izvjestili o tome i neki kritizirali papu, on se lijepo ogradio. Kao po običaju, kada treba obaviti prljavi posao, onda to radi glasnogovornik Vatikana Federico Lombardi (još jedan jezuitski spletkaroš), u ime pape Franje. Lombardi je rekao novinarima, da taj susret pape sa Kim Davis nije bila podrška njenom uvjerenju . Kim Davis nije bila sama kod pape, već još puno osoba zajedno sa njom koje su bilke nazočne tu. ---očito se sujetni glumac Bergoglio uplašio da ga njegovi dragi ateistički mediji i gayevi koji ga toliko obožavaju, ne bi napali.
Ti si, done višćun. Pišeš o papafobima i franjomrscima, a oni se ukazaše i pokazaše u Križu od suza i Robinzonu na tvomu blogu. U svoj svojoj "veličini". I tako tvomu tekstu potvrdiše vjerodostojnost. Obojica pišu različito, toliko različito daa bi Robinzon, po uzoru na Ranka Ostojića, svoga protivnika Križa od suza najradije smjestio u umobolnicu. Papi Franji jednako dođe Robinzonov poljubac i Križev ugriz. Ja ga vidim u ulozi Krista kojemu je Juda udijelio topli cjelov, a Židovi ga pribili na kriš. Pravednoga. Robinzon ljubi Papu jer će antikristovski Crkvu prilagoditi svjetini i njezinim opačinama, umjesto da izvrši poslanje i svjetinu prilagodi Nauku. Koliko god bili suprotstavljeni, i Križ od suza misli isto što i Robinzon i boji se da će Franjo Nauk podrediti Robinzonu. Uzalud ga i ja poučavam da se ne boji. Sve kad bi papa Franjo bio antipapa i tako ispunio obećanje i približio nam Drugi dolazak koji željno iščekujemo, odakle bi kardinali, biskupi, svećenici i vjernici laici crpili snagu da se opru Njegovoj volji i tako odgode ono što je naviješteno? Moguće im snagu daje nečastivi. A da ih nečastivi uvjerava da će Papa prilagoditi Nauk usklađujući ga s onomadnom i današnjom Sodomom i Gomorom, razvidno je iz Robinzonova komentara. I straha koji je spopao Križa od suza. A taj strah nastoji odagnati vjerom u Mariju od Božanskog milosrđa jer nema vjee u Krista i Stijenu koju ni vrata pakla ne će nadvladati. Nije on siguran hoće li biti razvrstan među janjce ili jarce pa se zato boji. Nisam ni ja pa opet strah ne osjećam. A Robinzon je totalno neupućeni bezbožnik pa njegovim la prdanjima ne treba posvećivati nikakvu pozornost. Čovjek je jednostavno opsjednut pa trati vrijeme raščlambom propovijedi koje na njegov balkon stižu iz obližnje crkve. Lp.
"- a Bergoglio i vatikanski glumci opet su zabili nož u leđa hrabrim vjernicima, koji se bore za svoja uvjerenja."______________Nu hrabrosti vjerničke! Boriti se za svoja uvjerenja? A ja mislio da vjernici vjeruju u Kristov nauk i da su hrabri kada taj nauk žive i kad su za nj spremni i život položiti. Koliko vidim, ovdje su najgorljiviji "vjernici" koji raskol priželjkuju boreći se protiv raskola. Neki bi okrenuli leđa Rimu kada bi papa Franjo samo malo odgodio proglašenje blaženoga Alojzija svecem. Da je on htio otkazati vjernost Papi, komunistički ga zlikovci ne bi ni učinili mučenikom i svetcem. Ono što nije uspjelo Titu, priželjkuju oni: papofobi i franjomrsci. Bog te sačuvao vukova u ovčijim bekinama! Lp.

Jadna je ona Crkva koja je spala ne to da ju @ljevoguza2 brani.Mogu se konzrvativni pripadnici klera ljutiti i ne ljutiti na Svetog Oca, mogu na njega zazivati sva zla ovoga svijeta ipak moraju znati da je Papa Franjo najpopularnija osoba u RKC, da ga slijede milijuni vjernika bez obzira na vjersku i svjetovnu naobrazbu, te da će do osavremenjivanja Crkve neminovno doći.Crkvene velmože, navikle da ih se štuje i uzvisuje mal te ne kao samoga Krista, još će se jedno vrijeme bezuspješno koprcati dok se u potpunosti ne eliminiraju iz RKC.Ovo blaćenje Petrova nasljednika je jedna od metoda njegova uklanjanja.Nebi me začudilo da se posluže i najradikalnijim sredstvima.Ako to pokušaju ili učine. mase vjernika će ih samljeti.Pri tome, od pojava kao što je ovo isprazno blebetalo lijeve guz ice, ni flek neće ostati.
"Klupko se odvrće."______________Dosad se klupko uvijek odmotavalo, a nekima je nepoznat netko zavrnuo pa se sada odvrće, a neodmotava. Lp.
Prosto je nevjerojatno kako mnogi vele učeni i mudri mogu svoj osobni strah projecirati na druge i time hrabriti same sebe kako su oni ko biva stameni i hrabri i kako oni bez straha za razliku od uplašenog križa, brane Crkvu i čvrsto vjeruju da je ona neuništiva. Pa naravno dragi moji katolici kako klerici tako i laici pa i vi nevjernici koji ispovjedate svoju nevjeru Da Crkva Kristova je neunuštiva i sotona i njegove sluge je neće moći uništiti ali onima koji će ostati vjerni Kristu i Njegovoj Riječi slijedi uskoro progon jer se vraćamo u katakombe. Iz raskošnih zdanja kojima će u potpunosti zavladati nečastivi sa svojim slugama Crkva Kristova će se preseliti u srca od krvi i mesa i to će biti kako je Gospodin poručio po Mariji od Božanskog milosrđa Crva Ostatka Malo Stado ali veliko u Gospodinu. Crkvu Kristovu će činiti oni koji neće prihvatiti svetogrđa koja će se nametnuti prvo rušenjem obiteljske zajednice a potom i rušenjem Sakramenata. I sad ako se upozorava na sve opasnosti koje su pred nama i to modernisti iz najviših crkvenih krugova svojom bezobzirnošću i i bogohulnim izjavama samo potvrđuju, onda se mene kao onoga koji sa užasavajućom dosljednošću ustrajavam upozoravajući na ono što je tu pred našim vratima proziva luđakom, strašljivcem, psihopatom, bezumnikom, psihički poremećenim i mogao bih tako u nedogled. Niti je kod mene prisutan nikakav strah za Crkvu niti se ja nečastivog bojim Bog mi je svijedok. Suma sumarum mnogo je ne mijeseci već godina posta na kruhu i vodi kao i izmoljenih krunica iza mene da bih se ja zvijeri bojao. Radi se o tome da je potrebno upozoravati i ukazivati onima koji spavaju svoj hibernacijski duhovni san da je Crkva napadnuta iznutra i to je onome tko zna duhovno sabirati potpuno jasno i da kad se desi to što će se desiti a to je uvođenje novog nauka koji neće biti Božji već vražji doći će do raskola ali to će biti samo posljedica svetogrdnih promjena koje oni koji ljube Krista i koji će mu ostati vjerni neće nikada prihvatiti. Jedno je ukazivati na ono što je neminovnost ako se nastavi ovako kako se sada čini u pripremi za Sinodu i tu se ne radi ni o kakvoj želji za raskolom već o neminovnosti raskola jer će doći do polarizacije između onih koji slijede Boga i onih koji će slijediti vraga a dvojici gospodara se ne može služiti. Gospa se 1961. g. ukazala pastiricama u Garabandalu i opisala im kako će izgledati Upozorenje u posljednjim vremenima. Padre PIo je bio gorljivi promicatelj Garabandala pa je i svoj veo kojim je bilo pokriveno njegovo lice poslije smrti ostavio oporučno vidjelici Končiti iz Garabandala. Vrlo je vjerojatno da će se naći i oni samozvani sa pustih otoka kojima je ovladao nečastivi i uvjeriti ih kako su i priču o Garabandalu izislili neki psihički bolesnici. Djevojčice su tih šezdesetih godina prenijele poruku od Gospe što će se događati u posljednjim vremenima. Upozorenje Conchita piše: “Upozorenje dolazi direktno od Boga i biti će vidljivo od svakoga na svijetu ma gdje se on tada nalazio. To će biti kao otkrivenje naših grijeha. Biti će viđeno i iskušano od svakog čovjeka na svijetu, nevjernika ili vjernika, ma kojoj god on religiji pripadao.” Upozorenje će se dogoditi na nebu, nitko se neće moći zaštiti od tog događaja. Čak bi čovjek više volio biti mrtav, nego da prođe kroz Upozorenje. Ono nas neće ubiti. To će biti “korekcija” naše savjesti. Izazvati će veliki strah, jer ćemo gledati sebe u odnosu na Boga, gledati ćemo svoje vlastite grijehe i posljedice koji su ti grijesi izazvali. To će biti kao upozorenje za kaznu koja slijedi. Na taj način svijetu će bi ponuđena prilika za kajanje i čišćenje, da se pripremi za veliku milost velikog čuda. Gospa je rekla Jacinti “Upozorenje će doći kada okolnosti budu najgore.” Datum nije otkriven vidjelicama, međutim, Mari-Loli je rečeno da će se veliko Čudo dogoditi unutar jedne godine od Upozorenja. Veliko Čudo Conchita je jasno rekla da je Gospa obećala učiniti veliko Čudo u Garabandalu, tako da mnogi povjeruju u stvarnost ukazanja i tako poslušaju poruke. “Budući da su grijesi čovječanstva protiv Boga veliki, tako i Čudo mora biti veliko, jer ga svijet zaista treba.” Čudo će se dogoditi u četvrtak, na blagdanjednog sveca koji je mnogo štovao Euharistiju, u 20 sati i 30 minuta i trajati će oko četvrt sata. Čudo će se poklopiti s jednim velikim događajem u Crkvi. Bolesni koji dođu na taj dan u Garabandal će ozdraviti, nevjernici će biti obraćeni. U Boriku će ostati jedan trajni znak, kao dokaz Gospine velike ljubavi prema njenoj djeci. Conchita veli, “taj ostavljeni znak biti će vidljiv od svakoga, moći će se fotografirati i snimati televizijom, ali neće se moći opipati. Biti će toliko očito da to nije s ovoga svijeta,nego od Boga. I Z J A V E ~ V I D J E L I C A Conchita Gonzales: „Upozorenje će biti kao sudar dvaju zvijezda, koje će proizvesti takvu grmljavinu i jako svjetlo, ali neće izazvati materijalne štete, niti štete ljudima, ali je strašno.“ „To će biti kao vatra. Neće nas sažeći, ali ćemo je osjetiti i fizički i duhovno.“ „Upozorenje će biti korekcija savjesti svijeta.“ „Da, Upozorenja se treba bojati – tisuću je puta gore od zemljotresa.“ „Da ne poznajem kaznu koja će doći, rekla bih vam da je Upozorenje nešto najstrašnije.“ „Sve nacije i svi ljudi će to jednako osjetiti. Nitko neće umaći. Čak da se sakrijete u sobu, zatvorite prozore i vrata, ipak ćete vidjeti i osjetiti isto. A nevjernici će osjetiti i znati što je strah Božji.“ „Oni koji ne priznaju Krista isto će vjerovati da je Upozorenje od Boga.“ „Bilo bi bolje umrijeti, nego iskusiti pet minuta onoga što nas čeka.“ „Svi ćemo različito iskusiti Upozorenje, jer će ono ovisiti o našoj savjesti. Bit će vrlo osobno. Zato će svatko za sebe reagirati na to, jer su vaši grijesi različiti od mojih.“ Mari – Loli: „To će biti neko unutrašnje, osobno iskustvo. Izgledat će kao da se svijet zaustavio, međutim nitko toga neće biti svjestan, budući da će svatko biti posvema uronjen u svoje vlastito proživljavanje.“ „To će biti nešto, kao neki unutranji osjećaj žalosti i boli što smo uvrijedili Boga. Bog će nam pomoći da jasno vidimo zlo koje smo Njemu učinili, kao i sva zla koja smo općenito učinili. Bog će nam pomoći osjetiti tu bol duše, jer kada nešto učinimo krivo, često samo svojim usnama molimo Boga za oproštenje, ali sad će nam On pomoći da to duboko osjetimo.“ Kazna Njen dolazak ovisi o ljudima, da li su ispunili Gospine poruke…ako se dogodi, donijeti će strah i užas…biti će strasnija od ičega što možemo zamisliti, jer će biti rezultat direktnog uplitanja Boga. Kazna nema ništa s ratovima, revolucijama i sličnim stvarima proisteklim iz tvrdoće ljudskog srca. Conchita veli: “Ako kazna dođe, a ja vjerujem da hoće, doći će poslije obećanog Čuda.“
Imaš u ovoj temi parvo kao i kod ulaska u EU. Teško sluganstvo, lakejstvo, beskičmenost i sljepilo. Što će muslimani donjeti Crkvi, novu evangelizaciju? Užasno bi bahat i bezobrazan, ali nije to zbog tvojih "mišljenja", jer si za njih nesposoban, nego zbog tvog ulizivanja Kaptolu. Hrvatsku se ponovo dovodi u poziciju da bude predziđe kršćanstva, samo sjeti se i ti i ekipa s kaptola da su i svećenici i biskupi ORUŽJEM branili hrvatski narod od agresije muslimana. Baš me zanima hoće li naši biskupi, a ti zajedno s njima braniti evanđelje na taj način kada se narod zbog sljepila i sluganstva nađe u takvoj poziciji. Sram te može biti obmanjivaču i ulizico bez integriteta i ljudskog dostojanstva!!
Skandalozni i sablažnjavajući potezi Franje izlaze na vidjelo i o tome bruji medijki prostor u svijetu da je tijekom posjeta u SAD primio i susreo se sa homoseksualnim parom kao i to da je kao najava Sinodi jedan poljski svećenik inače član Kongregacije za nauk vjere istupio u javnost i priznao da je homoseksualac i pozvao učesnike Sinode na prihvaćanje ove izopačenosti. Pa što treba još da se desi da bi naš don progovorio po Božjemu o svemu ovome.http://www.quovadiscroatia.com/postoji-li-gay-lobi-u-crkvi/.
"Da Crkva Kristova je neunuštiva i sotona i njegove sluge je neće moći uništiti ali onima koji će ostati vjerni Kristu i Njegovoj Riječi slijedi uskoro progon jer se vraćamo u katakombe", škraba Križ od suza. Kolega mu sa druge strane rijeke gromko viče: "Pričekajmo zaključke Sinoda o obitelji koji danas počinje, pa ćemo znati hoće li vjernici u katakombe ili će katakombe u vjernike." Obojica zbore o katakombama, a nijedan ne objašnjava značenje te riječi u svojim komentarima. Da ih pitamo, ne bi nam htjeli odgovoriti. Meni recimo nije jasno tko će katolike utrpavati u katakombe i kako će katakombe utrpati u katolike ako zaključci Sinode ne budu po volji jednom ili drugom, ili čak obojici, naših katakombaša. Nije mi jasno njihovo otvoreno neprijateljstvo kad se slažu da će papa Franjo dokinuti Nauk. Dakle, učiniti otklon od Krista i prikloniti se sotoni. Robinzon još nije načistu što je Crkva jer vidi razliku između Crkve i vjerničkog stada. Ja opet ne mogu dokučiti kako je moguće da Crkva kao zajednica svih, ama baš svih vjernika može krenutu za stadom, dakle sama za sobom. Moguće Robinzon i tomu zna lijeka. Lp.
" Suma sumarum mnogo je ne mijeseci već godina posta na kruhu i vodi kao i izmoljenih krunica iza mene da bih se ja zvijeri bojao."__________________Križu od suza! Zar ti je ovo neki argument kojim nastojiš poduprijeti svoje tvrdnje? Zar je moguće da nikada nisi pročitao Matejevo evanđelje i saznao što Krist kaže o molitvi i postu? A on kaže da su svi koji mole i poste da ih svijet vidi već dobili svoju plaću. Tu im ni pohvalnice Mariji od Božanskog milosrđa ne mogu nimalo pomoći. Ako se ne varam, a sigurno ne varam, meni se čini da ti unaprijed raskolnike proglašavaš pravednicima. Nisi iznimka. I dosada su raskolnici veličali svoje pravovjerje i raspinjali na križ Crkvu koja je čvrsto stajala na Stijeni. Lp.

Svako pametan zna ono što @ljevoguzi nezna.Crkva (sa velikim C9 je institucija koja upravlja vjerničkom populacijom.Nešto kao općina ili poduzeće.Kristova crkva su vjernici bez obzira na razlike u boji kože, stupnja obrazovanja ili pripadnosti naciji.To podvaljivanje kako je Crkva zajednica svih vjernika ( u ovom slučaju samo katolika) , pa je kao takva dio stada, pokušaj prodati negdje drugdje ili nekom drugom.Vjerski velmože su uvijek, ističući pojam pastira i stada, napominjala kako je ona pastir, a ja ponavljam ( to u uputi za Sinod čini i Sveti Otac) da pastir mora slijediti stado, a ne prisilno ga držati na livadi gdje je trava već popašena. Miki, urazumi se.
"Vjerski velmože su uvijek, ističući pojam pastira i stada, napominjala kako je ona pastir, a ja ponavljam ( to u uputi za Sinod čini i Sveti Otac) da pastir mora slijediti stado, a ne prisilno ga držati na livadi gdje je trava već popašena."___________Pustolove! Prije bi čovjek progurao tvoju trbušinu i 120 kg tjelesne mase kroz ušice igle, nego će nestati paše na livadi Gospodinovoj. Pastirima je zadatak čuvati stado na Kristovim pašnjacima i čuvati ga od gladnih i krvoločnih vukova. Uzalud ovdje navlačiš ovčiju bekinu, svaki pastir i svaka ovca će u tebi prepoznati vučinu. Lp.
Don Anđelko, lijep pozdrav i čestitke na jasnom i direktnom govoru kojim ste osudili ovu paranoju i napade na Svetog Oca. Takav govor nam je potreban. Zahvalna sam Vam na tome. Križu od suza, stanje TVOJE svijesti je jako zabrinjavajuće.će. Neću te ni pokušavati uvjeravati da nisi u pravu jer sam sigurna da to neće imati nikakve koristi. Ti se javljaš kao neki žestoki branitelj obitelji je li! a što si ti učinio sa svojom vlastitom obitelji? Prema tvojem vlastitom svjedočanstvu koje sam bila pročitala na tvojem blogu Posljednja vremena, napustio si vlastitu ženu i djecu zbog svog vjerskog fanatizma. Već si tada krenuo krivim putem, a sada si zaglibio do dna tvojim vrijeđanjem Pape i fanatičnim vjerovanjem tzv. Mariji od Bož. milosrđa. Tebi su poruke DOKAZANO lažne proročice važnije od crkvenog nauka i od opomena mnogih svećenika koji su osudili te poruke kao lažne i krivovjerne! Isus je u Evanđelju upozorio da će se pojaviti mnogi lažni proroci i da će mnoge zavesti. Ali nažalost, don Anđelko, ima i svećenika!!! (osobno znam za jednoga), koji je svojedobno pozivao vjernike svoje župe, one "pobožnije" dakako, da organizirano idu na seminar vezano uz "pripremu na posljednja vremena" u organizaciji te lažne proročice. Što biste na to rekli? A ima toga još! Čega se sve nisam nagledala i naslušala u svojoj župi. Bolje da ne govorim. Inače, ova Marija Zdenka Malika sa facebooka je Večka s Vašeg bloga koja je prije nego ste napravili pauzu napisala stotine i stotine komentara u kojima je napadala i vrijeđala Crkvu i Papu, naravno sa svoje pozicije većeg-katolika-od-pape, kojoj sam i tada bila oponent jer sam vidjela da je i ona zavedena. Kristijane, lijepo Vas pozdravljam i čestitam na oštroumnim komentarima. Kakav vam je to novi nadimak? Lijep pozdrav od suze za zagorske brege
Danas je u emisiji Bez pardona Tv Jadrana odglumio Križa od suza i izdeklamirao ogavni trominutni pamflet o papi Franji. Onoligo gadarija ne bi mačka s maslom polizala. Lp.

A da se ti @Križu od suza malo umiješ hladnom vodom.Neće tebe izmoljene krunice spasiti od sotone.Spasenje dolazi po djelima, a ne po vjeri.Djelima trebaš pokazati svoju vjeru.Do reforme RKC neminovno će doći upravo zbog nečinjenja.Crkva je statična, a ako misli čuvati svoje vjerničko stado, onda se mora sa stadom kretati, a ne prisiljavati stado da bude na mjestu gdje je trava već popašena.Crkva prečesto zloupotrebljava samu Majku Božju, pa čak i kroz molitve, a da o ukazanjima ne govorim.Veći bi učinak na vjerničke mase bilo ukazanje Majke Božije na jednom od predizbornih skupova nego ukazanje nekolicini vidioca dok su čuvali ovce.-----------------Priznanje ovog svećenika da je pe der je dokaz o potrebi rekonstrukcije RKC.Pričekajmo zaključke Sinoda o obitelji koji danas počinje, pa ćemo znati hoće li vjernici u katakombe ili će katakombe u vjernike.

Križ od suza,---------------Imao sam prilike sresti razne psihički poremećene ljude.Najčešće su navještali skori smak svijeta kao Božju kaznu jer ljudi više nisu pokorni Crkvi kao nekada.Ne boje se izraziti svoje osobno mišljenje o crkvenom nauku vjere, pošto ne postoji inkvizicija i strah od lomače.Ćitajući tvoje bljezgar rije ne mogu se oteti dojmu da spadaš među te poremećene.Strah kojega pokušavaš uspostaviti je nerealan jer je neutemeljen. Činjenice ga osporavaju.Vremena sijanja straha pred sotonom su prošla.Crkva se je uz pomoć straha kojega je podržavala kroz stoljeća, podigla na isti nivo sa Bogom.Drži da je ona sama Bog, a Bog je crkva.Te fore više ne pale kod normalnih ljudi.Možda kod sličnih bolesnika kao što si ti. Kako se usuđuješ spominjati taspetog krista u ime Crkve , kada ga je ta ista Crkva raspetog raskomadala.Papa se bori za spajanje tih dvaju raspolućenih Kristovih djelova, ali sotoni to ne odgovara, pa šalje u borbene redove ovakve poput tebe.Shvatite da je vaše vrijeme sijanja smrti, odnosno straha,bezpovratno prošlo.Sotona se prikriva braneći Crkveni status qvo.
Ovo je za ne povjerovati ipak stanje svijesti dona i njegovog pajde prelazi granice svake znanstvene fantastike. Ako vas Balta snimi neće žaliti truda da vas angažira na bitno net u službi za demante svake kritičke misli i primisli premaa Franji još u samom zametku jer on i njegova ekipa si do sada neprevaziđeni u toj pr. prlj. raboti. Izreći da u katekizmu KC. piše kako su homoseksualci obitelj je prljava laž i obmana a obrazlagati da su homoseksualci nečija dijeca pa sukladno tome potiču iz neke obitelji pa su samim time obitelj je vrijeđanje zdravog razuma i to može samo onaj koji je u potpunoj vlasti nečastivog pa je izgubio zdrav razum i moć prosuđivanja. Pajdaši na jako ste skliskom terenu jer očito je da kod vas ništa neće biti sporno pa ma što modernistička klika na čelu sa Franjom donese u procesu "reforme" Crkve. Žao mi je ali tonete sve više i više u potpunu tamu i mrak.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
"Jadna je ona Crkva koja je spala ne to da ju @ljevoguza2 brani.Mogu se konzrvativni pripadnici klera ljutiti i ne ljutiti na Svetog Oca, mogu na njega zazivati sva zla ovoga svijeta ipak moraju znati da je Papa Franjo najpopularnija osoba u RKC, da ga slijede milijuni vjernika bez obzira na vjersku i svjetovnu naobrazbu, te da će do osavremenjivanja Crkve neminovno doći."_____________Ovako zbore svi papofobi i franjomrsci koji glimataju papoljupce. Ovako odjekuje blejanje vukova s ovčijim bekinama. Ovako se pišu apsurdni tekstovi. Samo papoljubac Robinzonove sorte može izlijevati kiblu na me i don Anđelka, najkonzervativnijeg od svih konzervativnih svećenika, koji nijedne ružne nismo napisali o papi Franji. Druga je stvar što nismo dali za pravo ni Robinzonu ni Križu od suza koji tvrde da će Papa Nauk uskladiti prema ponašanju žitelja Sodome i Gomore i tako postati antipapa. Narod bi mudro stanje njihova duha prokomentirao ovako: "Što se babi tilo, to joj se i snilo." Razlika među ovim dvojcem s prelaganim kormilarima je ipak ogromna, koliko god nam se učinili jednakima. Robinzon zlurado likuje što će papa Franjo tobože odbaciti Nauk i prikloniti se zloduhu sotone, a Križ od suza je obuzet strahom da će zlo nadvisiti dobro, sotona pobijediti Boga i zauvijek razoriti nerazorivu Kristovu Crkvu. Ako se ne varam, Anđelko i ja čvrsto vjerujemo u čvrstinu stijene, bez obzira koliko jaki potresi ju zdrmali i koliko krupni prstaci ju rovali iznutra. A tko će se, gdje i kako koprcati, jednom će svakomu biti jasno i poznato. Dakako, znat će se i tko je blebetalo, a tko odani Kristov sljedbenik. Mada je ovdje i sada lako prepoznati blebetala. Jer, blebetala uporno papu Franju proglašavaju najpopularnijom zvijezdom, iako se on gnuša uloge superstara. Anđelko bi rekao: "Sapienti sat, a blen ti ni budilica!" Lp.