Čak nas i osmrtnice mogu uputiti na pogrešanzaključak

Komentari 70

Robinzon
11:47 28.10.2016.

Možda ti ljevoguzi uznemiravaš svoje pokojnike svaki put kada im dođeš na grob, jer se ne mogu smiriti, odnosno, prevrću se u grobu.Moji počivaju u miru.Rekoh samo kako sam se, čitajući godinu pogibije potsjetio na protok vremena.I prestani već jednom insinuirati što je moj tast za vrijeme II svj. rata radio.Tast mi nije ni ćaća ni brat, a i da jeste nitko na njihove postupke nije mogao utjecati, pa ni ja.

VL
ČU
čujovo
23:06 28.10.2016.

..."...i ni bil Hrvatski ...... neg Jugoslovenski Kim..."? ... mmmda.... ispricavam se i jugoslavenskom Kimu i jugoslavenskom ucitelju, ovdje prisutnom. Hvala Loleku na ispravci.

VL
Robinzon
11:53 28.10.2016.

A jesi li ti ljevoguzi razmislio o tome tko je prevario pobjeđenu vojsku NDH da se predaju Englezima koji će im dati oružje i uniforme, te ih povesti u zajednički boj protiv Rusa.Ako je tu vojsku prevario neki politbiro kom.partije, onda je to sramota za slabo vodstvo NDH, a ako je vojsku prevario Pavelić i njegov "stručni tim" kako bi sami lakše spasili vlastitu guzicu, onda je to još veća sramota.

VL
Robinzon
13:28 28.10.2016.

A kada već govorimo o osmrtnicama i mrtvima, sva je sreća da imamo sposobnog ministra financija.Vidjeli smo novu poreznu politiku.Između ostalog, pojeftinile trošarine na rakiju i lijesove, a troškovi života najsiromašnijima poskupjeli.Penzićima ne preostaje ništo drugo osim da si od penzije kupe litru rakije, legnu u lijes i da se više ne bude.Naš je Marić očito inteligentni katolik.Zna on da Crkva najviše uprihodi u sitnim donacijama (lemozina sirotinje), pa i on namiče državi sigurne prihode dižući PDV na osnovne živežne namirnice (kruh, mlijeko, šečer......). Raja mora jesti, a lova kapa li ga, kapa.

VL
Robinzon
13:36 28.10.2016.

Tvoj Pavelić je svoj narod otjerao u sigurnu smrt.Bacio ga u jamu lavsku, bacio nedužne u zvjerinjak.On je glavni krivac što su ih zvijeri raskidale. Pored lustracije ljevoguzac, Hrvatima je potrebna i katarza, treba im temeljito čišćenje duše.Mržnja nas vodi samo do više osmrtnica.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.