Čak nas i osmrtnice mogu uputiti na pogrešanzaključak
Komentari 70
livoguza2 28.10.2016 u 13:39h __________ Jedino što ti preostaje je nekoliko godina zagađivanja dijela Hrvatske ______________ Lupetaj koliko možeš i dok možeš, nećeš se pomladiti pa da ćeš misliti da si pametniji ________ Jedino se dokazuješ da si pokvareniji i od pokvarne truleži septičke jame iza tvog prozora _______- Da ti dođe inspekcija zbog smrada kojeg proizvodiš lansirali bi te u svemir, ali i to bi bilo loše za prirodu svemira __________ Zato, uživaj tih nekoliko godinica, možeš si i kopati jamu pa da ih ima više, može i 208 kako bi tvoji sljedbenici imali što posjećivati kad te vrag odnese

Ciglerru, osmrtnica vezana uz ime Anice Zubovič je priča o osmrtnicama, a ne o Anici Zubović.Da se je radilo o nekom Marijanu Svijetliću, post sa ovom porukom nebiste napisali. Osmrtnice su tema, a ovo što pišem o paveliću i tekako ima veze sa osmrtnicama..Pa nećete valjda reći da je osmrtnica Anice Zubović, koja se odnosi na neku drugu Anicu, važnija da se o njoj piše, nego stotine tisuća nenapisanih osmrtnica za isto, pa i više, značajnijih ljudi, koji se još uvijek nalaze zakopani u „Domovima“ drugačijih i strašnijih imena.

u osmrtnicama obvezno navodimo niz podataka koji ih razlikuju. Recimo fotografiju, ime oca, nadimak, godinu rođenja, koliko je dao za Crkvu.......
Robinzon 29.10.2016 u 08:21h ------- Evo, iz "Sobodne Dalmacije", to je pravi Hrvat: Rekli su Franji: "Gospodine predsjedniče, nije moguće da ćemo sada na referendumu za smjene micati sposobne ljude poput Antića." "Iz mog saznanja, Antić nije dobar čovjek", to im je on odgovorio. Kad je on to rekao, znalo se što treba poduzeti. jedinog krupnijeg direktora smijenio po nalogu samoga Franje Tuđmana --- - Savez komunista me isticao do 1988. godine za negativan primjer kao tehnomenadžera zapadnog tipa, ---- Velika ispovijest legendarnog direktora SAS-a: Moji radnici imali su najveće plaće, dobivali stanove i jeli najbolju spizu vrhunskog kuhara! ______________ Takvi danas vladaju Hrvatskom - veliki hrvati koji su uništili Hrvatsku, a na čijem je čelu osuđene pljačkaške organizacije bio jugogeneral franjo tuđman, veliki hrvat za ljigavce, ali neprijatelj Hrvatske od kad je rođen pa i nakon smrti
"Robinzone, što se više busaš u prsa to si veći Hrvat. Važno je samo vikati."___________Ni ja ovo ne razumijem. Ali znam da je Jugoslavenima i Jugoslovenima uzaludno bubati se u prsa jer tako ne mogu biti ni mali, kamoli veliki, Hrvati. Milanović je probao urlikati pa mu Hrvati nisu povjerovali. Lp.

Kažu da penzioneri redovito čitaju te novinske stranice sa osmrtnicama, ali ne zbog toga da vide kada je i tko napustio ovu dolinu suza, već kada bi na njih mogao doći red.Ja sam u tom pogledu atipičan.Čak ne kupujem tiskana izdanja.Inače i nije zgodno da čovijek vidi čak svoju osmrtnicu, a kamo li osmrtnicu nekoga koji mu je bio poznat i simpatičan.O zgodama sa osmrtnicama postoje razne zgode, pa bi bilo zgodno da ih netko ispriča.Eto, ljevoguzi je dobro počeo.
livoguza229.10.2016 u 10:46h __________ O Anici Zubović sam pisao kad je trebalo - na početku ___________ Sad samo odražavam tvoje livoguze2 nebuloze _______ Kao jeka, dodatno pojačana tvojim šupljim prostorom poput onih po jamama u koje su "tvoji" bacali "naše"

ciglerru, kakve to veze ima samnom.Ja se čak iz zdravstvenih razloga nesmijem busati u prsa (pejsmeker), a još manje to verbalno ističem.Sa svoja 182 cm visine sam prosječan Hrvat, a od Vite sam čak tražio definiciju "pravog Hrvata".Čak ni ovu državu nebih smatrao svojom u koliko se u njoj nebih osjećao slobodan i uvažen.-------A sada uvrijeđen,idem na burek.
Jura.Luzer 28.10.2016 u 22:14h ________________ Čitao pravu, ali tri mjeseca kasnije. ________________ maršalu su skratili nogu kao svakom lažljivcu, drugu nisu uspjeli, pobjegao prije _______________ Zanimljivo je kako su čitali osmrtnicu jugogeneralu na svjetski Dan prava čovjeka - shvatio što je napravio pa na vrijeme i on pobjegao __________________ maršal je um ro u noči s petka na subotu u veljači, ali su mu morali izgraditi kuću cvijeća pa je tako držan "na ledu" ta tri mejseca do kraja potrage za dovoljno teškim mramorom kojim su ga pokrili da im ne pobjegne kao nekad Isus. _____________ Ne znam kad je prestao disati jugogeneral, ali je zanimljivo kako su brzo i bez dopuštenja, građevinskih odobrenja i portrebnih papira te javnog natječaja, izgradili unutar zaštićenog spomenika nulte kategorije grob pomoćniku maršala i sad pokušavaju obanjivati narod kako je to bio čovjek i još tome domoljub

ciglerru, ovo ne razuijem.
ču jovo " tamo prije cetvrt stoljeca, povodom smrti hrvatskog Kima? "....umro je najveci sin....." - :) :) " ........... Bormeš ....... taj na kojega ti misliš .... je vmrl ....... pred malo više let od četvrt stoleča ..... ii ni bil Hrvatski ...... neg Jugoslovenski Kim.
Corbice, i tvoj je uco, prvi, udario po Anici Zubovic nekakvim Koreancem Kimom! Sad mu lijepo to zamjeri. Cekam da to ucinis, bas me zanima hoces li. .... kladim se da neces! :)
livoguza2 27.10.2016 u 14:33h ______ Stvarno poučno. _____ Pogotovo kad se u Hrvatskoj prezimena "redaju" otprilike - Horvat, Kovačević ... kao i imena - sad popularni Tomislavi i ostali kraljevi, najbolje pitati onog "razmnožavača" koji ne smije u vladu ii vlast, jer bi narod stvarno morao početi s raznožavanjem u po crkvama, samstanima i osnovnim školama da se Hrvatska dopuni potrebnim brojem domaćeg proizvoda, jer sad imamo proizvode proizvedene izvan Hrvatske budući je hdz zabranio umjetnu oplodnju Hrvatica unutar Hrvatske i ukinuo rodilišta kako bi što više Hrvata i Hrvatica izumrlo. ____________ Zato prosvjetni djelatnik i uzima za primjer sjevernu koreju, a ne Hrvatsku - niti njemu Hrvatska nije mila pa ju ne želi spominjati niti kad se radi o hrvatskim prezimenima _______ Davno objavljena istraživanja koja su najčešća prezime po Hrvatskoj sve još iz prošlih "mračnih" vremena.
Robinzon 29.10.2016 u 08:31h ___________ Da, malo pretjerano _______ Zar bi mogli zamisliti lijevi dio guzice da napravi ovo što je napravio "njegov" susjed? -- iz "jutarnjeg": OPĆINA I ŽUPANIJE OKRENULE LEĐA KAD PRORADI DALMATINSKI IŠPET: 16. svibnja 2006. godinee u 6 ujutro Ivan (82) se zainatio, uzeo lopatu i počeo probijati cestu! Sad ide kupiti znakove ______________ lijeva guzica na kvadrat bmu je preko noći vraćala iskopano nazad i prijavljivala ga partiji da radi protiv naroda, onako kako je naučena tijekom njegovog komunističkog vladanja učionicom

Vito, ------------------Hrvat nikad ne bi dopustio udaju kćeri za srbina ---------------Pravi Hrvat bi.-------------A sada da čujem definiciju tko je pravi Hrvat.

Jel vi to sve lijevičare u Imotskoj krajini nazivate "ljevoguzima"? To je malo nezgodno, jer kako će ih narod prepoznavati na osmrtnicama? Mislim, kada si rekao da im stavljate i fotografije. A možda ih razaznajete po brojevima, pošto si tii ljevoguzi 2.Mogu zamisliti osmrtnicu tamo na nekoj od crkava: Obaviještavamo pučanstvo da nam je (navode se svi podaci, OIB i t.d.) juče preminuo ljevoguza 24 nakon što ga je ljevoguza 36 opaučio maškulinom, jerbo ga je uvatija kako mu štipa........i t.d.--------------A što se tiče ovga:----------Hoću, Pustolove. A ja tebe molim da objasniš Ružici zašto, kime i po komu udara Vito u svojim komentarima.-----------ispuniću ti želju.Evo: Ružice Vito to radi jer mu se oće.---------Zadovoljan? Jakako!
..."...Čujovo, iskreno rečeno, čim se netko ima potrebu stalno busati u prsa, tu nešto nije u redu...."?...je, gdjo. Zastupnice, prsa mu k'o u mlade cure. Ja mislio da ih (prsa) je istrosio jos tamo 1980-te, kad je djecici cit'o osmrtnicu druga Tita... ispricavam se na upadici.

Sa nadgrobne ploče pokojnoga tasta pročitah kako mu već 46 godina obilazim grob.poslije Miroševca ostaju mi za obići još grobovi u Hrv. Kostajnici na Sv. Roku.Sreća što ne moram u Sloveniju. Slušam danas Togonala, Hebranga i neke znanstvenike.Hebrang i mrtvee pretvara u politiku.Jedna ih je "domoljubna" politika pobacala u jame i rovove, a sada neka druga "domoljubna! ih vuče po blatu današnje politike.Kada ćemo mi Hrvati barem mrtve ostaviti na miru, ako već živi živima zagorčavamo život?

Hajde ljevoguzi, bogati, objasni ljudima zar ste vi tamo toliko nepovjerljivi jedni u druge, pa da uz fotografiju morate navoditi i nadimak, broj osobne iskaznice i potvrdu mrtvozornika da je lik stvarno umro? Razumijem da ste mentalno slični, ali da ste duplići i fizički, to je malo pretjerano.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Robinzon 28.10.2016 u 10:15h - Slušam danas Togonala, Hebranga i neke znanstvenike.Hebrang i mrtve pretvara u politiku.Jedna ih je "domoljubna" politika pobacala u jame i rovove, a sada neka druga "domoljubna! ih vuče po blatu današnje politike. _________________ Jeste izabrali uzorke hdz - ovaca -- togonal njihov član, hebrang sin partizana koji su ubijali Hrvate i Hrvatice, a partijski ogranak identičan, samo s novim članovima, mlađim ______________ Nema tu nikakve, kamoli bitne, razlike između tih i takvih domoljuba.