Natječaj

Panjeve krase čuvarkuće, a iz jezera piju mace

Foto: Iz albuma čitatelja
Panjeve krase čuvarkuće, a iz jezera piju mace
Foto: Iz albuma čitatelja
Panjeve krase čuvarkuće, a iz jezera piju mace
17.05.2013.
u 12:01
Volim cvijeće i u vrtu napravim sve što mi padne na pamet, ali nikad ne kopiram tuđe ideje, kaže naša čitateljica Mirjana Juričko iz Svetog Križa Začretja
Pogledaj originalni članak

Ljubav prema prirodi i cvijeću ogleda se u vrtu čije nam je slike poslala naša čitateljica Mirjana Juričko iz Svetog Križa Zažretja. Teško je bilo odabrati što pokazati jer mjesta je uvijek premalo. A u vrtu koji se uređuje već 15 godina ima puno toga za pokazati.

Novo drvo

– Volim cvijeće i napravim u vrtu sve što mi padne na pamet – kaže naša čitateljica, dodajući kako ideje pronalazi svugdje oko sebe, no nikada ne kopira.

– Ove godine novost u mom vrtu su bijele ljubičice i narančaste maćuhice, a zasadila sam i drvo breze – opisala nam je M. Juričko. Na brojnim panjevima koje u vrt stižu iz gotovo svake šetnje zasađene su čuvarkuće, a dijelovi vrta odijeljeni su ukrasnim kamenjem. Tu je malo jezero, iz kojeg vodu piju i mačke, trogodišnji božur koji je imao 16 cvjetova te narančasti ljiljani.

– Imam i puno ruža, ali one još ne cvatu – kaže naša čitateljica, dodajući da posla ima svaki dan. Biljke prihranjuje kokošjim gnojem pa bolje rastu.

Mjesec radova

I u vašem vrtu ove godine procvao je novi cvijet, zasadili ste novi ukrasni grm, imate novu vrtnu garnituru. U suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku, organizirali smo nagradni natječaj. Želite li sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade, električne kose i kosilice, pokažite nam što ste sve do sada napravili. Svibanj je mjesec u kojem u vrtu ima najviše radova pa vas pozivamo da nam pokažete kako on izgleda u vašem ukrasnom vrtu. Opišite nam kako ste sve napravili, gdje ste pronašli ideju, tko vam pomaže u uređenju i koliko vremena trošite. Zajedno sa svojim podacima pošaljite na domivrt@vecernji.net ili poštom na Večernji list, Oreškovićeva 6H, Zagreb.

NE PROPUSTITE Šaljite fotke! Najbolji vrtlar kosit će Stihlovom kosilicom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.