novouređen dom

Vlasnik za ovaj stan traži 199 tisuća eura, a novi namještaj poklanja kupcu

Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
03.10.2024.
u 14:04
Pored zgrade je vlastita (besplatna) garaža na kat koja broji ukupno 250 parkirnih mjesta što je i prava rijetkost za grad Rijeku. Zgrada je opremljena sa 4 nova lifta i video nadzorima
Pogledaj originalni članak

Manji stanovi u pravilu su najtraženiji, a ovaj Rijeci, posvršine 62 kvadrata u naselju Turnić, pravi je biser. Nalazi se na 1. katu zgarde s liftovima. Sastoji se od dvije sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, hodnika i balkona. Stan je smješten u neboderu koji je napravljen 1981.

Foto: Njuškalo.hr

Stan prodaje vlasnik na oglasniku njuškalo, a evo što kaže o stanu: "Zgrada je opremljena sa svim mogućim priključcima od centralnog grijanja, gradskog plina, vodovoda, kanalizacije.Grijanje i vruća voda se plaćaju paušalno oko 18 eura mjesečno ako niste tu, a cijevi u svakoj prostoriji su vruće, tako da ne morate radijatore ni odvrtati. Zgrada ima mogućnost, tko želi i da odjavi grijanje. U dogledno vrijeme će biti i nova fasada. Stan nema bojlere ,nego 24h. vruću vodu koja vam pruža mogućnost da se dugo tuširate ne razmišljajući o paljenju bojlera. Takođe ima i svoja vlastita dva vodomjera za hladnu i vruću vodu. Djelomičan pogled na more i otok Krk. Upravo je komplet renoviran i namješten. Namještaj gratis!"  Tražena cijena je 199.000 eura.

Foto: Njuškalo.hr

Pored zgrade je vlastita (besplatna) garaža na kat koja broji ukupno 250 parkirnih mjesta što je i prava rijetkost za grad Rijeku.
Zgrada je opremljena sa 4 nova lifta i video nadzorima.
Lokacijska je pogodnost jer vam je sve nadohvat ruke: autobus, osnovna škola, srednja, fakulteti i sve što je potrebno za kvalitetan život.

Foto: Njuškalo.hr

Udaljenost od pješačke zone je 2,4 km, more je udaljeo 500 metara zračne linije, a najbliža plaža udaljena je 2,5 kilometara. Vlasništvo čisto 1/1 i bez tereta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.