za one dubljeg džepa

Ovo su trenutno najskuplji stanovi u Zagrebu, biste li ih kupili da osvojite jackpot?

Foto: Njuškalo.hr
Ovo su trenutno najskuplji stanovi u Zagrebu, biste li ih kupili da osvojite jackpot?
30.09.2024.
u 12:24
Lokacije koje drže cijenu su Ban centar, Park Kneževa, Centar Cvjetni i većina novogradnje u centru Zagreba. Najniža cijena na tim loakcijama kreće se od 8 tisuća eura po kvadratu naviše
Pogledaj originalni članak

U centru Zagreba, točnije u Mlinarskoj ulici u tijeku je izgradnja lukuszne moderne vile, a najeksluzivniji stan, penthouse površine 121 kvadrata, s četiri sobe, prodaje se za 950 tisuća eura. Stan je smješten na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice, WC-a, vešeraja, ostave te velike natkrivene terase s koje se pruža očaravajući pogled na grad i zagrebačku katedralu. Zatvorene stambene površine 94,10 m2 s terasom površine 55,4 m2 (13,85 m2). Uz stan dolazi spremište površine 13 m2 (6,5 m2) i dva vanjska parkirna mjesta 12,5 m2 (3,13 m2). Zgrada se trenutno nalazi u fazi izgradnje, a planirani završetak ljeto 2025. godine.

Foto: Njuškalo.hr

S ovakom cijenom, ovaj se stan svrstava u jedan od skupljih, ali svakako nije najskuplji. Ta laskava titula rezervirana je za stan u Centru Cvjetni za kojeg vlasnik traži nevjerojatnih osam milijuna eura. Luksuzno uređen predivan četverosoban dvoetažni penthouse ukupne površine 440 m2 koji se proteže na šestom i sedmom katu zgrade sagrađene 2012. godine. Stan ima privatno dizalo.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je kompletno dizajnerski uređen, opremljen namještajem najkvalitetnijih i svijetski poznatih brendova, nalazi se u samom srcu grada na jednoj od najelitnijih lokacija u novogradnji koja je izgrađena po najnovijim i najmodernijim standardima svijetske gradnje.
Doljnja etaža stana sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, dvije garderobe, dvije kupaonice, wellnesa, zimskog vrta i predsoblja ukupne zatvorene površine 170,14m2, te od vrtova i terasa koji okružuju gotovo cijelu doljnju etažu te površinski iznose 125,93m2.
Gornja etaža stana sastoji se prostranog dnevnog boravka, velike kuhinje, saune, fitnessa, WC-a te garderobe zatvorene površine 160,66m2, te od predivnih terasa koje površinski iznose 41,61m2. Stanu pripadaju privatna garaža sa tri garažna mjesta te spremište i zapornica površine 82,56 m2 koja se nalazi unutar garaže centra Cvjetni te iz kojih privatni lift vodi direktno u sam stan.

Foto: Njuškalo.hr

Visoke cijene drže i stanovi u Ban centru koji se rijetko prodaju, puno se češće iznajmljuju. Trenutno se prodaje dvosoban stan površine 81,53 m2. Stan je potpuno namješten s jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, toaletom i terasom s pogledom. Smart home tehnologija učinit će Vaš život jednostavnijim i udobnijim, a vlastita garaža omogućuje siguran prostor za parkiranje automobila. Kombinacija luksuza, moderne tehnologije i izvrsne lokacije idealno je za one koji cijene stil, udobnost i praktičnost. Zgrada je izuzetno kvalitetno građena, dobro održavana i dobro čuvana. Cijena stana je 960 tisuća eura.

Foto: Njuškalo.hr

Još je jedna lokacija u gradu koja je vrlo ekskluzivna i skupa, riječ je o kompleksu Park Kneževa, a trenutno se prodaje stan površine 135 kvadrata po cijeni od 1.250.000 eura. Ekskluzivan, moderan trosoban stan s velikom terasom i duplom garažom u luksuznoj VMD novogradnji (2022.) Park Kneževa.

svi trendovi sezone

10 dnevnih boravaka koji su nas izuli iz cipela, teško je izabrati najljepši

Uređenje dnevnog boravka često je velik izazov jer treba zadovoljiti brojne funkcije, a pritom i treba izgledati estetski privlačno. Naravno, mnogima je najvažniji komad namještaja sofa koja mora biti, prije svega, udobna. Danski BoConcept u novu godinu i sezonu zakoračio je sa zanimljivim dizajnerskim rješenjima, a mi smo odabrali 10 dnevnih soba koje su, doslovno, predivne. Neka vam posluže kao inspiracija!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.