kupnja stana

Najtraženija roba su stanovi do 50 kvadrata, ovih pet vrijedi pogledati jer su - povoljni

Foto: Njuškalo.hr
Najtraženija roba su stanovi do 50 kvadrata, ovih pet vrijedi pogledati jer su - povoljni
15.04.2024.
u 14:22
Neovisno o tome kupujete li stan kao investiciju ili pak za život, bacite oko na naš izbor nekretnina ovog tipa koje smo pronašli na njuškalu
Pogledaj originalni članak

Mali stanovi do 50 kvadrata u metropoli su najtraženija roba pa ne čudi da, neovinso o kvartu, drže prilično visoku cijenu. Ipak, ako znate tražiti, može se naći pravih bisera. Neovisno o tome kupujete li stan kao investiciju ili pak za život, bacite oko na naš izbor nekretnina ovog tipa koje smo pronašli na njuškalu.

Jurišićeva, 37 kvadrata, 130.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan u strogom centru Zagreba površine 37 kvadrata. Stan je u mirnoj dvorišnoj zgradi odmah uz Trg bana Josipa Jelačića i Europski trg. Zgrada je izgrađenaj 1900. godine, a stan je na drugom katu bez lifta. Sastoji se od hodnika, sobe, kuhinje, wc-a te još jedne sobe napravljene na galeriji. Ukupna veličina donje razine je 36,6m2, u stanu je izvedena galerija površina 11,5m2 (ukupna visina prostora je 4.5 metara. Etažiranje zgrade je u postupku, a elaborat je izrađen. U vlasničkom listu je trenutno upisana manja kvadratura od stvarne (24 m2). Stan je pogodan za stanovanje, a idealan za turističko korištenje ili poslovni prostor. Vlasništvo je uredno, bez tereta, a zgrada ima zelenu naljepnicu.

Srebrnjak, 45 kvadrata, 173.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 45 m2 na Srebrnjaku u ulici Dugi dol. Stan se nalazi u prizemlju, sastoji se od hodnika, kuhinje, kupaone, dnevne sobe i spavaće sa izlazom na ograđeni dio dvorišta. Pripada mu spremište od 3m2. Mogućnost parkiranja u ulici van zone. U renovaciji promjenjene su instalacije, postavljena PVC stolarija te postavljena protuprovalna ulazna vrata.

Vukomerec, 49 kvadrata, 141.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 49,10 m2, u zgradi iz 2006. godine. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe,  hodnika, kupaonice i balkona. Vrlo jednostavnom pregradnjom moguće je dobiti stan sa dvije spavaće sobe i boravkom. Stan se prodaje potpuno namješten kao na slikama uključujući uređaje i spreman je za useljenje ili iznajmljivanje. Protuprovalna vrata, klima uređaj, etazno plinsko grijanje, sva brojila odvojena. U cijenu nije uključeno vanjsko parkirališno mjesto pod rampom površine 12,50 m2 koje se može kupiti po cijeni od 8 000 eura.

Ivanićgradska, 28 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prostran i svijetao stan okrenut na istok. Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka s odvojenim spavaćim dijelom, balkona i kuhinje ukupne površine 28 kvadrata.  Grijanje na struju - moguće provesti plin. Besplatan parking ispred objekta!

Medulićeva, 39 kvadrata, 139.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se renoviran stan u centru. Nalazi na 1. katu starije dvorišne zgrade, od ukupno 2 kata. Zgrada ima ukupno 7 stanova. 
Površina stana iznosi 39,29 m2 te se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe i kupaonice. Stan ima na korištenje jedno parkirno mjesto u dvorištu pod rampom i spremište u prizemlju zgrade cca 3 m2. Stan je u potpunosti renoviran 2022. godine: sve novo je niže navedeno: instalacije struje, vode i plina, digitalno grijanje na struju (samoregul. radijatori), plin u stanu, PVC stolarija sa roletama (prozori,ulaz.vrata), parket, keramika/kamen (Španjolska), WC sanitarije (Grohe, Geberit), novi klima uređaj, portafon, PVC stolarija u haustoru i fasada s vanjske strane stana.


 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.