potraga za domom

Črnomerec je među najpoželjnijim kvartovima za kupnju stana, što kupiti ako imate skromniji budžet

Foto: Njuškalo.hr
Črnomerec je među najpoželjnijim kvartovima za kupnju stana, što kupiti ako imate skromniji budžet
18.09.2024.
u 12:00
Ovo je jedan od najvibrantnijih zagrebačkih kvartova, a mnogima je na listi želja zbog dobre povezanosti, blizine centra grada i blizine dvaju velikih bolnica
Pogledaj originalni članak

Zapadni dio grada, točnije područje Črnomerca prilično je traženo i kad pričamo o najmu, ali i o prodajni, odnosno kupnji stanova. Tome svakako u prilog ide odlična prometna povezanost, blizina centra grada i činjenica da u u blizini dvije velike bolnice. Cijene uu ovom zagrebačkom kvartu u stalnom su porastu i teško je naći stan po prihvatljivoj cijeni. Teško, ali ne i nemoguće, evo tri dokaza da se i u ovom kvartu može kupiti stan.

Kustošija, 37 kvadrata, 98.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvosoban stan površine 37 m2 na drugom katu, od ukupno tri kata, u u stambenoj zgradi bez lifta na Kustošiji. Stan se sastoji od hodnika, kupaonice sa wc-om, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka s izlazom na terasu i zasebnog spremišta u podrumu zgrade. Osiguran parking u dvorištu zgrade. Orijentacija: Sjever - Istok. Vrsta grijanja: etažno plinsko. Blizina svih popratnih sadržaja.

Sveti Duh, 52 kvadrata, 125.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se 2-soban stan u razizemlju zgrade od 3 kata. Stan je opremljen klima-uređajem. Smješten je u blizini vrtića, škole, doma zdravlja, trgovine, javnog prijevoza te drugih bitnih sadržaja. Stan ima zaseban ulaz ispred kojeg se nalazi terasa. Moguć parking ispred zgrade. Sastoji se od: dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, spavaće sobe, kupaone s wc-om, ostave.

Šestinski dol, 24 kvadrata, 92.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan (23,47 m2) u stambenoj zgradi na Črnomercu u ulici Šestinski dol na 4. katu bez lifta (lift u planu) koji se sastoji od jedne sobe, kupaonice s toaletom, kuhinje i balkona koji se proteže cijelom dužinom stana i orijentiran je na zapadnu stranu. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja. Dokumentacija stana je uredna i bez tereta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.