Editor's pick

Ako ste u potrazi za stanom u Zagrebu, na ovih pet obavezno bacite oko, ponude su stvarno dobre

Foto: Njuškalo.hr
Ako ste u potrazi za stanom u Zagrebu, na ovih pet obavezno bacite oko, ponude su stvarno dobre
08.02.2024.
u 06:00
Potrudili smo se izdvoiti stanove koji imaju, po nama, realne cijene, a ako ste od onih koji su spremni zasukati rukave i sami stvoriti svoj dom iz snova, ova ponuda mogla bi vam biti jako zanimljiva....
Pogledaj originalni članak

U svjetlu nikad viših cijena nekretnina u Zagrebu, posebno stanova, pravo je umijeće pronaći stanove na dobroj lokaciji, koji nisu u suterenu i koji imaju čiste papire što znači da ih se može kupiti kreditom. Na njuškalu je ponuda zaista velika i potrebno je "kopati" kako biste našli gore opisane nekretnine. Mi smo pronašli pet stanova u Zagrebu koji, po nama, imaju realnu cijenu.

Donji grad, 38 kvadrata, 135.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U ulici Ivana Banjavčića prodaje se stan površine 37,94 m2 u visokom prizemlju stambene zgrade u blizini centra grada. Riječ je o zgradi građenoj 1938. godine koja ima ukupno četiri kata. Zgrada nije pretrpjela oštećenja u potresu i dobila je zelenu oznaku. Stan se sastoji od: hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe/dnevnog boravka te balkona. Stanu pripada spremište u podrumu površine 4 m2. Napravljena je kompletna adaptacija stana 2008. godine u kojoj su se izmijenile sve instalacije, PVC stolarija, podovi i radijatori. Stan se nalazi u blizini svih važnih sadržaja, škole, crkve, pošte, supermarketa i tramvajske stanice.

Trešnjevka, 98 kvadrata, 262.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Četverosobni stan površine 97,55 m2  u Tratinskoj. Stan se nalazi na petom, ujedno i zadnjem katu zgrade s liftom. Zgrada je izgrađena 1992. godine. Stan se sastoji od: hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta i balkona. Grijanje je centralno etažno plinsko, a u stanu je postavljen i klima uređaj. Stan je adaptiran 2018. godine te je tada postavljen i novi krov. Stolarija je PVC, a vrata su protuprovalna.  Dnevni boravak i balkon gledaju na jug, a spavaće sobe na sjevernu stranu. Visina stropa iznosi 2.55 m2. Stanu pripada spremište površine 2 m2 koje se nalazi u podrumu zgrade. Iznad stana se nalazi još jedan tavanski stan. Postoji mogućnost pakiranja u dvorištu za stanare zgrade.

Žitnjak, 68 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se trosobni stan na Žitnjaku, u neposrednoj blizini Konzuma. Stan je etažiran te se nalazi na 1. katu (od ukupno 2 kata) kuće. U vlasničkom listu se objekt vodi kao zgrada, sa odvojenim ulazom. U potresu je stan prošao bez ikakvog oštećenja.
Orijentiran je na istok (spavaća soba, kuhinja, kupaonica) i zapad (dnevni boravak, spavaća soba, balkon) pa iz je iz tog razloga tokom cijelog dana ispunjen svjetlošću. Ukupna površina stana iznosi 60,00 m2 + balkon 7,70 m2  + ulazna terasa 6,50 m2 + vanjsko stubište za kat. Stanu pripada i etažirano spremište u prizemlju površine 3,30 m2. Stan se sastoji od: ulaznog dijela, dnevnog boravka (s izlazom na balkon), 2 spavaće sobe, kuhinje, kupaonice s wc-om te balkona.

Knežija, 60 kvadrata, 160.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosobni stan na Knežiji, na prvom katu u zgradi s ukupno osam katova. Stan treba adaptirati, orijentacija je sjever-jug. Spavaća soba i dnevni boravak gledaju na jug, na par. Stan ima uredne papire. Nema balkon, priprada mu i šupa. Parking ispred zgrade.

Malešnica, 39 kvadrata, 125.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobi stan površine 39m2 na trećem katu četverokatnice bez lifta. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, ostave, dnevnog boravka i kupaonice. Uz manje zahvate može se dobiti spavaća soba. Protuprovalna vrata i podovi su promjenjeni u mjesecu listopadu. Stolarija u odličnom stanju, kupaonicu je potrebno renovirati. Orijetacija stana je na zapad.

svi trendovi sezone

10 dnevnih boravaka koji su nas izuli iz cipela, teško je izabrati najljepši

Uređenje dnevnog boravka često je velik izazov jer treba zadovoljiti brojne funkcije, a pritom i treba izgledati estetski privlačno. Naravno, mnogima je najvažniji komad namještaja sofa koja mora biti, prije svega, udobna. Danski BoConcept u novu godinu i sezonu zakoračio je sa zanimljivim dizajnerskim rješenjima, a mi smo odabrali 10 dnevnih soba koje su, doslovno, predivne. Neka vam posluže kao inspiracija!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.