opremanje doma

Top izbor za dom: Kauč za 859 kuna i još pet jeftinih detalja za dnevni boravak

Foto: Vivre.hr
Top izbor za dom: Kauč za 859 kuna i još pet jeftinih detalja za dnevni boravak
13.07.2021.
u 10:07
Opremanje doma nikad nije bilo povoljnije, uz našu pomoć pronađite komade koji su sniženi i 85 posto, a koji će trajati sezonama
Pogledaj originalni članak

Ako opremate dom ovosezonska sniženja zaista su prava prilika kakva se rijetko sreće u domaćim trgovinama namještaja i detalja za dom. Online shop Vivre.hr brojne je komade namještaja i detalja za dom snizio dodatno, do čak 85 posto, a mi smo pronašli komade u koje se isplati uložiti jer će trajati sezonama. Glavna zvijezda izbora svakako je kauč koji se dimenzijama i stilom uklapa u svaki interijer, a čija cijena je sad 859 kuna.

Foto: Vivre.hr

Prilika je svakako i blagovaonski stolac, i to jedan od najpopularnijih, čija cijena na sniženju je 124 kune - zaista je riječ o prilici koja se ne propušta.

Foto: Vivre.hr

Ako tragate za policama ili pregradama prostora, i njih smo pronašli na sniženju, po cijeni od 139 do 459 kuna.

Foto: Vivre.hr

Tu su i detalji za uređenje balkona i terasa, a nama je za oko zapeo ovaj prijenosni stolac koji je izvrsno rješenje za male balkone.

Foto: Vivre.hr

Pronašli smo i moderan klub stolić, kao stvoren za dnevni boravak uređen u modernom stilu čija cijena je 249 kuna.

Foto: Vivre.hr

Tu je i moderna klupa koja se u interijeru može kombinirati u gotovo svakoj prostoriji doma. Na sniženju joj je cijena 345 kuna.

Foto: Vivre.hr

Kad se podvuče crta, i iskoriste najbolji popusti, dolazimo do fantastične računice koja kaže da je cijeli dnevni boravak moguće opremiti za manje od dvije tisuće kuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.