novi broj magazina

Sutra vas u Livingu vodimo u raskošnu vilu na Dugom otoku za kojom je poludio i New York Times

Sutra vas u Livingu vodimo u raskošnu vilu na Dugom otoku za kojom je poludio i New York Times
05.05.2023.
u 06:00
Naš je zadatak, među ostalim, pokazati vam i brojne ljepote Hrvatske, a jedna takva, koja nam krasi i naslovnicu, skriva se na Dugom otoku i nosi ime Villa Nai 3.3. Djelo je poznatoga domaćeg arhitekta koji je pokazao da se suvremena arhitektura i te kako može uklopiti u prirodu i dodatno je oplemeniti
Pogledaj originalni članak

Otvorili smo sezonu roštiljanja, šetnji prirodom, hvatamo boju, pripremamo se za ljeto. A isto tako valja pripremati i svoj dom, balkon i vrt. Zato smo vam pripremili veliki vodič za sadnju najatraktivnijih cvjetnica koje će vas svojim laticama uveseljavati sve do jeseni, svakako ih posadite!

Naš je zadatak, među ostalim, pokazati vam i brojne ljepote Hrvatske, a jedna takva, koja nam krasi i naslovnicu, skriva se na Dugom otoku i nosi ime Villa Nai 3.3. Djelo je poznatoga domaćeg arhitekta koji je pokazao da se suvremena arhitektura i te kako može uklopiti u prirodu i dodatno je oplemeniti.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Druga ljepotica skriva se u Zagrebu i genijalan je primjer promišljene tipske gradnje, a vlasnica je, uređujući dom za svoju obitelj, spojila na fantastičan način staro i novo, moderno i tradicionalno. Njezina formula pokazala se dobitnom!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zavirili smo i u doista posebno potkrovlje koje vrvi sjajnim rješenjima i vjerujemo da će vam biti odlična inspiracija. Naša dizajnerica i stilistica Ana Banchi pokazat će vam kako u kuhinju nijeti trendove sezone s puno stila i za malo novca!

Foto: Shutterstock

Za sve vas koji strastveno vrtlarite pripremili smo veliki vodič za sadnju ljetnica, i to onih koje je lako uzgojiti. U zagrebački Botanist svratili smo po recepte sa šparogama, koje bi se ovog proljeća trebale naći na meniju barem jednom.

Kao i uvijek, pobrojili smo novitete, osvrnuli se na nedavno završen Salone del Mobile te secirali zagrebačku novogradnju koja niče u širem centru grada. Uvjereni smo da će vam sve ovo uljepšati ovaj vikend! Novi broj magazina Living potražite sutra uz Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.