prepišite!

Super savjeti za ukrašavanje malog stana, najvažnije je imati mjeru!

Foto: Emmezeta
Super savjeti za ukrašavanje malog stana, najvažnije je imati mjeru!
26.11.2022.
u 07:00
To što nemate dovoljno mjesta za veliko božićno drvce nikako ne znači da ga ne možete staviti u svoj dom. Božićno drvce možete staviti u dnevni boravak kao glavnu prostoriju svog doma. Također, možete improvizirati s ukrašavanjem samo jedne grane
Pogledaj originalni članak

Živite u malom stanu i nemate dovoljno prostora za postavljanje velikog božićnog drvca i ostalih dekoracija? Smatrate da vas mali dnevni boravak i ostatak interijera ograničava u uređivanju i doživljavanju prave božićne čarolije? Božić u malom interijeru mali je izazov za uređenje. Ako je prostor ograničen potrebno je isplanirati svaki ukras i kutak doma. Dobro razmislite u kojem smjeru želite ići te koju temu Božića želite vidjeti u svom stanu.

Foto: Emmezeta

 

To što nemate dovoljno mjesta za veliko božićno drvce nikako ne znači da ga ne možete staviti u svoj dom. Božićno drvce možete staviti u dnevni boravak kao glavnu prostoriju svog doma. Također, možete improvizirati s ukrašavanjem samo jedne grane. Ovo može izgledati efektno, a definitivno ćete imati i drugačiju čaroliju u domu od vaših bližnjih.

Foto: Emmezeta

- Vjenčići, također, donose božićni duh u prostore vašeg doma. Osim što se vrlo često mogu vidjeti na vratima i prozorima mi predlažemo stavljanje istih na zid. Tako ćete učinkovito urediti interijer jer ni na koji način ne gubite na prostoru. Uz vjenčiće, slobodno dodajte i druge vrste ukrasa koje možete objesiti na uže u boji koja odgovara interijeru. Budite kreativni! - savjetuju iz Emmezete.

Foto: Emmezeta

Uređenje malog stolića u dnevnom boravku ili onog u blagovaonici nikako ne smijete izostaviti. Svakako na blagdanski stol morate postaviti kolačiće uz manji aranžman i lijepu mirisnu svijeću koji će vašem domu donijeti miris Božića i pridonijeti ambijentu. Cimet, naranče i klinčići najpoznatiji su "ukras" u postizanju pravog božićnog ambijenta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.