Novo

Ručno pletene košare - najbolji izbor za odlaganje

Ručno pletene košare - najbolji izbor za odlaganje
10.02.2020.
u 12:28
Organiziranje uz pomoć košara jednostavan je način pospremanja doma. Ono što je najbolje jest činjenica da prirodni materijal postiže topao i rustikalan ugođaj u svakoj prostoriji
Pogledaj originalni članak

U IKEA-u stigle nove hit košare za odlaganje. Riječ je o ručno ispletenim košarama izrađenim od čak šest različitih vrsta vlakana biljaka: bambusa, ratana, morske trave, vlakna banane, topole i jute. Ručno su ih ispleli vješti obrtnici, a svaki je primjerak jedinstven zbog prirodnih promjena boje i teksture.

Organiziranje uz pomoć košara jednostavan je način pospremanja doma. Ono što je najbolje jest činjenica da prirodni materijal postiže topao i rustikalan ugođaj u svakoj prostoriji.

Ono što je zaista prekrasno kada je riječ o TJILLEVIPS košarama jest to što s pomoću njih stvaramo poslove za vješte obrtnike. Koristeći prirodna vlakna biljaka koja se brzo obnavljaju, košare su ujedno i održiv izbor. Jednostavno rečeno, pružaju jednostavan i miran način brige o ljudima i planetu – radi organizacije, dekoriranja i uvođenja prirode u svoj dom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.