Proslava

Rođendanska premijera AXOR-ove MyEditon miješalice

Rođendanska premijera AXOR-ove MyEditon miješalice
14.05.2018.
u 12:06
Ovogodišnji nastup protekao je u znaku 25. obljetnice Axora - pionira u razvoju i proizvodnji avangardnih dizajnerskih elemenata za luksuzne kupaonice i kuhinje - koji je svoj srebrni jubilej obilježio premijerom AXOR MyEdition
Pogledaj originalni članak

AXOR - ekskluzivni dizajnerski brend u proizvodnji kuponske i kuhinjske opreme - obilježio je 25. rođendan premijerom MyEdition miješalica u samom srcu međunarodne dizajnerske scene: milanskom sajmu namještaja i dizajna koji je koncem travnja privukao više od 400.000 posjetitelja. Istovremeno je u milanskom restoranu “Cracco” priređena rođendanska zabava za ugledne međunarodne goste.

Ovogodišnji nastup protekao je u znaku 25. obljetnice Axora - pionira u razvoju i proizvodnji avangardnih dizajnerskih elemenata za luksuzne kupaonice i kuhinje - koji je svoj srebrni jubilej obilježio premijerom AXOR MyEdition miješalice nastale u suradnji s dizajnerskom studijom Phoenix iz Stuttgarta. Izvan sajma u ekskluzivnom restoranu “Cracco“ priređena je i rođendanska zabava na kojoj se okupilo 390 gostiju, uključujući dugogodišnje dizajnerske partnere kao što su Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Barber & Osgerby, Phoenix Design, Werner Aisslinger i Toan Nguyen.

"Našim vrhunskim brandovima AXOR i hansgrohe, dosljedno i stalno potvrđujemo svoju poziciju svjetskog lidera u inovativnosti, kvaliteti i dizajnu", poručio je Thorsten Klapproth, predsjednik Izvršnog odbora Hansgrohe Grupe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
penig
20:27 14.05.2018.

rshhth