Povoljno i trendy

Ponovno su uspjeli šokirati - za jesen i zimu predlažu isključivo tamne nijanse

Foto: Primark Home
Ponovno su uspjeli šokirati - za jesen i zimu predlažu isključivo tamne nijanse
09.10.2019.
u 09:24
Primarkovi dizajneri dokazali su da tamne boje, posebice ako su detalji izvedeni u podatnim tkanimama, mogu izgledati vrlo toplo i glamurozno
Pogledaj originalni članak

Hrabre, tamne boje kao okosnica nove jesensko-zimske kolekcije s potpisom Primark Home, iznenadila je sve znalce trendova o uređenju interijera.

Foto: Primark Home

Naime, posljednjih godina u zimskim kolekcijama dominiraju bijela, zlatne nijasne i natruhe sive, ali u svijetlijim nijansama tako da su duboka plava, zagasito zelena i tamno smeđa zaista iznenadile, ali u pozitvnom smislu.

Foto: Primark Home

Primarkovi dizajneri dokazali su da tamne boje, posebice ako su detalji izvedeni u podatnim tkanimama, mogu izgledati vrlo toplo i glamurozno. Kako sve pak ne bi djelovalo depresivno, dodali su ipak injekciju boje, doduše tamno crvene, ali s raskošnim smeđim kaučem i mekom baršunastom foteljom jastuci boje vina djeluju vrlo profinjeno i zanimljivo.

Foto: Primark Home

Tu su i nježni floralni uzorci koji su prava točka na "i" ove priče. Svidjela se ova dizajnerska vizijai brojnim svjetskim  influencerima kojima je u fokusu uređenje intereijera tako da je ovoj, novoj i hrabroj kolekciji predviđen - uspjeh!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.