Inspiracija

Par trikova kako biste i vi uredili svoj dom kao dizajner interijera

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
10.05.2020.
u 07:00
Za sve one koji nemaju iskustva s uređenjem interijera, najbolja baza su neutralne nijanse, posebice velikih ploha - zidova i podova
Pogledaj originalni članak

Jednostavno, skladno i efektno. Svatko od nas volio bi imati dom koji zadovoljava sve navedeno. Međutim, izuzmemo li budžet kao glavnu stavku, valja znati neke tajne zanata kako bi se došlo do takvo očekivanog rezultata.

Za sve one koji nemaju iskustva s uređenjem interijera, najbolja baza su neutralne nijanse, posebice velikih ploha - zidova i podova. Najbolje je da i namještaj bude u sličnom tonalitetu, uz pokoji hrabriji komad namještaja ili detalj.

Foto: H&M Home

Ono što ostavlja prostora za eksperiment i igru svakako je rasvjeta, bilo stropna bilo podna. Najvažnije je pak, kad se podvuče crta, da je cijeli prostor stilski usklađen, da se nadopunjuje i da ništa ne strši.

Foto: H&M Home

Za one iskusnije savjetujemo ekperimentiranje s bojom zidova, ili zida te komadima namještaja koji si međusobno komplimentiraju.

Foto: H&M Home

Najnovija kolekcija s potpisom H&M Home upravo je idealna za kombiniranje jer je vrlo neutralna s pokojim naglašenim detaljem i kao takva izvrstan je upgrade svakog prostora. Najbolja stvar, dakako, je cijena!

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.