nogometna groznica

Navijačka euforija: Savjetujemo kako urediti dom za gledanje utakmica na Euru

Foto: Josip Regović/PIXSELL
Navijačka euforija: Savjetujemo kako urediti dom za gledanje utakmica na Euru
13.06.2024.
u 12:34
Svoju ljubav prema reprezentaciji istaknuti možete apliciranjem navijačkih obilježja na zidove, kuhinjske površine, vrata... Zahvaljujući modernoj tehnologiji, jednostavno je, praktično, brzo i jeftino, kupiti ili naručiti stickere u bojama reprezentacije
Pogledaj originalni članak

Evo zgodne ideje ako jedva čekate subotu i prvu utakmicu Hrvatske. Možete dom pretvoriti u navijačko gnijezdo. Ako ste vatreni navijač naše reprezentacije, donosimo nekoliko zanimljivih ideja da svoj dom učinite pravim navijačkim gnijezdom. Prilično uočljiv i dominantan bijelo-crveni uzorak neće unijeti stilski nesklad u vaš dom, kako biste možda na prvu pomislili. Neutralne nijanse bijele, bež i crne vrlo će dobro prihvati kockice na novim detaljima i učiniti da atmosfera bude dinamičnija, a navijanje još aktivnije. Kockice će vam se zapravo toliko svidjeti da će vam biti neobično kada ih budete vraćali u ladicu i tamo pohranili do nekog idućeg natjecanja naše reprezentacije.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ovoj put ne donosimo samo klasične prijedloge za brzi make over doma u navijački kutak, već i neke ideje koje su kao stvorene za one koji vole biti drugačiji i inovativni. Dakle, krenimo od zidova. Svoju ljubav prema reprezentaciji istaknuti možete apliciranjem navijačkih obilježja na zidove, kuhinjske površine, vrata... Zahvaljujući modernoj tehnologiji, jednostavno je, praktično, brzo i jeftino, kupiti ili naručiti stickere u bojama reprezentacije, kockicama i sl. I što je najvažnije, po završetku prvenstva, ove dekoracije lako je ukloniti.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Nakon zidova, zanimljiv prostor za izražavanje navijačkog duha svakako su - podovi. Tepih u prepoznatljivim bojama, ili pak nekim drugim nogometnim detaljima, svakako će svi uočiti. Zgodna je stvar što je tepih lako ukloniti, a uvijek ga, prema potrebi, iznova možete koristiti.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ako pak niste spremni za radikalna rješenja, poput mijenjanja zidova, investirajte u detalje s navijačkim motivima, poput jastučića, zavjesa, prekrivača... U ovom periodu nitko vas neće čudno gledati ni ako podijetinjite pa kupite nogometne lopte, navijačke naočale i sav ostali arsenal potreban za vrhunski užitak bodrenja nacionalne vrste.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Praćenje utakmica na otvorenom pun je pogodak - ako imate dovoljno velik balkon, terasu ili vrt, svakako se odlučite za navijači kutak u eksterijeru. Današnji tv prijamnici toliko su lagani da s transportom nećete imati problema. Preseljenje dnevnog boravka na otvoreno bit će pravi doživljaj za društvo koje ste pozvali na gledanje 'tekme'. Sve začinite kockastim detaljima i naravno, omiljenim napitcima i roštiljem.

Vaš navijački kutak je, ako ste slijedili naše savjete, spreman. Zavalite se pred TV, naoružajte ostalim navijačkim rekvizitima – grickalicama i omiljenim pićem i zdušno bodrite Vatrene!

kvalitetno i skupo

U prodaju puštena najluksuznija kolekcija za dom s potpisom brenda Zara Home, imamo 20 favorita

Zamislite okruženje koje neprimjetno prelazi iz prostora za odmor u prostor buđenja, iz privatnog utočišta u središte okupljanja, iz zatvorenog prostora na otvoreno. Intuitivni spoj prostora i funkcionalnosti za stvaranje nesmetane svakodnevice i poticanje lakoće postojanja. Kada je vaše okruženje neograničeno, neograničen je i vaš duh. Upravo takva je nova, treća po redu kolekcija slavnog Vincenta Van Duysena za brend Zara Home imena Modern Sanctuary

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.