uradi sam

Najpovoljniji namještaj, onaj od paleta, izgledat će vrlo atraktivno i na balkonu i u dnevnom boravku

Foto: arhiva
Najpovoljniji namještaj, onaj od paleta, izgledat će vrlo atraktivno i na balkonu i u dnevnom boravku
02.05.2022.
u 11:59
Izrada dvosjeda i trosjeda od drvenih paleta gotovo ne nezaobilazna u ovoj sferi. Sjajno izgledaju na terasi ili u hladu vrta, no jednako tako će se impresivno uklopiti i u dnevni boravak
Pogledaj originalni članak

Drvene palete ne prestaju biti inspiracija za sve koji vole zasukati rukave i sami napraviti komade namještaja ili dekoracije. Neovisno o tome imate li iskustva s takvom vrstom posla ili ste potpuni početnik, možete pronaći neku ideju kako obogatiti svoj dom.

Foto: arhiva
palete

Dostupne svugdje i obično jeftine ili besplatne, palete predstavljaju pravi izvor mogućnosti za uređenje doma. Ako imate ograničena sredstva ili jednostavno volite stvarima dati novu ulogu i prenamijeniti ih, tada je rad s paletama idealan za vas!

Foto: arhiva
palete

Namještaj od paleta svojstven je najviše za industrijski stil uređenja ili pak chabby chic i sve njegov mješavine i eklektične fuzije stilova. Upravo kod njih najviše dolazi do izričaja kreativnost interijera.

Foto: arhiva
palete

Izrada dvosjeda i trosjeda od drvenih paleta gotovo ne nezaobilazna u ovoj sferi. Sjajno izgledaju na terasi ili u hladu vrta, no jednako tako će se impresivno uklopiti i u dnevni boravak.

Foto: Dom i vrt
Palete su idealno rješenje za namještaj u vikendici

Obojite ih nekom od neutralnih boja poput bijele, bež ili svijetlosive i poigrajte se raznim bojama, materijalima i veličinama jastuka.

Foto: Privatni album
stol od paleta

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.