cozy atmosfera

Jedina četiri jesenska detalja koji vam trebaju u domu, i prilično su povoljni

Foto: H&M Home
Jedina četiri jesenska detalja koji vam trebaju u domu, i prilično su povoljni
07.10.2024.
u 15:06
Smeđa je boja koja će se u jesenkim danima prirodno nametnuti, a tu boju u dom možete unijeti pomoću različitih elemenata – kako namještaja, tako i dekoracije
Pogledaj originalni članak

Prva asocijacija na jesen mnogima je topla dekica, paljenje grijanja i romantična, udobna atmosera. Naravno, uz jesen se veže i  zagasitija paleta boja. Smeđa je boja koja će se u jesenkim danima prirodno nametnuti, a tu boju u dom možete unijeti pomoću različitih elemenata – kako namještaja, tako i dekoracije. Posebno popularne su dekice u ovoj boji, a za postizanje slojevitosti u domu birajte one različitih tekstura. Za wow efekt upotpunite ih mekanim ukrasnim jastucima u podatnim tkaninama.

Foto: H&M Home

Drugi detalj koji se mora naći na jesenskoj listi su svijeće. Različitih dimenzija i oblika, svijeće će prostorije vašeg doma osvijetliti, a zbog specijalnih mirisa će utjecati na stvaranje nešto drugačije atmosfere. Kada je u pitanju jesen, najčešće se odlučujemo za mirise kao što su cimet, vanilija ili karamela. Međutim, tu su i svijeće koje su karakteristične po citrusnom mirisu te one koje su posebne po rustikalnom, bogatom mirisu šume.

Foto: H&M Home

Zbog nižih temperatura, jesen nas navodi da izvadimo debele posteljine i prekrivače i vratimo ih u spavaću sobu. Ipak, upravo one – zajedno s jastucima – mogu prostoriji pružiti dodatnu jesensku toplinu.

Foto: H&M Home

veliko priznanje

Ova hrvatska vila konkurira za najljepšu na svijetu, s potpunim pravom

Villa Sea Princess Nika nudi izvanredno iskustvo gostima, s rustikalnom kuhinjom inspiriranom francuskom kućom s mramornim detaljima i blagovaonicom za 10 osoba. Unutarnji prostor za druženje povezan s vanjskom kuhinjom, također se može pretvoriti u elegantnu konferencijsku dvoranu, dok dnevni boravak i privatni spa, zajedno sa saunom, parnom kupelji i teretanom, dizajnirani su za opuštanje i pomlađivanje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.