nova kolekcija

Deset neodoljivih detalja za kuhinju - povoljni su i jako efektni

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
17.01.2023.
u 12:57
Možda vam se čini da vam ove sitnice ne trebaju, ali činjenica je da, osim što olašavaju život, ujendo čine kuhinju atraktivnijom
Pogledaj originalni članak

Kuhinje su puno više od prostorija u kojima se samo kuha ili jede. Kako bi kuhinja ocrtavala vaš karakter i postala ugodno mjesto važno je znati ju opremiti po svojim željama. Najjednostavniji način da to postignete ulaganje je u sitnice koje, osim što su praktične, imaju i estetsku ulogu.

Foto: Zara Home

Zidovi kuhinje i blagovaonice jednako su pogodno platno za različite boje, postere, obiteljske slike, police s teglicama cvijeća ili začinskim biljem itd.

Foto: Zara Home

Stol je idealno mjesto za postavljanje lijepe zdjele s voćem na centralnu poziciju – osim što je vizualno lijepo, zdjela puna voća mamit će vas da ispunite dnevnu dozu vitamina. Kupite lijepe vaze i ispunite ih cvijećem, začine kao što su sol, papar, ocat, ulje, prebacite u zasebne lijepo dizajnirane posude koje će se uklopiti u priču.

Foto: Zara Home

Sva ostala pakiranja proizvoda također možete zamijeniti ljepšim zdjelicama ili staklenim posudama – med, mlijeko, tjestenina, bomboni, riža, kruh… Sve ljepše izgleda kad se prebaci u novu posudu. Iako je to malo više posla, kuhinja će izgledati ujednačeno i na kraju ćete biti zadovoljni.

Foto: Zara Home

Isto možete napraviti i s deterdžentom za suđe te spužvicom – prilagodite ih dizajnu kuhinje tako da se uklapaju, a ne da se plastična, i često neugledna, ambalaža ističe pored sudopera. U prostor možete ukomponirati i koju mirisnu svjećicu ako pokušavate izbjeći da kuhinja miriši samo po hrani.

Foto: Zara Home

Nova kolekcija brenda Zara Home puno je odličnih sitnica za kuhinju, od keramičkih posudica za maslac i jaja, preko drvenog cijedila za citruse pa sve do atraktivnih posuda za voće i povrće. Cijene su još jedno iznenađenje, kreću se od 3,5 eura naviše.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.