ikona stila

Alexa Chung ima najljepši kućni ured, a otkriva kako ga i vi, u pet koraka, možete imati

Foto: Instagram
Alexa Chung ima najljepši kućni ured, a otkriva kako ga i vi, u pet koraka, možete imati
02.04.2020.
u 13:39
Posebnu pažnju privukao je radni stol koji je, otkrila je Alexa, nabavljen jako povoljno na - buvljaku
Pogledaj originalni članak

IT djevojka, influencerica, ikona stila, TV prezenterica, stilistica i dizajnerica, sve to je Alexa Chung koja je, i u doba epidemije korona virusa vrlo aktivna u svim svojim djelatnostima.

Ne čudi s toga da je jednu sobu u svom domu pretvorila u kućni ured, ali ne bilo kakav, već vrlo chic prostor koji je, čim ga je podjelila na Instagramu, prikupio više od 63 tisuće reakcija!

Foto: Instagram

Posebnu pažnju privukao je radni stol koji je, otkrila je Alexa, nabavljen jako povoljno na  - buvljaku. A nakon što se pohvalila tim svojim "ulovom" otkrila je i pet stvari koje njezin ured čine tako genijalnim. Slobodno ih prepišite i budite stylish baš poput nje!

Foto: Promo fotografije
lampe biljke

Nabavite svježe cvijeće

Ukomponirajte prirodu u svoj dom, bilo da se radi o svježem, proljetnom rezanom (ili ubranom iz vrta) cvijeću ili pak o sobnom bilju. Osim što će prostor učiniti ljepšim, cvijeće će vam pomoći da se osjećate bolje jer djeluje umirujuće.

Foto: Mitt Pallas
Kućni uredi

 

Ne pretjerujte s detaljima

Ključ stila leži u onoj poznatoj "manje je više" i kad se radi o uređenju radnog prostora. Alexa je svoj prostor uspjela učiniti očaravajućim odabirom nekoliko ključnih detalja i pazeći da joj radni stol, koji je manjih dimenzija, ne bude pretrpan!

Foto: Mitt Pallas
Kućni uredi

 

Inspiracija knjigama

Na stol, ili policu uz stol, postavite omiljene knjige, njih nekolicinu, neka budu atraktivnih korica kako bi vam već sam pogled na njih digao raspoloženje i doveo vas na radnu temperaturu. Te knjige, uredno složene na stolu, najljepši su dodatak koji možete imati - kaže Alexa.

Foto: A Beautiful Mess
Kućni uredi

Rasvjeta je zakon

Tko kaže da morate imati klasičnu uredsku lampu? Izaberite onu koja vam se sviđa, još ako je pritom riječ o statement lampi, vau efekt neće izostati.

Foto: Thinkstock
uredenje

Udobnost kao imperativ

Neka vaš kučni ured bude posve osoban, za razliku od ureda, ovaj prostor ne morate dijeliti s drugima. Ključno je da vam ured bude udoban. Investirajte u udoban stolac, ili makar u udoban jastuk na kojem ćete moći sjediti satima...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.