Vrgoračko vrhunsko vino
Povratak na članak

Odustao je od uzgoja jabuka i hladnjaču pretvorio u podrum za trnak i rukatac

Enolog Goran Franić nije dizao kredite, ni od koga ništa nije dobio niti naslijedio, a u vinogradu sve radi sam. Kako bi postigao kvalitetu, na čokotima ostavlja samo po četiri grozda

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.