Novo

Trend prirodne prehrane došao i do kućnih ljubimaca

Trend prirodne prehrane došao i do kućnih ljubimaca
09.12.2019.
u 12:00
Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način
Pogledaj originalni članak

Nedavno je u Hrvatskoj predstavljena nova hrana za ljubimce, Country Farms, hrana s odabranim prirodnim sastojcima, začinjena samo aromatičnom biljem, a bez umjetnih boja, okusa i konzervansa.“Trend povratka prirodnoj prehrani vlada već neko vrijeme, a sada je stigao i u zdjelice naših ljubimaca.

To su dobre vijesti za njihovo zdravlje i vitalnost jer sada vlasnici pasa svome ljubimcu mogu priuštiti hranu kakvu traže i za sebe: s prirodnim sastojcima provjerenog porijekla, bez umjetnih boja, okusa i konzervansa!” rekao je veterinar Tihomir Kljajić. Country Farms hrana brine za zdravlje ljubimaca i omogućuje im život u skladu s prirodom. Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način: aromatičnom kaduljom. Zbog toga je Country Farms izrazito ukusna hrana autentičnog okusa koja ljubimcima donosi ono dobro iz prirode, od polja do zdjelice.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.