BIRAMO NAJ OPG

Tele2 podržao Večernjakov projekt "Zlata vrijedan"

Foto: Tele2
Tele2 podržao Večernjakov projekt "Zlata vrijedan"
04.09.2014.
u 10:46
– Dati na važnosti ljudima kojima je poljoprivreda život zaista je čast i privilegija i sretni smo da smo dio ove priče – poručuju iz Tele2
Pogledaj originalni članak

U sklopu akcije "Zlata vrijedan" kojemu je glavni cilj promocija poljoprivredne proizvodnje i domaćih OPG-ova, imali smo priliku razgovarati s Adrianom Garettom, komercijalnim direktorom Tele2. 

Zašto je Tele2 odlučio podržati projekt "Zlata vrijedan"?

– Tele2 u segmentu poslovnih korisnika, kao i kod privatnih korisnika, uvijek nudi kvalitetnu uslugu po odličnoj cijeni, nudeći time najveću vrijednost za njihov novac. Za nas je svaki korisnik najveći i najvažniji bez obzira na to radi li se o obrtu, maloj ili srednje velikoj kompaniji. Dati na važnosti ljudima kojima je poljoprivreda život zaista je čast i privilegija i sretni smo da smo dio ove priče. 

Na koji način ćete konkretno nagraditi najuspješniji OPG?

– Pobjednik će dobiti jedan Samsung Galaxy S5 u zlatnoj boji, te 3 pretplate na Business Mix tarifu 150 koja uključuje 1.000 minuta i 1.000 SMS poruka prema svim mrežama te čak 3 GB podatkovnog prometa. Sve tri pretplate pobjednik može koristiti 12 mjeseci za samo jednu kunu mjesečno, a ono što će vjerojatno biti od velike koristi najboljem OPG-u je činjenica da su svi razgovori unutar VPN-a tvrtke besplatni. 

Najnovije Best Buy Award istraživanje ukazuje na dramatične promjene na hrvatskom tržištu mobilnih telekomunikacijskih usluga u iskustvu i percepciji korisnika mobilnih usluga, ali i korisnika općenito. Potrošači u Hrvatskoj sada navode Tele2 kao broj 1 mobilnog operatera općenito kada je riječ o ponuđaču koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Kako gledate na tu nagradu?

– Nema bolje nagrade za bilo koji posao, nego kada ljudi oko vas prepoznaju vaš trud i napor koji svakodnevno ulažete. Vrlo smo sretni i ponosni što su hrvatski građani prepoznali koliko smo usmjereni upravo prema korisnicima bilo privatnim ili poslovnim i vrijednostima koje im pružamo. Priznanje koje smo dobili direktno od hrvatskih korisnika potvrđuje da smo mobilni operater koji ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Naš cilj bit će i dalje ponuda koja predstavlja najbolju vrijednost za novac i pristupačne komunikacijske usluge za sve.

Po čemu se vaša ponuda za poslovne korisnike razlikuje od ostalih?

– Ova trenutna promocija za OPG-ove je napravljena kako bi se upravo tako malim poslovnim subjektima omogućila bezbrižna i povoljna komunikacija, a da se oni mogu fokusirati na svoj svakodnevni zahtjevan posao. Osim potpunog posvećivanja komunikacijskim potrebama svakog pojedinog poslovnog korisnika, prednost korištenja Tele2 usluga jesu i najbolje cijene. Tele2 tvrtkama nudi bogat izbor tarifa, besplatne VPN pozive unutar tvrtke te, što je najvažnije, individualan i fleksibilan pristup koji omogućuje da se ponuda prilagodi specifičnim potrebama svakog korisnika. Uz bogat tarifni portfolio, Tele2 nudi i bogat izbor najmodernijih smartphoneova koji su poslovnim korisnicima dostupni po izuzetno povoljnim cijenama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar white socks
white socks
13:50 04.09.2014.

Ako je onaj crni ovan za ja sam protiv!